Eşimin ultrasonda verdiği anlamsız tepki

Tabiki doğru bir tepki vermemiş eşiniz ama onlar bizim kadar etkilenmiyor yani ben her ultrasonda gözlerim doluyor o ultron görüntülerini sürekli açıp açıp bakıp seviyorum falan ama eşim öyle değil zaten bişey belli değil vs der tüm bunlardan benim kadar etkilenmiyo . Bu sebepten dolayı size tavır yapması da çok yanlış . aranızdaki diğer sorunları tabiki bilemem ama boşanmak için daha sağlıklı karar vermek için uygun bi zaman değil saglikla dogumunuzu yapın lohusalığınızı atlatın yani hormonlar normale dönsün daha sağlıklı bir düşünme dönemine girdiğinizde böyle kararları alın olumlu veya olumsuz .
Bu arada ben de hamileyim ve eşim de henüz benimle gelemedi hiç yurtdışındaydı o sadece ultrason görüntüsü gördü

Anlayan erkek olur anlamayan olur.. sadece erkek kadin meselesi degil ki bu.. ben kadın olarak bir sey anlamadim hissetmedim dogum yapana kadar. Her insan ayni olamaz ki..

Herkes aynı olmak ve aynı tepkileri vermek zorunda değil. Yani sizin eşiniz de abartmış o zaman bana kalırsa da?

Anlayan erkek olur anlamayan olur.. sadece erkek kadin meselesi degil ki bu.. ben kadın olarak bir sey anlamadim hissetmedim dogum yapana kadar. Her insan ayni olamaz ki..
bakın tekrar söylüyorum anlamayabilir saçma gelebilir vs vs. ama hamile kadınla kalkmış gelmiş eee bumu yani bunun için mi geldik denmez. denmemeli. o kadın heves etmiş herkes eşiyle geliyor. onunda gelmesini istemiş. eşi de odunluk yapmış. ben boşansın demiyorum zaten saçma ama trip atabilir ben atardım.

Herkes aynı olmak ve aynı tepkileri vermek zorunda değil. Yani sizin eşiniz de abartmış o zaman bana kalırsa da?
bakın anlamayabilir. belki benim eşim abartıyor olabilir ama ortada kalbi kırılmış bir hamile kadın var. kırılmsıda çok normal heves etmiş eşini götürmüş eşide odunluk etmiş anlamasa bile eee bumuydu bunun için mi geldik demesi normal mi yani. bence trip atması normal. haklı kadın

Kimsenin eşi oturup ağlamıyodur bizim gibi ama bu kadarda odunlukta yapmıyolardır

Hassas dönemdesin zaten birisi hık dese alınıyoruz ..
eşinide biliyomussun napcan idare etcen

Eşinizle birlikte karar verilmiş bir hamilelikmi? Yoksa kendi isteğinizle olmuş bir hamilelikmi bu durumu çok etkiler. Birde aranızdaki problemleri halletmeden neden çocuk düşündünüz? Zaten siz sıkıntı çekiyorsunuz birde bu sıkıntıya bir çocuk dünyaya getireceksiniz. Daha kendi sorumluluğunuzdan ailenizi üzmekten üzülüyorsunuz üstüne birde çocuğunuzuda bu durumun içine sokmaya sebep oldunuz

erkekler duygu boşluğuna düşebiliyor bence o dönemde.çok fazla bişey hissedemiyorlar.bebek doğduktan sonra babalık hisleri duyguları gelişiyor.hatta bazısında bebek tepki vermeye başlayınca hisleri kuvvetleniyor.cinsel bir pehriziniz varmı bu süreçte?

her erkek sizin eşiniz gibi olmuyor maalesef.genelleme yapmayın bence

ağzına sağlık

her erkek sizin eşiniz gibi olmuyor maalesef.genelleme yapmayın bence
genellemeyi ben yapmıyorum. erkekler anlamaz diyen benden üstteki bir çok nota yazdım bunu. ayrıca herkese yazdım sizede yazayım anlamayabilir. gereksiz gelebilir. ama hamile eşine eee bumuydu bunun içinmi geldik denmez. kadın kırılmış ve haklı. trip atması çok normal.

Ilk zamanlarda neyin ne olduğunu anlayamıyorlar, oturup konuşun rahatsız olduğunuzu dile getirin. Zamanla düzelecektir.

arkadaşım kadın hamile ki sende öylesin.hassas bi dönemde sende bunu göze alarak yorum yap bence.yangına körükle gitmek seninkisi.fikir yarıştırmak mevzu değil.kırgın bi gebe kadın var.ve konu bana göre çok basit.bizimde anlatmak istediğimiz bu.

Tavsiye ve telkine ihtiyacım var dedim, neden çocuk yaptınız diye sorgulanmaya değil :) bu yorum da derdi olan her kadına yapılan klasik bi yoruma dönüştü bu adamdan neden çocuk yaptınız... teşekkür ederim yine de

Eşiniz istisna sanırım çevremdeki eğitim, kültür, karakter farklılıklarıyla bütün erkekler böyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…