Eşimin ultrasonda verdiği anlamsız tepki

yangına körükle gitmiyorum adamın özür dilemesi gerekiyor. ne diyeyim konu sahibine üzülme her erkek böyledir. bizim gibi değiller mi? ultrasonu anlamamak başka konu öküzlük başka konu. ultrasonu anlamasa bile çocuğunun iyi olduğunu duymak bile gitmesine değmiş olmalı. benim eşim yapsaydı çok kızardım ona. ve konu sahibini haklı buldum herkes aynı yorumu yapmak zorunda mı. konuda görüyorum ki bir çok kadın önemsiz olduğunu düşünüyor. konu sahibi onlardan kendine seçebilir ben hamile bir kadın olarak hissettiklerimi yazacağım.

Hayır şiddet duygusuzluk aldatma gibi şeyler yok ama bahsettiğim tarz düşüncesizlikleri küsmeleri gönül almayı bilmeyişi çok var malesef

Erkekler kadınlar gibi değil. Bebek rahme düştüğünde kadın hemen kendini anne gibi hisseder. Baba olayında ise bebek doğup kucağına gelene kadar bir reaksiyon göstermez. Çoğu böyle.

Bunun için kendini yıpratmamalısın. Senin hissettiğin çoğu duyguyu o hissetmeyecek. Biz duygusalız. Hamile olduğumda her ultrasonda bebeğimi gördükçe çok heyecanlanırdım. Ultrason resimlerini eve getirirdim, eşim bu benim oğlum mu der şaşkın şaşkın bakardı.
Bir doğdu çocuğu kucağından indirmedi. Beraber yıkadık, beraber uyuttuk.

Sende azıcık bi zaman ver. O daha farkında değil.

Zaten boşanmayı düşündürten şey o sözü söylemesi değil, söylediğinin saçmalığını ve beni üzdüğünü farketmeyip sus deyip beni takmaması ve günlerdir konuşmaması

Bu sekilde dile getirmeseydi iyidi...
Yoksa inan ben bile tam bir ultrason cahiliydim esim sirita sirita izlerken ben bisey anlamiyordum

Eşiniz istisna sanırım çevremdeki eğitim, kültür, karakter farklılıklarıyla bütün erkekler böyleydi.
olabilir ama benim kızdığım konu ultrasonu anlaması yada heyecanlanması değil. bunun için mi geldik demesi. anlamasa bile gelmesi için doktorun en sonda söylediği gayet sağlıklı görünüyor demesi bile yeterlidir. ben çok kızardım eşim öyle deseydi.

az daha anlayış.azda kibarlık.az daha empati.az daha yerinde ve zamanında konuşma.
her doğru heryerde söylenmez diyip kahvemi içmeye gidiyorum

Yapisi boyle heralde cunku bunun anne kadar duygu yogunlugunda olup olmamasiyla uzaktan yakindan alakasi yok ultrasondaki tepkisi ardindan davranisi duygusuz biri oldugunu gosteriyor bence

Birlikte karar verilmiş bi bebekti... sorunları halletmeden neden düşündünüz demişsiniz yaşanan sorunlar öyle konuştuk bitti halloldu denecek şeyler değil ki, zaman alan süreçler bunlar, eşlerin olgunlaşması vs. dönem dönem iyi veya kötü olabiliyosunuz bide biz zaten yaratılış olarak oldukça zıt karakterleriz yani ömrümüz boyunca canım cicimli yaşamayacağımızı ben kabullendim artık

Hayır şiddet duygusuzluk aldatma gibi şeyler yok ama bahsettiğim tarz düşüncesizlikleri küsmeleri gönül almayı bilmeyişi çok var malesef
Arkadaşım hamileleğinizden önce de bir şeylerin olması için direten, ısrarcı , illa benim dediğim olacakvari ve olmayınca da sürekli tripli davranışlarınız var mıydı? Adamı şirazeden çıkarmış olabilir misiniz?

az daha anlayış.azda kibarlık.az daha empati.az daha yerinde ve zamanında konuşma.
her doğru heryerde söylenmez diyip kahvemi içmeye gidiyorum
yazdıklarıma katılmamış olabilirsiniz ama kabalık etmedim kimseye. ayrıca dediğim doğruysa her yerde söylerim. insanlar buraya doğruları duymak için yazıyor.

İlk 3 ay ilişkiyi doktor yasakladı zaten 3 ayımız da yeni doldu sayılır yani eskisi gibi olmasa da perhiz söz konusu değil, bana göre öyle en azından

Yazdığım sorundan anladığınız şey benim sürekli benim dediğim olsun diye direten biri olduğum mu? Karşımda birileri geçip böyle konuşunca şirazeden çıkıyorum evet mesela şu an sizin çıkardığınız gibi :)

eşinin yaptığı hiç hoş olmamış ama eminim sen de hamileliğin verdiği ekstra bir ilgi beklentisine giriyorsun. denk geldiği sürece götür eşini de kontrollerine. söylediklerine de çok takılma babalık sonradan öğreniliyor bizler gibi doğuştan değil. rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsin

Eşiniz buraya bu olay için konu açsa o da aynı başlığı kullanırdı eminim :)
Sorun sadece -iletişimsizlik- bana kalırsa.
Kendinizi daha açık ve tatlı dille anlatmayı deneyin.

Bu kadar zaman gelmedi mi? Ya ben eşimin kıymetini bilemedim mi diye düşünmeye başladım. Adam yumurta takibine bile geldi
Amacım sizi üzmek değil şaşırdım. Bence karakteri böyle. Doğunca anlayacak muhtemel. Bunlara takılmayın. Hamile olmaktan annelikten güzel duygu mu var?

Ay bu erkeklrin okuzlugu ne olacak böyle sanki bitek anne nin çocuğu o illa bişey anlamak zorundamiymis kalp atışını duyması bile bişey bazı babalar gibi olamayan erkeklere kıl oluyorum

Alınganlık yapma bu kadar. Evet esin çok duygusal bir adam degil düşündüğünü pat diye söylemiş ama ayrılık düşündürecek kadar degil. Her evli çiftin zit yönleri, anlasamadiklari konuları, hiç asamadiklari, çözemedikleri sorunları, kavgaları dövüşleri olabilir. Hicbir evlilik sut liman gitmez. Önemli olan totalde o adamla iyi misin degil misin . Ayrıca kocalara öküz deyip çıkıyoruz da bizde de yok mu yani. Her neyse üzme kendini. Çok mızmızlık sevmiyor erkekler, sebep belirtmeden trip de hoş olmuyor ama eşinin de ufak tefek dokunuşlarla ihtiyacı var.

Erkek beyni ve kadın beyni farklı çalışır. Iq ve eq olayı. Sizin hassasiyet gösterdiğiniz, beklenti içerisinde olduğunuz hususlar onun için önemli olmayabiliyor. Ve siz onun sizin gibi düşünüp hissetmesini istiyor ve beklentiye giriyorsunuz. Olmayınca da şirazeden çıkıyorsunuz. Anlattığınız konular tamamen iletişim eksikliği ve empati yoksunluğundan. Adamı da melek ilan etmiyorum ama tavırlarınızla darlayıp bir yerden sonra umursamarsızlaştırdığınızı düşünüyorum.

biz istiyoruz ki eşimizde anne babamız gibi nazımızı çeksin.ama çekmezler çünkü onlar zaten analarının nazlısı.peki siz onun nazıyla kaprisi ile ilgileniyor musunuz yoksa hemen bir tartışmamı çıkıyor.ben eşimi kırınca ilk başlarda kırıldığı için kavga çıkartıyordum ama ben kapris yapınca o dayanamayıp kalbimi yapıyordu bir süre sonra artık bende onun nazını çekmeye başladım artık birbirimize triplerimiz çok kısa sürüyor ve sonu kahkahalara dönüyor.biraz fedakarlık da bizden olsun.ama sadece sorununuz buysa sizin çabanızla iyi olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…