- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
- Konu Sahibi yazgecesiii
-
yangına körükle gitmiyorum adamın özür dilemesi gerekiyor. ne diyeyim konu sahibine üzülme her erkek böyledir. bizim gibi değiller mi? ultrasonu anlamamak başka konu öküzlük başka konu. ultrasonu anlamasa bile çocuğunun iyi olduğunu duymak bile gitmesine değmiş olmalı. benim eşim yapsaydı çok kızardım ona. ve konu sahibini haklı buldum herkes aynı yorumu yapmak zorunda mı. konuda görüyorum ki bir çok kadın önemsiz olduğunu düşünüyor. konu sahibi onlardan kendine seçebilir ben hamile bir kadın olarak hissettiklerimi yazacağım.arkadaşım kadın hamile ki sende öylesin.hassas bi dönemde sende bunu göze alarak yorum yap bence.yangına körükle gitmek seninkisi.fikir yarıştırmak mevzu değil.kırgın bi gebe kadın var.ve konu bana göre çok basit.bizimde anlatmak istediğimiz bu.
Hayır şiddet duygusuzluk aldatma gibi şeyler yok ama bahsettiğim tarz düşüncesizlikleri küsmeleri gönül almayı bilmeyişi çok var malesefben okuduklarımda boşanmaya gidecek bir şey göremedim açıkçası. hamilelikle gelen fazla duygusallığın etkisi ile de bakış açınız değişmiş olabilir ya da fazla beklenti içindesiniz.hayatınızı basit şeyleri birleştirerek karmaşık hala getirmeyin.boşanmaya gidecek kadar duygusuz bir ilişkiniz mi var şiddet mi uyguluyor aldatıyor mu?
Zaten boşanmayı düşündürten şey o sözü söylemesi değil, söylediğinin saçmalığını ve beni üzdüğünü farketmeyip sus deyip beni takmaması ve günlerdir konuşmamasıEvlilikte başka sorunlarınız varsa bilemem konuya göre yorumum şu; o ultrason görüntülerinden hiç bir şey anlaşılmıyor gebeliğin başlarında, eşiniz şu an sizin gibi bir heyecanın içerisinde değil. Davranışı kaba ama sizinde ısrarınız saçma kusura bakmayın, adam kontrole gelse ne olur gelmese ne olur, fazla üstüne sürtmeyin bu tarz konuların, bu adamdan çocuk yaptıysanız huyunu suyunu biliyorsunuz , ona göre davranın, strese sokmayın kendinizi. Şu aşamada boşanmayı düşünmekte evet bence bebeğe haksızlık. Çocuk babasız büyür mü büyür ama hayatının ilk yıllarında en azından kişiliğinin oluştuğu dönemlerde onu babadan mahrum bırakmak haksızlık, şu anlattığınıza göre ortada vahim bir durum yok
olabilir ama benim kızdığım konu ultrasonu anlaması yada heyecanlanması değil. bunun için mi geldik demesi. anlamasa bile gelmesi için doktorun en sonda söylediği gayet sağlıklı görünüyor demesi bile yeterlidir. ben çok kızardım eşim öyle deseydi.Eşiniz istisna sanırım çevremdeki eğitim, kültür, karakter farklılıklarıyla bütün erkekler böyleydi.
az daha anlayış.azda kibarlık.az daha empati.az daha yerinde ve zamanında konuşma.yangına körükle gitmiyorum adamın özür dilemesi gerekiyor. ne diyeyim konu sahibine üzülme her erkek böyledir. bizim gibi değiller mi? ultrasonu anlamamak başka konu öküzlük başka konu. ultrasonu anlamasa bile çocuğunun iyi olduğunu duymak bile gitmesine değmiş olmalı. benim eşim yapsaydı çok kızardım ona. ve konu sahibini haklı buldum herkes aynı yorumu yapmak zorunda mı. konuda görüyorum ki bir çok kadın önemsiz olduğunu düşünüyor. konu sahibi onlardan kendine seçebilir ben hamile bir kadın olarak hissettiklerimi yazacağım.
Birlikte karar verilmiş bi bebekti... sorunları halletmeden neden düşündünüz demişsiniz yaşanan sorunlar öyle konuştuk bitti halloldu denecek şeyler değil ki, zaman alan süreçler bunlar, eşlerin olgunlaşması vs. dönem dönem iyi veya kötü olabiliyosunuz bide biz zaten yaratılış olarak oldukça zıt karakterleriz yani ömrümüz boyunca canım cicimli yaşamayacağımızı ben kabullendim artıkEşinizle birlikte karar verilmiş bir hamilelikmi? Yoksa kendi isteğinizle olmuş bir hamilelikmi bu durumu çok etkiler. Birde aranızdaki problemleri halletmeden neden çocuk düşündünüz? Zaten siz sıkıntı çekiyorsunuz birde bu sıkıntıya bir çocuk dünyaya getireceksiniz. Daha kendi sorumluluğunuzdan ailenizi üzmekten üzülüyorsunuz üstüne birde çocuğunuzuda bu durumun içine sokmaya sebep oldunuz
Arkadaşım hamileleğinizden önce de bir şeylerin olması için direten, ısrarcı , illa benim dediğim olacakvari ve olmayınca da sürekli tripli davranışlarınız var mıydı? Adamı şirazeden çıkarmış olabilir misiniz?Hayır şiddet duygusuzluk aldatma gibi şeyler yok ama bahsettiğim tarz düşüncesizlikleri küsmeleri gönül almayı bilmeyişi çok var malesef
yazdıklarıma katılmamış olabilirsiniz ama kabalık etmedim kimseye. ayrıca dediğim doğruysa her yerde söylerim. insanlar buraya doğruları duymak için yazıyor.az daha anlayış.azda kibarlık.az daha empati.az daha yerinde ve zamanında konuşma.
her doğru heryerde söylenmez diyip kahvemi içmeye gidiyorum
İlk 3 ay ilişkiyi doktor yasakladı zaten 3 ayımız da yeni doldu sayılır yani eskisi gibi olmasa da perhiz söz konusu değil, bana göre öyle en azındanerkekler duygu boşluğuna düşebiliyor bence o dönemde.çok fazla bişey hissedemiyorlar.bebek doğduktan sonra babalık hisleri duyguları gelişiyor.hatta bazısında bebek tepki vermeye başlayınca hisleri kuvvetleniyor.cinsel bir pehriziniz varmı bu süreçte?
Yazdığım sorundan anladığınız şey benim sürekli benim dediğim olsun diye direten biri olduğum mu? Karşımda birileri geçip böyle konuşunca şirazeden çıkıyorum evet mesela şu an sizin çıkardığınız gibi :)Arkadaşım hamileleğinizden önce de bir şeylerin olması için direten, ısrarcı , illa benim dediğim olacakvari ve olmayınca da sürekli tripli davranışlarınız var mıydı? Adamı şirazeden çıkarmış olabilir misiniz?
eşinin yaptığı hiç hoş olmamış ama eminim sen de hamileliğin verdiği ekstra bir ilgi beklentisine giriyorsun. denk geldiği sürece götür eşini de kontrollerine. söylediklerine de çok takılma babalık sonradan öğreniliyor bizler gibi doğuştan değil. rabbim sağlıkla eline almayı nasip etsinCanım o kadar sıkkın ki... 14 haftalık hamileyim geçen gün ultrason kontrolüm vardı, daha önceki kontrollerime eşim gelememişti kimisinde işten dolayı kimisinde başka sebeplerden ötürü.. ben de sitem ediyodum daha hiç gelmedin bebeği görmedin diye, bu sefer eşimin de gelmesini istiyordum ve randevuyu denk getirdik birlikte gittik, muayene esnasında bir ara baktım eşim gülüyordu sonra muayene bitti doktor çıktı ben toparlanırken eşim yüzüme anlamsız bi şekilde bakıp bunun için mi başımın etini yeyip durdun dedi, anlamadım önce cevap vermedim ama çok bozuldum üzüldüm sonra hastaneden çıkıp arabaya gidene kadar telefonuyla oynadı işle alakalı yazışmaları vardı arabaya binince bişey sordu hala sözün etkisinde olduğum için cevap vermedim yada trip atmış olabilirim inanın ne dediğimi hatırlamıyorum ama yüzüm düşmüştü, yine noldu ya diyip sesini yükseltti ben de as önce söylediğin şey ne demekti açıklar mısın dedim off bi sus aman deyip döndü telefonuyla oynadı, sanki ben suçluymuşum gibi 2 gündür adım atacağı yerde o da benle konuşmuyor konuşmuyoruz. Ne düşünmeliyim ne yapmayalım çaresiz kaldım, bu ilk değil hamileliğimin başında da bu tarz şeyler yaşamıştık hatta öncesinde de çok istikrarlı oturmuş bir evliliğimiz olduğu söylenemez çok zıt karakterleriz ama sıkıntı yokken de çok iyiyizdir, fakat dediğim gibi bu ilk olmadığı için sabrımın tükendiğini hissediyorum sevilmediğimi değer verilmediğimi hissettiriyor bana böyle zamanlarda... boşanmayı düşünmek bebeğime haksızlık mı olur, ailemin yaşayacağı üzüntü hüsran bi yana... tavsiye ve telkinlerinize ihtiyacım var
Erkek beyni ve kadın beyni farklı çalışır. Iq ve eq olayı. Sizin hassasiyet gösterdiğiniz, beklenti içerisinde olduğunuz hususlar onun için önemli olmayabiliyor. Ve siz onun sizin gibi düşünüp hissetmesini istiyor ve beklentiye giriyorsunuz. Olmayınca da şirazeden çıkıyorsunuz. Anlattığınız konular tamamen iletişim eksikliği ve empati yoksunluğundan. Adamı da melek ilan etmiyorum ama tavırlarınızla darlayıp bir yerden sonra umursamarsızlaştırdığınızı düşünüyorum.Yazdığım sorundan anladığınız şey benim sürekli benim dediğim olsun diye direten biri olduğum mu? Karşımda birileri geçip böyle konuşunca şirazeden çıkıyorum mesela şu an sizin çıkardığınız gibi :)
biz istiyoruz ki eşimizde anne babamız gibi nazımızı çeksin.ama çekmezler çünkü onlar zaten analarının nazlısı.peki siz onun nazıyla kaprisi ile ilgileniyor musunuz yoksa hemen bir tartışmamı çıkıyor.ben eşimi kırınca ilk başlarda kırıldığı için kavga çıkartıyordum ama ben kapris yapınca o dayanamayıp kalbimi yapıyordu bir süre sonra artık bende onun nazını çekmeye başladım artık birbirimize triplerimiz çok kısa sürüyor ve sonu kahkahalara dönüyor.biraz fedakarlık da bizden olsun.ama sadece sorununuz buysa sizin çabanızla iyi olacağını düşünüyorum.Hayır şiddet duygusuzluk aldatma gibi şeyler yok ama bahsettiğim tarz düşüncesizlikleri küsmeleri gönül almayı bilmeyişi çok var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?