- 27 Nisan 2012
- 15.794
- 19.013
- 498
- Konu Sahibi gulendam_34
-
bence her zamanki gibi süslenip çık karşısına. evlilikte böyle ufak şeyleri büyütmemek lazım.
aslında güzel bir tepki vermişsiniz eşiniz de çocukluğa vurmuş. bence bu akşam gene giyinin süslenin ama bırakın o yanaşsın siz sadece yanaşmasına ortam hazırlayın orta yolu bulun. bu arada gene biraz güzellikle sen de bana yardım etsen daha enerjik olurdum falan diyerek belki yönlendirebilirsiniz.
şimdi bazı kızlar ya da konu sahibi bana kızabilir ama ben bu tip konularda resmin büyüğünü görmekte sorunun kökenine inmekte fayda görüyorum, şimdi konu başlığın ve konu içeriğin itibariyle seni üzen yıpratan şey ne eşinin hiçbi konuda sana yardımcı olmaması aksine bazen çocukla birlikte dağınıklık yaratması, sen de yorgun olduğun halde her seferinde yorgunum bahanesine sığınması değilmi, her zamanki gibi giyindin süslendin çıktın karşısına seviştiniz, nolacak, ertesi gün temizlik neferimi olacak eşin? bu işi masaya yatırın ve temizlik ve ev düzeni konusunda iş bölümü yapın
ne hali varsa görsün erkeğinde garı gibi kendini naza çekme çok komik ben açıkcası güldüm dkunmazsa dokunmasın tencereye işlere dokunmayan sanada dokunmasın !!!!!!!!!!!!
Canim ama bir sekilde tavrini belli etmezsen bu adam nasil duzeltir ki bu huyunu??? Erkeklerin genelinde var bu tembellik…karisida tum gun calismistir ama adam sanki sadece kendi calismis gibi gelince yayilir ortaliga…birde ustune ustluk ortaligi dagitir soyledigin gibi…belki sende bir sure bir is yapmasan akli basina gelir diyecegim ama genelde erkekler ne evin daginikligindan ne de pisliginden rahatsiz olurlar… bu konuda bende hassas oldugum icin hatasini anlamasini saglardim…ve ciddi bir sekilde konusurdum onunla…onunki canda seninki patlican mi? herkes calisiyor…madem oyle isi birakmak istedigini filan soyle, yoksa bu sekilde cok yiprandigindan bahset…kafasina dank etsin birseyler yani.
Suslenme olayina gelince bana kalirsa akisina birak…kaldiki isterse 1 sene yapmasin hataliysa herhalde umrumda olmazdi benim.
genel erkek tavırları...
süslen çık...
boşver uzatma..
sorunu cinselliğe taşıma kesinlikle.. bence bu çok önemli.. hatta biraz cilveyle yola getirtest edilmiştir
bu tür eften pöften meselelerle hayatınızı çıkılmaz hale sokmayın derim.cinsellik yönüne gelince süslen püslen gayet normal davran cazibenize dayanmayacak dekolte giyin eşin sana yanaşsın.bu tarz olaylar için kırmayın birbirinizi 3 günlük dünya emın ol herşey boş tatlım.
ya ben yorumumu açık ifade edemedim ya da sen aslında iki konu içeren bi konu açmışsın, konu başlığın eşinin bencilliği ve yardım etmemesi, sen bu durumu dile getirdiğinde seninle 6 ay ilişkiye girmeyeceğini söyleyip surat yapması olay bu dimi, ama konu eşinin küskünlüğünü kırmaya dönmüş, başlıktan uzaklaşmışsın, ha eşimle barışayım mı ne öneriyosunuz diyosan iyi madem uzatma süslen çık karşısına Hürrem Sultan misali, ama eşimin ev işlerinde yardım etmesini nasıl sağlarım diyosan bikaç gün hasta numarası yap bak nasıl yapıyo iş başa düşünce, sonrada işbölümü yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?