eşimin umursamazlığı ve "hep bana" cı olması

yahuuu ben karısına yardım etmeyen adamları anlamıyorum nası rahat ediyolar ... ben genelde temzlik falan yapmam yardımcı gelio haftada 2 gün ama geçenlerde bul. mak bozuldu bikaç gün akşam yediklerimzi elde yıkadım ben yıkadım eşim duruladı yani rahat edemio üzülüo kıyamıo sende yapma kalsın boşver dio yada yardım ediyo :)) ikimzde aşırı dağınığız hiç bişi yapmayız ama yapıncada beraber yaparz...

eşin hem suçlu hem güçlü ... sen kendinden uzaklşmasından korkuyosun muhtemelen ama korkma tıpış tıpış gelcek :))) hiç bişi olmamış gbi davran ekstra bişi yapma bu konuyla ilgili yardım etme konusunda da tam gaz baskıya devam ;))

maşallah sana ve eşine canım ne güzel.. benim en büyük hatam baştan şımartmak oldu maalesef.. ben bi keresinde kadın tutayım dedim aman nasıl kızdı beyimiz.. ayda 1 olsun gelsin dedim diye hemen ukalalığa girişti.. hem yardım etmeyecek hem kadın tutturmayacak..

Bukadar nazli bir erkek olduguna göre reddetme ihtimali yüksek gibi geldi bana,
ben olsam süslenip püslenip hazirim vaziyette cikamazdim karsisina :26:
ayrica suclu olanda o, nebileyim ya niye kendini zorluyorsunki,
küsme ona ama yat uyu bosver :37:

eşini en iyi sen tanırsın tabi ama istersen biraz direncini kır 3-5 gün bekle libidosu yükselsin öyle yanaşmayı dene, olmaz mı

biliyomusun nemesiscim o zaman da yanaşmaz.. çok istekli değildir zaten.. dayanır yani.. cahil inadı demek istemiyorum ama başka bişey gelmiyor aklıma bu kadarcık bişey için cahil inadı yapar..
bide ben hiç küsmedim küsemedim ona maalesef hem ben barıştım.. hep kendini haklı buluyo o yüzden

sen bu çocuk ruhlu bencil adamı seviyosun aranıza soğukluk girmesini istemiyosun o zaman dediğim gibi 3-5 gün bekle ondan sonra yanaş, en azından reddetme riski düşmüş olur

Bukadar nazli bir erkek olduguna göre reddetme ihtimali yüksek gibi geldi bana,
ben olsam süslenip püslenip hazirim vaziyette cikamazdim karsisina :26:
ayrica suclu olanda o, nebileyim ya niye kendini zorluyorsunki,
küsme ona ama yat uyu bosver :37:

yapabilirsem akışına bırakıcam tatlım.. bikaç gün önce oldu bu olay.. normalde surat yapmam lazım ama hiç yapmıyorum bilerek.. seni takmıyorum gibi.. küsmem yatar uyurum ama o küser.. bana yanaşmadın diye o derece yani.... diyorum ya çocuk gibi

biliyomusun nemesiscim o zaman da yanaşmaz.. çok istekli değildir zaten.. dayanır yani.. cahil inadı demek istemiyorum ama başka bişey gelmiyor aklıma bu kadarcık bişey için cahil inadı yapar..
bide ben hiç küsmedim küsemedim ona maalesef hem ben barıştım.. hep kendini haklı buluyo o yüzden

ilişkiniz böyle bi düzene oturmuş ne desek boş sen dayanamıyosun o dayanıyo, uzadıkça sen üzülceksin, özür dile dicem saçma olucak ama başka çare yok gibi

sen bu çocuk ruhlu bencil adamı seviyosun aranıza soğukluk girmesini istemiyosun o zaman dediğim gibi 3-5 gün bekle ondan sonra yanaş, en azından reddetme riski düşmüş olur

bugün veya yarın öyle bişey olmazsa sanırım böyle yapıcam.. o zaman da reddederse yazarım artık sizlere kızlarr kocam harbiden bana yanaşmıcak diye :))) tövbe tövbe yaa..

Konuyu yorumlarken herkes kendi eşine göre yorum yapıyor.
Size bir örnek vermek istiyorum;
Görümceme gezmeye gitmiştik, şimdi nedenini hatırlamıyorum eşim aksilik çıkardı ki hep yaptığı şeydir.
neyse görümcem dediki ben olsam işte şöyle yaparım böyle yaparım sen niye böyle davranıyorsun alttan alıyorsun.
Bende ddimki bende senin gibi davranırım ama banada o zaman seninki gibi bir koca lazım.
Bacım sen eşini bizden daha iyi bilirsin Şükürki rabbim bize bu konuda bir avantaj sağlamış sende bunu kullan bu aile huzuru içindir asla kendini kullandırmak değildir.
Ayrıca ben şimdiye kadar insanların karakterlerinin değiştirdiklerini görmedim evet biraz esneyebilir ama asla değişmez.
Ne yapalım bizim eşlerimizinde hatalı yanı bu ama bir düşün bakalım eminim senin barışmana değecek çok güzel taraflarıda vardır.Neyse çok oldu herkese hayırlı cumalar

:9::9: 6 ay sahalardan men edildin demek:9:
Çok alem adammış eşin valla.
O kadar dayanabilir mi gerçekten.
6 ay hiç yanaşmayıp bekle bakalım diycem ama bu seferde sinirler gerilecek.
Bir kaç gün bekle bakalım sonra yanaşırsın.

Son düzenleme:
ilişkiniz böyle bi düzene oturmuş ne desek boş sen dayanamıyosun o dayanıyo, uzadıkça sen üzülceksin, özür dile dicem saçma olucak ama başka çare yok gibi

bi öğrenebilsem küsmeyi.. ahh ahh... hale bak yaaa. ufacık bi yok bugün olmaz zaten çok yoruldum evide dağıttınız tarzı konuştum diye ağzından çıkan söze bak...

Konuyu yorumlarken herkes kendi eşine göre yorum yapıyor.
Size bir örnek vermek istiyorum;
Görümceme gezmeye gitmiştik, şimdi nedenini hatırlamıyorum eşim aksilik çıkardı ki hep yaptığı şeydir.
neyse görümcem dediki ben olsam işte şöyle yaparım böyle yaparım sen niye böyle davranıyorsun alttan alıyorsun.
Bende ddimki bende senin gibi davranırım ama banada o zaman seninki gibi bir koca lazım.
Bacım sen eşini bizden daha iyi bilirsin Şükürki rabbim bize bu konuda bir avantaj sağlamış sende bunu kullan bu aile huzuru içindir asla kendini kullandırmak değildir.
Ayrıca ben şimdiye kadar insanların karakterlerinin değiştirdiklerini görmedim evet biraz esneyebilir ama asla değişmez.
Ne yapalım bizim eşlerimizinde hatalı yanı bu ama bir düşün bakalım eminim senin barışmana değecek çok güzel taraflarıda vardır.Neyse çok oldu herkese hayırlı cumalar

çok güzel bir yorum teşekkürler..
Eşimin zaten öyle çok çok kötü huyları yoktur.. beni sever.. evine bağlıdır.. şefkatli.. iyi niyetli bir adamdır.. sadıktır.. (tipik yengeç erkeği).. ama işte böyle ufacık şeylerde hemen böyle abuk subuk laflar eder.. tepkiler verir.. küser.. bide çocuksuluğu ömre bedeldir.. insanların içinde bile çocuksu hareketleri vardır.. daha önceki konumda bahsetmiştim.. ben zaten sevmem küslüğü ama mesela bu o dediği lafı unutmaz da akşam ben yanına gittiğimde ben sana demedim mi diyebilir belli olmaz.. öyle uzatır gider... uzatıp gitmeye değer mi sizce?

:9::9: 6 ay sahalardan men edildin demek:9:
Çok alem adammış eşin valla.
O kadar dayanabilir mi gerçekten.
6 ay hiç yanaşmayıp bekle bakalım diycem ama bu seferde sinirler gerilecek.
Bir kaç gün bekle bakalım sonra yanaşırsın.

hemde ne alem ne alem :)))
inş. bekleyebilirim.. azıcık kin tutsam keşke...

At sahibine göre kişner derler canım.
Eşini idare etmesini herkesten iyi yine sen bilirsin.
Evde tatsızlık olunca ben heryerde huzursuz oluyorum.
O yüzden küs kalmam.
İstediklerimi yaptırmanın yolunu öğrendim.
Güleryüz, neşeli haller, biraz cilve tamamdır.

Ah maalesef bende yengeç burcuyum ama asla küs kalamam siz ilginin dozunu güzel ayarlayın asla hayır diyemez
Hem ben olsam yenilgiyi kendime yedirmem bu işin üstesinden istediğim gibi gelirim derdim.
Size şimdiden kolay gelsin

At sahibine göre kişner derler canım.
Eşini idare etmesini herkesten iyi yine sen bilirsin.
Evde tatsızlık olunca ben heryerde huzursuz oluyorum.
O yüzden küs kalmam.
İstediklerimi yaptırmanın yolunu öğrendim.
Güleryüz, neşeli haller, biraz cilve tamamdır.

bende yapı olarak güleryüzlü ve cilveliyimdir sıcakkanlıyımdır da.. ama bi kötü huyum var ki hemen dellenirim.. eşim de çabuk sinirlenmez beni çok idare ettiği olmuştur.. özür dilemesini de bilirim.. şöyle istikrarlı gitsem işve cilveyle istediklerimi yaptırıyorum ama bikaç gün yapsam sonra yine ters konuşuyorum hep olmasa da arada.. bende de hata var.. bende bundan sonra daha sabırlı olmayı deneyeyim diyorum ama bakalım...

Ah maalesef bende yengeç burcuyum ama asla küs kalamam siz ilginin dozunu güzel ayarlayın asla hayır diyemez
Hem ben olsam yenilgiyi kendime yedirmem bu işin üstesinden istediğim gibi gelirim derdim.
Size şimdiden kolay gelsin

yengeç burcu ideal burçdur.. değişkenlik huyu vardır.. eşimde işte saolsun bi anda değişiverir.. bakalım daha sabırlı olmaya çalışıcam o da biraz yardım etse rahatına çok düşkün olmasa böyle bağırıp çağırmıcam ama..

ah siz birde aslan burcu erkeklerini görseniz acaba ne yapardınızonda değişkenlikte yoktur ben ne dersem odur ölsede vazgeçmez.
bide şu uzun süreli küsüp yatak ayırma huyları yokmu ömrümü yedi ama ne yapalım onlarıda güzel gösteren başka huyları var rabbime şükür

ikinizde calistiginiz icin esinizin size yardimci olmasi gerek ve hatta mecbur bence
bunu anlamasini saglayin
anlamiyorsa ya isi birakirim deyin yada birni tutun eve yardimci
sizde insansiniz ne o öyle
ben ev hanimi oldugum halde esim herseye kosar
hayat müsterek

Back
X