eşimin umursamazlığı

Ara sıra olur elbette ama sürekli sürekli ayrı takılmanız olmaz. Tamam 9da kalkmasın ama en geç 11 gibi uyansın. Aşamalı olarak alışmaya çalışsın bir gün 12 de kalksın ertesi gün 11de. Gün de ölüyor yani, benim içim acıyor eğer 1den sonra uyandıysam. Benimki de geçen hafta bi ayarı kaçırdı, sabaha kadar oturdu sonra uyanamadı falan, 1 gün boyunca hiç uyumayıp eski düzene döndü. Ben istemem valla 12lere kadar yatan koca. Başında dikilir uyanana kadar taciz ederim.

maddi durumumuz iyi bir sıkıntımız yok, çalıştığı sektör hareketsiz şu anda. tek tük işleri oluyor o da bizi götürüyor biraz biraz
oh valla ya. imrendim bi an size. kocama 1-2 saatliğine bebeğe bak diyorum sorun çıkarıyor, 2lere kadar yatıyor ama ailesi bir şey istediğinde 1-2 saat uykuyla bile hazır ve nazır oluyor ve maddi durum 'biraz biraz' götürüyor. hani kocaları yerin dibine sokmayalım dediğiniz için böyle söylüyorum.

hem bebekle ilgilenicem, hem evle ilgilenicem, herif 2 saat bile çocukla ilgilenmek istemicek, kaldırıyorum diye laf edecek kavga edecek, haftanın 5 günü beyefendi evde bir tarafını serdiği için gideceği düzenli bir işi olmayacak ve ben 'biraz biraz'a razı gelicem?? afedersiniz ama böyle bir adamı ne koca diye koynuma alırdım ne de koluma takar sokakta gezerdim. bakın sizinkine toz moz kondurmuyorum kendimden örnek veriyorum.

ve tekrar ediyorum düzenli iş olursa düzelir yoksa düzelmez.

eşimle yaklaşık 1 yıldır evliyiz, ufak bebeğimiz var. ilişkimizde bir sorun anlaşmazlık yok, dünya iyisi ve çok anlayışlı bir insan. birbirimizi seviyoruz, saygı duyuyoruz onda problem yok. hatta ne kadar şanslı olduğumu düşünüyorum bazen, bu konuyu kafama taktığım için nankör olduğumu bile düşünüyorum. buna siz karar vereceksiniz şimdi. eşim serbest çalışıyor, işi saatli değil. iş oldukça gidiyor. dolayısıyla evdeyiz genelde, ancak eşim bıraksam sabaha kadar oturuyor, oyun oynuyor. tamam diyorum az uyuruz erken kalkarız çocukla beraber, ama yok. sabah 8de kalkıyorum çocuğa bakmaya, diyorum kalk sen de kahvaltı yapalım, yok. bir iki saat geçiyor çocuğa biraz bakar mısın işlerimi halledeyim diyorum, yok. kavga ediyor benimle kaldırmaya çalışıyorum diye. sonra istediği saatte kalkıp geliyor hiçbir şey yokmuş gibi laf atıyor gönlümü almaya çalışıyor, ama ben sinirlenmiş oluyorum haliyle. yanlış anlaşılmasın 7 günün 5i böyle geçiyor. ama bir yere gidilecek olsun, anası babası çağırsın, 2 saat uykuyla ayağa dikiliyor ben de buna sinir oluyorum. erkenden kalkıp kahvaltı yapmaya değmiyor muyum yani. böyle yaşamaktan çok memnun ama ben düzen olması lazım diye düşünüyorum bir evlilikte. her şeyden önce bebek var yani ona göre hareket etmek gerekiyor. kalkıyor 2de hadi kahvaltı yapalım diyor dalga geçer gibi. kızınca da ben abartıyor oluyorum. ne diyorsunuz nasıl yaklaşmalıyım? defalarca konuştum yeri geldi kavga bile ettik ister istemez ama sonuç değişmedi. kaale alınmadığımı düşünüyorum artık.
Eşim dünya iyisi birbirimizi çok seviyoruz ve birbirimize saygımız var hiçbir anlaşmazlığımiz yok demişsiniz..sonrasında da bir sürü problem anlatmissiniz..anlattığıniz sorunları dikkate alarak daha öncede sorunlarınızı dile getirmisseniz ve halen aynı şeylere devam ediyorsa evet kaale almıyor..çok ta yapacak bısey yok..idare edeceksiniz artık sizde fazla umursamayin bı insanı değiştirmek çok zor degismez

Ara sıra olur elbette ama sürekli sürekli ayrı takılmanız olmaz. Tamam 9da kalkmasın ama en geç 11 gibi uyansın. Aşamalı olarak alışmaya çalışsın bir gün 12 de kalksın ertesi gün 11de. Gün de ölüyor yani, benim içim acıyor eğer 1den sonra uyandıysam. Benimki de geçen hafta bi ayarı kaçırdı, sabaha kadar oturdu sonra uyanamadı falan, 1 gün boyunca hiç uyumayıp eski düzene döndü. Ben istemem valla 12lere kadar yatan koca. Başında dikilir uyanana kadar taciz ederim.
hahahaha taciz ederim kısmına çok güldüm 😂😂

oh valla ya. imrendim bi an size. kocama 1-2 saatliğine bebeğe bak diyorum sorun çıkarıyor, 2lere kadar yatıyor ama ailesi bir şey istediğinde 1-2 saat uykuyla bile hazır ve nazır oluyor ve maddi durum 'biraz biraz' götürüyor. hani kocaları yerin dibine sokmayalım dediğiniz için böyle söylüyorum.

hem bebekle ilgilenicem, hem evle ilgilenicem, herif 2 saat bile çocukla ilgilenmek istemicek, kaldırıyorum diye laf edecek kavga edecek, haftanın 5 günü beyefendi evde bir tarafını serdiği için gideceği düzenli bir işi olmayacak ve ben 'biraz biraz'a razı gelicem?? afedersiniz ama böyle bir adamı ne koca diye koynuma alırdım ne de koluma takar sokakta gezerdim. bakın sizinkine toz moz kondurmuyorum kendimden örnek veriyorum.

ve tekrar ediyorum düzenli iş olursa düzelir yoksa düzelmez.
düşüncenize saygı duyuyorum.

Bekar hayati yaşıyor. Sizi de annesi gibi görüp kahvaltiya kaldirinca kiziyordur. Oyun oynayan erkekleri kınamak gibi oluyor ama burda okudukca delleniyorum. Kocasin,babasin sen ya

İş konuşma, kavga etme kısmını geçmiş, bunlardan sonuç alamıyorsunuz. Adam büyük ihtimalle "o da beni böyle kabul eder artık" diye dusunuyo. Dolayısıyla yaptırım uygulama zamanınız gelmiş bence. Ama geri adım atmayın. Sabah bebeginiz ağlamaya başlayınca bebeğinizi eşinizin uyuduğu odaya bırakıp kapıyı da kapatıp çıkın kahvaltı mi ederseniz artık naparsaniz. Ve geç kalktığı günlerde kessinlikle işini gücünü yapmayın, güler yüz göstermeyin, konuşmayın, "zaten yok gibisin, ben seninle konuşmadan görüşmeden yasayabiliyorum demek ki" deyin, yemeğini hazırlamayın, çamaşırını yıkamayın. Abartiyosun diye üste çıkmaya kalkarsa da "abartiyosam abartıyorum ben senin kendi evladına bakmamana katlanmak zorundaysam sen de benim abartmama katlanmak zorundasın" deyin üste çıkın. Böyle umursamaz adamlarla mantık yoluyla uzlasamazsiniz.

Çalışmayan ya da çalışamayan insanlar böyle rahat oluyor işte. eşinizin de işi olsa zaten 1 en fazla 2 kahvaltıda yanınızda olurdu,böyle düşünün siz de. Geçen bir konuda da yazdım.bana kizdilar:)Geçen yıl 6 aylık ücretsiz izinde idim. Çocuğum da 1 tane ve okula gidiyor. Istersem 12-1-2de kalktım. Sonra 1 saat iş belki 1 saat yemek. Istersem 6ya kadar bir film veya kitap. Dedim ne rahat ya. Akşam da yemek, ödev beraber vakitten bile yine bana kalan vakit. Eşiniz çalışmadığı için gözünüze batıyor ama aslında bebek olduğu için böyle, bebek olmasa size her gün böyle isterseniz. Eee işte 4 veya 5 yaşına kadar.

Çalışmayan ya da çalışamayan insanlar böyle rahat oluyor işte. eşinizin de işi olsa zaten 1 en fazla 2 kahvaltıda yanınızda olurdu,böyle düşünün siz de. Geçen bir konuda da yazdım.bana kizdilar:)Geçen yıl 6 aylık ücretsiz izinde idim. Çocuğum da 1 tane ve okula gidiyor. Istersem 12-1-2de kalktım. Sonra 1 saat iş belki 1 saat yemek. Istersem 6ya kadar bir film veya kitap. Dedim ne rahat ya. Akşam da yemek, ödev beraber vakitten bile yine bana kalan vakit. Eşiniz çalışmadığı için gözünüze batıyor ama aslında bebek olduğu için böyle, bebek olmasa size her gün böyle isterseniz. Eee işte 4 veya 5 yaşına kadar.
bebek yokken böyleydi zaten aşağı yukarı, ama bebek olunca o aynı şekilde devam edip benim üstüme sorumluluk yüklenince tepki gösteriyorum herhalde

eşimle yaklaşık 1 yıldır evliyiz, ufak bebeğimiz var. ilişkimizde bir sorun anlaşmazlık yok, dünya iyisi ve çok anlayışlı bir insan. birbirimizi seviyoruz, saygı duyuyoruz onda problem yok. hatta ne kadar şanslı olduğumu düşünüyorum bazen, bu konuyu kafama taktığım için nankör olduğumu bile düşünüyorum. buna siz karar vereceksiniz şimdi. eşim serbest çalışıyor, işi saatli değil. iş oldukça gidiyor. dolayısıyla evdeyiz genelde, ancak eşim bıraksam sabaha kadar oturuyor, oyun oynuyor. tamam diyorum az uyuruz erken kalkarız çocukla beraber, ama yok. sabah 8de kalkıyorum çocuğa bakmaya, diyorum kalk sen de kahvaltı yapalım, yok. bir iki saat geçiyor çocuğa biraz bakar mısın işlerimi halledeyim diyorum, yok. kavga ediyor benimle kaldırmaya çalışıyorum diye. sonra istediği saatte kalkıp geliyor hiçbir şey yokmuş gibi laf atıyor gönlümü almaya çalışıyor, ama ben sinirlenmiş oluyorum haliyle. yanlış anlaşılmasın 7 günün 5i böyle geçiyor. ama bir yere gidilecek olsun, anası babası çağırsın, 2 saat uykuyla ayağa dikiliyor ben de buna sinir oluyorum. erkenden kalkıp kahvaltı yapmaya değmiyor muyum yani. böyle yaşamaktan çok memnun ama ben düzen olması lazım diye düşünüyorum bir evlilikte. her şeyden önce bebek var yani ona göre hareket etmek gerekiyor. kalkıyor 2de hadi kahvaltı yapalım diyor dalga geçer gibi. kızınca da ben abartıyor oluyorum. ne diyorsunuz nasıl yaklaşmalıyım? defalarca konuştum yeri geldi kavga bile ettik ister istemez ama sonuç değişmedi. kaale alınmadığımı düşünüyorum artık.
Sende onu kahvaltıya beklemeyeceksin bebisinle mis gibi kahvaltını yapacaksın.

Erkeklerin geneli böyle gamsiz malesef(istisnalar elbette vardir.)

Ailelerine hep ayrıcalıklı davranırlar benciller.

Ama evli olduğunu ve önceliğinin siz öldüğünü anlamasi gerek ama değişeceğini sanmiyorum benim hödükte ayni 12 yıldır adam edemedim umarim sizinki duzelir.

Yahu şöyle adamları anlatırken cümleye ‘ilişkimizde sorun yok dünya iyisi bir adam’ diye başlıyorsunuz ya. Vallahi dalga geçiyorsunuz sanki..

Ya hahah ben de anlamıyorum bunu...çok mıyluyuz hatta cok sanslıyım diyor...yaw adamın evlilik sorumluluklarıyla alakası yok neresi iyi

Sende onu kahvaltıya beklemeyeceksin bebisinle mis gibi kahvaltını yapacaksın.

Erkeklerin geneli böyle gamsiz malesef(istisnalar elbette vardir.)

Ailelerine hep ayrıcalıklı davranırlar benciller.

Ama evli olduğunu ve önceliğinin siz öldüğünü anlamasi gerek ama değişeceğini sanmiyorum benim hödükte ayni 12 yıldır adam edemedim umarim sizinki duzelir.
işte ben onu yapamıyorum içim içimi kemiriyor kalksın diye. sıkılıyorum bir de yapacağım her şeyi yapıyorum tek başıma çocuk uyurken falan 😂😂 sonra gidip sataşıyorum işte ondan da kavga çıkıyor

Evlisiniz diye aynı saatte yatıp aynı saatte kalkamk zorunda değilsiniz ki. Eşiniz geç yatıyorsa sabah geç kalkması çok normal. Uyandırmaya çalıştığınızda da sinirlenmesi çok normal rahat bırakın. Siz gece erken uyuyun eşinize uymak zorunda değilsiniz ki

Evlisiniz diye aynı saatte yatıp aynı saatte kalkamk zorunda değilsiniz ki. Eşiniz geç yatıyorsa sabah geç kalkması çok normal. Uyandırmaya çalıştığınızda da sinirlenmesi çok normal rahat bırakın
aynı saatte yatıp kalkmak değil tabiki askeriye mi burası. bir iki saat oynamalar olur ama düzen yok kahvaltı akşam yemeği gibi

aynı saatte yatıp kalkmak değil tabiki askeriye mi burası. bir iki saat oynamalar olur ama düzen yok kahvaltı akşam yemeği gibi
Ben de bir dönem öyle yaşadım ailem çok uyardı gece uykun yok sağlığından olursun diye inanın o zaman insan hiç dinlemiyor. Ne zaman kendim düzenli bir hayat istedim o zaman düzenli yaşamaya başladım başka türlüsü olmuyor. Baskı yaparsanız ısrar ederseniz kavga çıkarmaktan başka bir şey yapmamış olursunuz bence. Bırakın kendi haline

öğrenci evinde gibi yaşıyorum hala enteresan bende hoşlanmazdım hiç bu durumdan kahvaltı vs kendi yapsın belki aklı başına gelir

Back
X