- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.956
- 78
- Konu Sahibi biryenianneadayi
Tüm suçlu leblebi

Hiç de sevmem zaten.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok arkadaş ben valla mantıksız kaprise, şımarıklığa gelemiyorum. Adam gel deyince gelecek git deyince gidecek, saat ile hareket edecek! Bak bak sen şu utanmaza 1,5 saat anasında kalmış. Vah vah.. Boşan bence.Şumarıklık diye tabir etmeniz kırıcı yalnız. Bugün bir de size kırılmak istemem lakin kırılma kat sayımı fazlasıyla doldurdum![]()
İşten canım. Annesine de beni almadan gitmez zaten bende tek göndermemEşiniz 1 saate geliyorum deyip 2 saat sonra annesigilden mi geliyor![]()
Artık ben de ..Tüm suçlu leblebiHiç de sevmem zaten.
Ofiste işinden geç gelmiş olsa sizce böyle tepki verir miydim. Aciliyeti olmayan bi sebep yüzünden annesigile gidip evde onu beklediğimi bildiği halde bir türlü ayrılamamasına bu tepkim zatenİşten canım. Annesine de beni almadan gitmez zaten bende tek göndermem
Ay yok arkadaş ben valla mantıksız kaprise, şımarıklığa gelemiyorum. Adam gel deyince gelecek git deyince gidecek, saat ile hareket edecek! Bak bak sen şu utanmaza 1,5 saat anasında kalmış. Vah vah.. Boşan bence.
İplerle oynatılacak kukla mı bu?Şu kadarcık bile esneklik gösteremiyorsan işin çok zor.
Ya konuşacakları vardır adamın annesi babası yeseydiniz yemeğinizi. Ya da arasaydın kvyi anne evinde yemek varsa orda yiyelim çok acıktım midem bulanıyor diye. Ben bu zor günlerde kvm sağolsun onun sayeainde atlatıyourm yani.Ofiste işinden geç gelmiş olsa sizce böyle tepki verir miydim. Aciliyeti olmayan bi sebep yüzünden annesigile gidip evde onu beklediğimi bildiği halde bir türlü ayrılamamasına bu tepkim zaten
Güzel dileğiniz için teşekkür ediyorumçocuk istemeyi biliyorsa acısına biraz da o katlansın ama dimi
![]()
Anlayışlı olmak? Olması gereken de anlayışlılık olduFazla anlayışlısınız arkadaşlar . Erkekleri bu hale siz getirdiniz![]()
Fazla anlayışlısınız arkadaşlar . Erkekleri bu hale siz getirdiniz![]()
Ya konuşacakları vardır adamın annesi babası yeseydiniz yemeğinizi. Ya da arasaydın kvyi anne evinde yemek varsa orda yiyelim çok acıktım midem bulanıyor diye. Ben bu zor günlerde kvm sağolsun onun sayeainde atlatıyourm yani.
Leblebiyi kendi yese daha faydalıydı, bulantısı geçerdi en azındanTüm suçlu leblebiHiç de sevmem zaten.
Hehe sabahtan kv sinirinizi ziplatmis zaten. Ne işi varmış sizinle kahvaltida. Anne kız buluşmuş, hasret gideriyor. Bu ordan atlıyor. Beni de cagirsaydiniz diye. Çağırmak isteseydiniz cagirirdiniz.Artık ben de ..![]()
Karakter meselesi arkadaşlar. Öncelik kendim olmadığım zaman hırçınlaşıyorum. Ben eşime her alanda öncelik tanıyorsam aynı şeyi o da yapmalıBizimkinde bir hal yok seninki girmiş hallere. Saçma sapan yerlerde kapris yaparak düzeltemezsin :)
Evet daha önce de annem bizdeyken çağırmadım diye triplenmişti. Gel de sev bu kv ‘yiHehe sabahtan kv sinirinizi ziplatmis zaten. Ne işi varmış sizinle kahvaltida. Anne kız buluşmuş, hasret gideriyor. Bu ordan atlıyor. Beni de cagirsaydiniz diye. Çağırmak isteseydiniz cagirirdiniz.
Birinize öncelik vermek zorunda değil ki zaten tatildeymişsiniz zaman gecirmişsinizdir annesine gitmesinide laf yapmayın bir zahmet.Karakter meselesi arkadaşlar. Öncelik kendim olmadığım zaman hırçınlaşıyorum. Ben eşime her alanda öncelik tanıyorsam aynı şeyi o da yapmalı
Bu da güzeldiLeblebiyi kendi yese daha faydalıydı, bulantısı geçerdi en azından![]()
Allah korusun varya hasta oluesun bu gidişle. Öncelik olmak apayrı konuKarakter meselesi arkadaşlar. Öncelik kendim olmadığım zaman hırçınlaşıyorum. Ben eşime her alanda öncelik tanıyorsam aynı şeyi o da yapmalı
17393939 kere yazdım ama bir kere de sizin için yazayım. Ailesine sabahtan gitsin akşama kadar gelmesin olay bu değil. Ben 1 buçuk saat önceden arayıp annenlere gideceksen şimdiden git geldiğimde hemen yemek yiyelim çok kötü midem bulanıyor demişken niye yumurta kapıya dayanmışken annesigile gidip rahatça oturuyor.Birinize öncelik vermek zorunda değil ki zaten tatildeymişsiniz zaman gecirmişsinizdir annesine girmesinde laf yapmayın bir zahmet.