- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
- Konu Sahibi biryenianneadayi
Korkum bu itiraf edeyim . Kendimi çok yıpratıyorum ve bunu da engelleyemiyorumAllah korusun varya hasta oluesun bu gidişle. Öncelik olmak apayrı konu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkum bu itiraf edeyim . Kendimi çok yıpratıyorum ve bunu da engelleyemiyorumAllah korusun varya hasta oluesun bu gidişle. Öncelik olmak apayrı konu
Yok anladım ben seni. Ben de karşıyım hamileyim diye sürekli kapris yapana. Ama bu öyle değil. Zaten uyuz olmuşsun asıl onlarin demesi lazım. Oğlum bir leblebi için gelip gitme. Saklayın dönüşte alırız diye. Hiiic leyfini bozma. Ben abidik gubidik şeylere çok ofkelenmistim o zaman. Gerek yok. Aç Avrupa yakasını keyfini yerine getir.Evet daha önce de annem bizdeyken çağırmadım diye triplenmişti. Gel de sev bu kv ‘yi![]()
Yok anladım ben seni. Ben de karşıyım hamileyim diye sürekli kapris yapana. Ama bu öyle değil. Zaten uyuz olmuşsun asıl onlarin demesi lazım. Oğlum bir leblebi için gelip gitme. Saklayın dönüşte alırız diye. Hiiic leyfini bozma. Ben abidik gubidik şeylere çok ofkelenmistim o zaman. Gerek yok. Aç Avrupa yakasını keyfini yerine getir.
Birmilyon kere yazsanda seni haksız buluyorum kendin yiyebilirsin. Hamilelikte bulantı normal sürekli yanınızda olamazzz. Yanına tuzlu birşeyler alıp tek başına yiyebilirsinnnnn.17393939 kere yazdım ama bir kere de sizin için yazayım. Ailesine sabahtan gitsin akşama kadar gelmesin olay bu değil. Ben 1 buçuk saat önceden arayıp annenlere gideceksen şimdiden git geldiğimde hemen yemek yiyelim çok kötü midem bulanıyor demişken niye yumurta kaşıya dayanmışken annesigile gidip rahatça oturuyor.
Bundan sonra her akşam vuruyoruz kırbaçları sırtlarına. Erkeklere insan muamelesi yapan kadınlar kendinize gelin!Fazla anlayışlısınız arkadaşlar . Erkekleri bu hale siz getirdiniz![]()
Hep böyle anlayışlı olacağını sanıyosunuz da umarım çok sert yüzleşmezsiniz gerçeklerle.Fazla anlayışlısınız arkadaşlar . Erkekleri bu hale siz getirdiniz![]()
Arkadaşlar merhaba . Elimi ayağımı titretecek kadar çok sinir olduğum bir konuyu sizinle paylaşıp görüşlerinizi almak istiyorum . Eşimle 2 gün önce tatilden döndük, tatil dönüşü de elimiz boş gelmeyelim diye ailelerimize leblebi vs bir şeyler aldık . Eşimin annesi salça vs yaptığı için dün onları iş dönüşü uğrayıp almasını söylediği için eşim zaten dün ailesini ziyaret etmişti . Ama giderken aldığımız hediyeleri götürmeyi unutmuş . Neyse .. ben bugün 17:44 de eşimi aradım ve midem çok aşırı bulanıyor, eğer annenlere aldığımız hediyeleri götüreceksen işyerinden ona göre erken çık bir an önce yemeğimizi yiyelim diye söyledim tamam dedi .. 18.40 gibi beni aradı . Ben aldıklarımızı evde unutmuşum şimdi eve uğradım onları annemlere bırakıp geliyorum haberin olsun dedi. Sesimi çıkarmadım . Neyse eve geldim . Baktım hâlâ evde yok . Ben de 3 aylık hamile olduğum için açlığıma hiç dayanamıyorum . Eve gelir gelmez direkt kustum . Ben kusarken de eşim eve geldi iyi misin falan dedi . Haliyle ben de bir anda sinir boşalması oldu . Ben seni 1 buçuk saat önce arayıp midem bulanıyor diye zaten söyledim, senin anne babanın leblebisi çok mu önemliydi . Üstelik bu gece zaten tatile gidiyorlar ne önemi vardı bugün illa götürmenin, önceliğim sensin deyip duruyorsun bu mu öncelik dediğin şey. Rahat rahat hâlâ annelerde oturuyorsun biraz duyarlı ol dedim kapıyı çarpıp çıktım yanından. Hâlâ da konuşmuyoruz . Fikirleriniz neler arkadaşlar . Hâlâ aşırı sinirliyim. Bu arada benim işyerim başka ilçede . 40 dakika falan sürüyor. Ben başka ilçeden geldim adam bildiğiniz annesinden gelemedi yani.
Gerçekten gözümden yaş geldiBundan sonra her akşam vuruyoruz kırbaçları sırtlarına. Erkeklere insan muamelesi yapan kadınlar kendinize gelin!![]()
Bi yandan hamilelik duygusallığı diye düşünüyorum ama diğer yandan da sanki bi birikmişlik var gibi aile konusunda veya başka bi konuda bişeyler birikmiş ki kızmışsınız gibi geldi.Arkadaşlar merhaba . Elimi ayağımı titretecek kadar çok sinir olduğum bir konuyu sizinle paylaşıp görüşlerinizi almak istiyorum . Eşimle 2 gün önce tatilden döndük, tatil dönüşü de elimiz boş gelmeyelim diye ailelerimize leblebi vs bir şeyler aldık . Eşimin annesi salça vs yaptığı için dün onları iş dönüşü uğrayıp almasını söylediği için eşim zaten dün ailesini ziyaret etmişti . Ama giderken aldığımız hediyeleri götürmeyi unutmuş . Neyse .. ben bugün 17:44 de eşimi aradım ve midem çok aşırı bulanıyor, eğer annenlere aldığımız hediyeleri götüreceksen işyerinden ona göre erken çık bir an önce yemeğimizi yiyelim diye söyledim tamam dedi .. 18.40 gibi beni aradı . Ben aldıklarımızı evde unutmuşum şimdi eve uğradım onları annemlere bırakıp geliyorum haberin olsun dedi. Sesimi çıkarmadım . Neyse eve geldim . Baktım hâlâ evde yok . Ben de 3 aylık hamile olduğum için açlığıma hiç dayanamıyorum . Eve gelir gelmez direkt kustum . Ben kusarken de eşim eve geldi iyi misin falan dedi . Haliyle ben de bir anda sinir boşalması oldu . Ben seni 1 buçuk saat önce arayıp midem bulanıyor diye zaten söyledim, senin anne babanın leblebisi çok mu önemliydi . Üstelik bu gece zaten tatile gidiyorlar ne önemi vardı bugün illa götürmenin, önceliğim sensin deyip duruyorsun bu mu öncelik dediğin şey. Rahat rahat hâlâ annelerde oturuyorsun biraz duyarlı ol dedim kapıyı çarpıp çıktım yanından. Hâlâ da konuşmuyoruz . Fikirleriniz neler arkadaşlar . Hâlâ aşırı sinirliyim. Bu arada benim işyerim başka ilçede . 40 dakika falan sürüyor. Ben başka ilçeden geldim adam bildiğiniz annesinden gelemedi yani.
Beklemeden ye bundan sonra miden bulaninca kusana kadar bekleme. Bizlerde ki sikinti cok fazla Yesilcam filmine maruz kalmamizKonuda belirtmeyi unutmuşum. Bir an önce evde ol ki geldiğimde direkt yemeğimizi yiyelim demiştim .
Derdi o değil kızın. Kv zaten anne kız kahvaltılarına bile musallat olmaya çalışıyor. Adama da erken ver, beraber yiyelim diyor. Adam da gidip kapıdan verip iyi yolculuklar dileyecegine oturuyor. Zaten dün de gitmiş. Kız da diyor ki bulantım var( es zamanlı progestan kullanıyor) beraber yiyelim dedim niye erken gelebilecekken gelmedin?Birmilyon kere yazsanda seni haksız buluyorum kendin yiyebilirsin. Hamilelikte bulantı normal sürekli yanınızda olamazzz. Yanına tuzlu birşeyler alıp tek başına yiyebilirsinnnnn
Derdi o değil kızın. Kv zaten anne kız kahvaltılarına bile musallat olmaya çalışıyor. Adama da erken ver, beraber yiyelim diyor. Adam da gidip kapıdan verip iyi yolculuklar dileyecegine oturuyor. Zaten dün de gitmiş. Kız da diyor ki bulantım var( es zamanlı progestan kullanıyor) beraber yiyelim dedim niye erken gelebilecekken gelmedin?
İyide kapıdan verememiş içeri girmek zorunda kalmış demekki, adam yanlışta bu kadar tribe, tepki verecek ne var hala buna anlam veremiyorum. Adam gelmediyse otursun yesin.Derdi o değil kızın. Kv zaten anne kız kahvaltılarına bile musallat olmaya çalışıyor. Adama da erken ver, beraber yiyelim diyor. Adam da gidip kapıdan verip iyi yolculuklar dileyecegine oturuyor. Zaten dün de gitmiş. Kız da diyor ki bulantım var( es zamanlı progestan kullanıyor) beraber yiyelim dedim niye erken gelebilecekken gelmedin?
Ben hayatımda erkeklerin birşeye kırıldığını görmedim. Ben eşime bir konudan dolayı sinirleniyorum diyelim kırılıyorum sinirden ağlıyorum. Adam salonda çay demlemis çerez almış film açmış izliyorSöyle söyliyim: ekstra ilgi istemeniz felan okay hakkiniz. Ama adamda "ne yaptim aloo" diye sasirmistir. Bazen o sinirle gerekenden fazla patliyoruz. Esinizde buna kirilir. Bunlar cok güzel zamanlar aslinda ilk cocuk ilk heycanlar felan. Bence birbirinize zorlastirmayin, ama ihtiyaclariniz varsa acik dile getirin
Bide ben anneme babama gdicem kapıdan vereceklerimi verip çıkcamİyide kapıdan verememiş içeri girmek zorunda kalmış demekki, adam yanlışta bu kadar gribe, tepki verecek şeye ne var hala buna anlam veremiyorum. Adam gelmediyse otursun yesin.