- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
- Konu Sahibi biryenianneadayi
Dün gitti zaten . Bugün de kapıdan veriversin. Bu kadar düşkünse de kalıversin annesinde gelmesin hiçBide ben anneme babama gdicem kapıdan vereceklerimi verip çıkcam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün gitti zaten . Bugün de kapıdan veriversin. Bu kadar düşkünse de kalıversin annesinde gelmesin hiçBide ben anneme babama gdicem kapıdan vereceklerimi verip çıkcam![]()
Evet gerçekten hepsi gamsız . Kırılmak için hassas olmak gerek arkadaşlar . Odun parçası kırılmıyoBen hayatımda erkeklerin birşeye kırıldığını görmedim. Ben eşime bir konudan dolayı sinirleniyorum diyelim kırılıyorum sinirden ağlıyorum. Adam salonda çay demlemis çerez almış film açmış izliyor
Afiyet olsun ama nispet yapar gibi yorum yapmanız saçma.Ay bende beraber yiyemedim şimdi içerde bana köfte kızartıyorAnlayışlı olmanın sonucu bu işte canım..senin gibi kavga etseydim ikimiz bi köşede barışmayı beklicektik
nspet değil anlayışlı olmayın diyorsun ya?Afiyet olsun ama nispet yapar gibi yorum yapmanız saçma.
nspet değil anlayışlı olmayın diyorsun ya?
İçeri girsin versin oda sorun değil kız 40 dakika başka ilçeden yol gelmiş odanda bir zahmet karısının gelmesine yakın kalksın desin ki eşim iyi değil midesi bulanıyordu. Yanında olayım bu kadar olay ne abarttınız ya.İyide kapıdan verememiş içeri girmek zorunda kalmış demekki, adam yanlışta bu kadar tribe, tepki verecek ne var hala buna anlam veremiyorum. Adam gelmediyse otursun yesin.
12 yıl tecrübesi:Ben hayatımda erkeklerin birşeye kırıldığını görmedim. Ben eşime bir konudan dolayı sinirleniyorum diyelim kırılıyorum sinirden ağlıyorum. Adam salonda çay demlemis çerez almış film açmış izliyor
İçeri girsin versin oda sorun değil kız 40 dakika başka ilçeden yol gelmiş odanda bir zahmet karısının gelmesine yakın kalksın desin ki eşim iyi değil midesi bulanıyordu. Yanında olayım bu kadar olay ne abarttınız ya.
12 yıl tecrübesi:
Sinirlenme, kavga etme, söyleyeceğini söyle, küsme, kavga çıkarsa eğer o alttan alansa sınırları çok zorlama, sen alttan alıyorsan alttan almayı abartma, kavga bitmeyecek gibiyse markete git, sessiz kal, çay demle, birlikte çay iç.
Duyguları iyi yönetmek lazım. Kesinlikle duygu yönetimi bir sanat. Tecrübe de önemli.
Söylenen her ne olursa olsun eğer sinirle söylerseniz asla etkili olmuyor. Sakin kalmak ve ses tonunu ayarlamak önemli.
Bu şekilde yılda bir kez kavga ediyoruz en fazla. Ufak tefek anlaşmazlıklar oluyor. Onlar da halloluyor.
Sonuç: Balkona tekli koltuğu çıkarmış geçen. Bir de nargile yakmış. Yanına gittim. Hemen kalktı sandalyeye geçti. Nargileyi de verdi elime, bir de çay koydu bana. Oh mis. Biz bu erkekleri yönetiyoruz onlar da ülke yönettik falan diye seviniyorlar işte.
Şaka bir tarafa seviyorum ulennnnn....
Kayınvalidenizin oğluna aşırı düşkün olması normal değil mi? Sizde anne olacaksınız, anlarsınız evlat ne demek, düşkün olmamak mümkün mü?Çok güzel ifade etmişsiniz. Öncelikle teşekkür ederimkayınvalidemin oğluna olan aşırı düşkünlüğü evlendiğimiz ilk günden beri iğreti olduğum bir konu. Belki de buna olan kızgınlığım beni bir yarış haline sokuyordur bilmiyorum . Ama yani leblebi de çok mu önemli Allah aşkına
![]()
Sizin adınıza çok sevindim. Benim tek istediğim bir sorun anlaşmazlık yaşadığımızda karşımda susan bir adam görmemek.Neden kızdığımı üzüldüğümü anlatıyorum oda geçip neden bu şekilde davrandığını anlatsın olay çözülücek.12 yıl tecrübesi:
Sinirlenme, kavga etme, söyleyeceğini söyle, küsme, kavga çıkarsa eğer o alttan alansa sınırları çok zorlama, sen alttan alıyorsan alttan almayı abartma, kavga bitmeyecek gibiyse markete git, sessiz kal, çay demle, birlikte çay iç.
Duyguları iyi yönetmek lazım. Kesinlikle duygu yönetimi bir sanat. Tecrübe de önemli.
Söylenen her ne olursa olsun eğer sinirle söylerseniz asla etkili olmuyor. Sakin kalmak ve ses tonunu ayarlamak önemli.
Bu şekilde yılda bir kez kavga ediyoruz en fazla. Ufak tefek anlaşmazlıklar oluyor. Onlar da halloluyor.
Sonuç: Balkona tekli koltuğu çıkarmış geçen. Bir de nargile yakmış. Yanına gittim. Hemen kalktı sandalyeye geçti. Nargileyi de verdi elime, bir de çay koydu bana. Oh mis. Biz bu erkekleri yönetiyoruz onlar da ülke yönettik falan diye seviniyorlar işte.
Niye nispet yapıyorsun konu sahibesi rahatsız12 yıl tecrübesi:
Sevmek ayrı düşkünlük ayrı. Düşkünlük hastalıktır bence . Her şey dozunda güzelKayınvalidenizin oğluna aşırı düşkün olması normal değil mi? Sizde anne olacaksınız, anlarsınız evlat ne demek, düşkün olmamak mümkün mü?
Kimin ne niyetle yorum yaptığını anlayabiliyorum . Gereksiz yorumunuz için teşekkürler :)Niye nispet yapıyorsun konu sahibesi rahatsız![]()
Kalmasın efendim. Evde hamile ya da değil erken gelmesini bekleyen karısı var. Tabiki de oturup yesin ama niye es karısına karşı sorumluluklarını bilmiyor. Anne girmeyim bizim hanımın çok bulantısı var ya da yemeğe erken geleceğim diye söz verdim diyemiyor.İyide kapıdan verememiş içeri girmek zorunda kalmış demekki, adam yanlışta bu kadar tribe, tepki verecek ne var hala buna anlam veremiyorum. Adam gelmediyse otursun yesin.
Karakter meselesi arkadaşlar. Öncelik kendim olmadığım zaman hırçınlaşıyorum. Ben eşime her alanda öncelik tanıyorsam aynı şeyi o da yapmalı
Erkekler düz varlıklar. Ayrıntı beklemeyin. Neden sonuçlara da çok takılmayın. O an sadece öyle davranıyorlar ve çoğu zaman neden sorusuna verecek cevapları yok. Ya da biz bir şey anlatırken çoğu zaman kafalarında o günkü maç falan oluyor.Sizin adınıza çok sevindim. Benim tek istediğim bir sorun anlaşmazlık yaşadığımızda karşımda susan bir adam görmemek.Neden kızdığımı üzüldüğümü anlatıyorum oda geçip neden bu şekilde davrandığını anlatsın olay çözülücek.