Eşimin umursamazlığı

Ben hayatımda erkeklerin birşeye kırıldığını görmedim. Ben eşime bir konudan dolayı sinirleniyorum diyelim kırılıyorum sinirden ağlıyorum. Adam salonda çay demlemis çerez almış film açmış izliyor
Evet gerçekten hepsi gamsız . Kırılmak için hassas olmak gerek arkadaşlar . Odun parçası kırılmıyo

nspet değil anlayışlı olmayın diyorsun ya?

Yani hiç mi anlayışlı olamadığınız durumlar olmadı. Ya da hiç mi hassas olduğunuz bir dönem olmadı ? Hep mi mükemmelsiniz? . Eşinize gösterdiğiniz anlayışın onda birini başka insanların olaylarında da empati yaparak göstermenizi dilerim.

İyide kapıdan verememiş içeri girmek zorunda kalmış demekki, adam yanlışta bu kadar tribe, tepki verecek ne var hala buna anlam veremiyorum. Adam gelmediyse otursun yesin.
İçeri girsin versin oda sorun değil kız 40 dakika başka ilçeden yol gelmiş odanda bir zahmet karısının gelmesine yakın kalksın desin ki eşim iyi değil midesi bulanıyordu. Yanında olayım bu kadar olay ne abarttınız ya.

Ben hayatımda erkeklerin birşeye kırıldığını görmedim. Ben eşime bir konudan dolayı sinirleniyorum diyelim kırılıyorum sinirden ağlıyorum. Adam salonda çay demlemis çerez almış film açmış izliyor
12 yıl tecrübesi:

Sinirlenme, kavga etme, söyleyeceğini söyle, küsme, kavga çıkarsa eğer o alttan alansa sınırları çok zorlama, sen alttan alıyorsan alttan almayı abartma, kavga bitmeyecek gibiyse markete git, sessiz kal, çay demle, birlikte çay iç.

Duyguları iyi yönetmek lazım. Kesinlikle duygu yönetimi bir sanat. Tecrübe de önemli.

Söylenen her ne olursa olsun eğer sinirle söylerseniz asla etkili olmuyor. Sakin kalmak ve ses tonunu ayarlamak önemli.

Bu şekilde yılda bir kez kavga ediyoruz en fazla. Ufak tefek anlaşmazlıklar oluyor. Onlar da halloluyor.

Sonuç: Balkona tekli koltuğu çıkarmış geçen. Bir de nargile yakmış. Yanına gittim. Hemen kalktı sandalyeye geçti. Nargileyi de verdi elime, bir de çay koydu bana. Oh mis. Biz bu erkekleri yönetiyoruz onlar da ülke yönettik falan diye seviniyorlar işte.

Şaka bir tarafa seviyorum ulennnnn....

12 yıl tecrübesi:

Sinirlenme, kavga etme, söyleyeceğini söyle, küsme, kavga çıkarsa eğer o alttan alansa sınırları çok zorlama, sen alttan alıyorsan alttan almayı abartma, kavga bitmeyecek gibiyse markete git, sessiz kal, çay demle, birlikte çay iç.

Duyguları iyi yönetmek lazım. Kesinlikle duygu yönetimi bir sanat. Tecrübe de önemli.

Söylenen her ne olursa olsun eğer sinirle söylerseniz asla etkili olmuyor. Sakin kalmak ve ses tonunu ayarlamak önemli.

Bu şekilde yılda bir kez kavga ediyoruz en fazla. Ufak tefek anlaşmazlıklar oluyor. Onlar da halloluyor.

Sonuç: Balkona tekli koltuğu çıkarmış geçen. Bir de nargile yakmış. Yanına gittim. Hemen kalktı sandalyeye geçti. Nargileyi de verdi elime, bir de çay koydu bana. Oh mis. Biz bu erkekleri yönetiyoruz onlar da ülke yönettik falan diye seviniyorlar işte.

Yaaa Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah çooook daha mutlu olun 😇😇 yav bizde mutluyuz sadece bugün böyle bir olay yaşayınca ilk defa bu sitede bi paylaşayım dedim ne anlayışsız olduğum kaldı ne şımarık.

Çok güzel ifade etmişsiniz. Öncelikle teşekkür ederim 🫶🏻 kayınvalidemin oğluna olan aşırı düşkünlüğü evlendiğimiz ilk günden beri iğreti olduğum bir konu. Belki de buna olan kızgınlığım beni bir yarış haline sokuyordur bilmiyorum . Ama yani leblebi de çok mu önemli Allah aşkına 😄😄
Kayınvalidenizin oğluna aşırı düşkün olması normal değil mi? Sizde anne olacaksınız, anlarsınız evlat ne demek, düşkün olmamak mümkün mü?

12 yıl tecrübesi:

Sizin adınıza çok sevindim. Benim tek istediğim bir sorun anlaşmazlık yaşadığımızda karşımda susan bir adam görmemek.Neden kızdığımı üzüldüğümü anlatıyorum oda geçip neden bu şekilde davrandığını anlatsın olay çözülücek.

12 yıl tecrübesi:

Niye nispet yapıyorsun konu sahibesi rahatsız 😂

İyide kapıdan verememiş içeri girmek zorunda kalmış demekki, adam yanlışta bu kadar tribe, tepki verecek ne var hala buna anlam veremiyorum. Adam gelmediyse otursun yesin.
Kalmasın efendim. Evde hamile ya da değil erken gelmesini bekleyen karısı var. Tabiki de oturup yesin ama niye es karısına karşı sorumluluklarını bilmiyor. Anne girmeyim bizim hanımın çok bulantısı var ya da yemeğe erken geleceğim diye söz verdim diyemiyor.

Tersini düşünün kocasınin onemsiz mide rahatsızlığı olsa( ki burda kız progestan kullanıyor). Eşine bulantım çok, erken gel beraber yiyelim dese. Kadın da annesinde lak lak yapsa eve geç gitse. Bura kocanı onemsememissin yorumları ile dolardı.

Konu sahibi tabi beklemesin yesin. Ben beklemezdim.

Karakter meselesi arkadaşlar. Öncelik kendim olmadığım zaman hırçınlaşıyorum. Ben eşime her alanda öncelik tanıyorsam aynı şeyi o da yapmalı

Ya benim kayinbiraderim de boyle yaklasik 15 yas buyuk benden, acik ve net diyor ki ben odak noktasi değilsem orada huzur olamaz.

Hakikaten olmuyor.

Sizin adınıza çok sevindim. Benim tek istediğim bir sorun anlaşmazlık yaşadığımızda karşımda susan bir adam görmemek.Neden kızdığımı üzüldüğümü anlatıyorum oda geçip neden bu şekilde davrandığını anlatsın olay çözülücek.
Erkekler düz varlıklar. Ayrıntı beklemeyin. Neden sonuçlara da çok takılmayın. O an sadece öyle davranıyorlar ve çoğu zaman neden sorusuna verecek cevapları yok. Ya da biz bir şey anlatırken çoğu zaman kafalarında o günkü maç falan oluyor. :KK48:

Back
X