Bu ne ya, askeri kamp mı sizin ev? Niye sizin dediğinizi kabul etmek zorunda, hayır ben şu saatte giderim şu kadar otururum diyemez mi kocanız? Öylesine sizi evde bırakıp ailesine oturmaya gitse haklısınız da dakika dakika şunu bunu yapacaksın demek çok mu doğru? Baktınız evde yok daha gelmemiş, çıkarın dolaptan bir şeyler yiyin. Kocanız eve gelince de sakince konuşun, ben bu haldeyken bile seni bekledim ama sen gelmedin, lütfen bunu tekrar yapma korkuyorum ilk hamileliğim vs. Ha tekrar yaparsa saldırın serbest.
Ailesinde istediği kadar kalabilir . Lakin bana tmm erken evde olurum demişti . Oturmak istiyorsa bi arayıp ben gecikeceğim sen yemeğini ye demesi çok zor değil . Rahat rahat oturmasını gerektirecek bir durumum olmadığını biliyor çünkü.
Benim de iki hamileliğim oldu, biri kucağımda diğeri karnımda, üstelik vajinal varis belası var, adam da mecburen yurt dışına gitti. Hem midem bulandı hem çocuğa baktım besledim hem de evin işini gördüm. Ben yaptım süperim siz de yapın demiyorum, benim şartlarım öyleydi her iki aileye de uzakta yaşıyordum ama hamilelik bulantı sanki dünyanın sonuymuş ve tek hamile sizmişsiniz gibi davranmayın. Siz sinirli agresif davranınca adamlara bir şey olmuyor, hassaslaşmıyorlar bir anda.