Eşimin üslûbu!

Buna rağmen, nişandın ve evlendin.
En baştan sinsiliğin yeryüzü temsilcisiymiş bu adam. Altınları yürütüp mahkemede üstünüze yıkmanın da yolunu bulur.
Yüzüne de diyorum sen sinsi fesat bi adamsın diyorum sesini çıkarmıyor. Ben bakarım bakmaya hakkım vardı diyor . Yaptığı şeyin yanlış olduğunu bile kabul etmiyor nasıl bi kafası varsa

Aa bir kere öyle bir şey yaptım anası beni arıyor burda mutsuzsun sen seni annenin yanına gönderelim biz dedi bana.

Bilir o bazen saklar bir şey görse bile söylemez içinde tutar
Yakında hesap açar buraya, zaten kokusunu alırız senin bıyıklının. Heheh.

Dimple006 nın kocası, umarım Dimple006 sizden bir an evvel kurtulur da benim gibi bir deliye düşer dünyayı da tersten görürsünüz.

Eşek gibi de götürsün herkese koşturuyor annesinin bir dediği iki edilmiyor her yere arabayla vızır vızır götürüyor
E götürmüyor adam.
Herkesi götürüyor, 1 yıldır gitmeniz gereken göz doktoruna gidemiyorsunuz.
Kime faydası var bu mantığınızın?

Ona bağımlı gibi davrandığiniz için eşiniz işine geldiği, kafasına estiği gibi davranıyor muhtemelen.

Yerini sadece ben biliyorum şu an . Her şey öyle valizimi topladım gittim bitti kurtuldumla olmuyor . Bi adım atacakken düşünmem gerek bunun anası öyle bi insan ki o durumlara gelsek şu an annemi arar rahatsız eder babamı arar rahatsız eder vki babam kalbinden rahatsız en ufak bir şeye canının sıkılmaması gerek. Beni kötüleyecekler bana ellerinden gelen kötülüğü yapacaklar . Mantıklı davranmam gerek annem de öyle yakın yerde değil 8, saatlik yolun ardında. Öyle o basireti göremedim falan demen uygun değil. Yoksa ne çektiğimi bi ben bi Allah bilir . Ben anama babama bile derdimi anlatamıyorum üzülmesinler diye

Sen neyi planlıyorsun o zaman planın ne?
Göremedim basiret işte
1 senedir doktora gidemiyorsun neden?
Doktora gidemeyen boşanmayı mi başaracak bırak.
Sen boşanmaların güllük gülistanlık olduğunu mu sanıyorsun
Sen melek bile olsan sana iftira atacaklar.
Ha şimdi atmışlar ha sonra atmışlar ne farkeder?
Sen buraya koca çekiştirmeye gelmişsin bence.

Benim iki kızım var. Beni üzmemek için cehennemlerde yandığını öğrensem daha çok kahrolurum. Bacağına dolanan bir çocuk da yok, bir valizinle çıkamayacak mısın? Ben 1 aylık bebekle 10 saat yol gittim. Sen tek başına 8 saat yol çekemeyecek misin? Şu yaşadıklarının yarısını yaşasam alır 2 çocuğumu çıkarım, bak ben de öyle sağlıklı biri değilim. Yineleyen depresyon ile boğuşuyorum. Ama canım tatlıdır. Sıkıntıya gelemem. Sen hayli hayli yaparsın.

Nişanlı değilken bile arkadaşımla olan konuşmamı as alıp telefonuna yedeklemişti

Su mesajinizdan sonra size çok kizdim
Burda benzee konularda hep yazarim , bu adamlar bir gunde degismiyor zaten boyleler siz goremiyorsunuz diye
İlk sayfalarda evlenmeden once boyle degildi demissiniz sonra bu yukarida alintiladigim mesaji yazmissiniz
Bile isteye evleniyorsunuz boyleleriyle sonra dert sahibi oluyorsunuz

Dişlerini göster.. güzellikten iyilikten anlamaz böyleleri bi kaç laf yuttun mu Altan aldın mı tepene çıkarlar. Çünkü kendilerinin hayat felsefesi böyle fiziksel olarak daha az güce sahibi olanı ez. Buna izin vermeyin bi kere izin verirseniz size hep aynı şeyi yapacak.

Yüzüne de diyorum sen sinsi fesat bi adamsın diyorum sesini çıkarmıyor. Ben bakarım bakmaya hakkım vardı diyor . Yaptığı şeyin yanlış olduğunu bile kabul etmiyor nasıl bi kafası varsa
Pislik.
Anasının da o seni gönderelim annene dediği var ya; analı oğullu plan yapmıyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum.
Benzerlerinin bir tık üstünü yaşadım. Ama ben bunları o pislikle evlendikten sonra yaşadım. Ah bana renk verseydi nişanlıyken de anında atsaydım yüzüğü alnının çatına. Şimdi mahkeme beklemezdim.
Annen baban üzülecek diye gidemiyorsun ya, eziyeti katlanarak artınca can hıraş çıkmak zorunda kalırsın o cehennemden.
Sinsiye fırsat vermeden hallet işini.

Güllük gülistanlık sandığımı nerden çıkardın? Buraya çekiştirmek için mi yazıyorlar??? Fikir almak için yazdım çekiştirsem elime ne geçecek? Netice alamayacağım şeyi ne diye yapayım

Şöyle ki siz öncelikle kendi kafanızda bir bitirin.
Boşanma sürecinde avukatınız dışında hiç bir kimse ile görüşmelerine gerek yok.
Belgeleri çıkartır, anlaşırsınız zaten kocanızın da evli kalmaya niyeti yok aslında biraz zorlasanız anlaşmalı ile tek celsede bile boşanabilirsiniz.
Gerçekten tavırları bunu bana düşündürdü adam başka yere gitme derdinde.

Babanız sizi üzgün görürse üzülür, siz yok beni ileride ister mi yok beni sever mi acaba diye git gelde olursanız daha çok yıpranır.

Numaralarını engelleyin, özellikle babanızın telefonundan. Avukatın numarasını verin, onunla görüşsünler. Ne kadar temiz o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…