Eşimin üslûbu!

Eşek gibi de götürsün herkese koşturuyor annesinin bir dediği iki edilmiyor her yere arabayla vızır vızır götürüyor
Sana ne ya? Sen kendi gözünü düşün kendin git. Ne adamın keyfini bekliyorsun? Nispet yapmak gözünden önemli mi?

Vallahi tencere kapak gibisiniz. Boşanıp da kocanı bekar kadınların üstüne salma.

Sana ne ya? Sen kendi gözünü düşün kendin git. Ne adamın keyfini bekliyorsun? Nispet yapmak gözünden önemli mi?

Vallahi tencere kapak gibisiniz. Boşanıp da kocanı bekar kadınların üstüne salma.
Noluyoruz ya??? Yavaş geel şuna bak neredeyse küfür etmediğin dövmediğin kalmış??? Noluyo noluyo buraya yazdık diye dilediğini diyemezsin bana seviyeli yorum yapın ! Aaa sabrımımı sınıyorsun

Boşanıpta kocamı bekar kadınların üstüne salmayacakmışım lafa bak Lafa!!!! bezaaa bak ben ben burda birine yorum yaparken şuursuzca yazmıyorum sallamıyorum! Parmağın tık tık yazarken dikkat et! Sen bana ahkâm keser gibi yazamazsın ! Lafını bil öyle yaz .

allah bildiği gibi yapsın terbiyesiz adam sinirimi bozdu Allah şeninde yardımcın olsun keşke imkanımız olsa da silip atsanız böyle densizleri

Sadece adam degıl kaynanası da sen burda mutsuzsun senı annenlere goturelım demıs, herkes kafasına gore ıstedıgı sekılde davranıp konusuyor konu sahıbıne

Sadece adam degıl kaynanası da sen burda mutsuzsun senı annenlere goturelım demıs, herkes kafasına gore ıstedıgı sekılde davranıp konusuyor konu sahıbıne
Aslında yakar yıkarım da burda kimse yok bana destek çıkan da olmaz öyle sap gibi kalırım. O kadınla da görüşmüyoruz zaten hepsini Allah'a havale ettim

Aslında yakar yıkarım da burda kimse yok bana destek çıkan da olmaz öyle sap gibi kalırım. O kadınla da görüşmüyoruz zaten hepsini Allah'a havale ettim
Yakıp yıkmak ıcın desteğe ihtiyacın yok, hakkını savunacaksın yakıp yıkmaya gerekte yok yani. Hakkınızı savununuz, yoksa hakkınızla beraber serefınızı de kaybedersınız dıye bır soz var cok severım

Oncelıkle hastaneye tek basına gıt mesela? Essek gibi getirecek inat yapiyorum ondan gitmiyorum deme, baya ızın vermedigı ıcın gitmiyorsun çünkü... bizi kandırsan ne olur? dıyelım buna inandık, inadından gitmedigine yani.. Sana bir artısı yok farkındaysan?

Kendını ezdırme

Ne cevap vermiş acaba kayınvalidenin o sözüne yada vermiş mi?
Gerçi ona cevap verse evdeki kocanın hangi sözüne nasıl cevap verecek?

Bilmiyorum, kocam annesini her yere götürüyor deyip 1 yıldır kendisini de doktora götürmesini beklemek burada okuduğum en saçma düşüncelerden biri konu sahibi kusura bakmasın.

Ben sanmıyorum ki konu sahibi kendi başına dışarı çıkabilen biri olsun, hastaneye gitmeme sebebi de o aslında da burada öyle yazmak istemedi.

Akşama kadar evde tek başına bekle, hastaneye bile gideme niye sana hakaret eden, ananın evine yollarım diyen koca öyle istediği için.

İnadından degıl gidemediği ıcın gitmiyor doktora yukarıda kendisine de yazdım. Bizi buna inandırmak ona fayda saglamaz, kendisini kandırabılıyor mu orası muhım.
Kaynanasına bısey diyecek olsa kaynanası o cumleyı cesaret edip kuramazdı bence.

Bayılıyorum buradaki kadınları zekasına yorumlarına
Konu sahibi ağır gelebilir şu an ama buradaki kadınları dinle sert konuşurlar ama emin ol en iyi dostun bile sana gerçekleri böyle söyleyemez.

Evet okudum aynı şeyi düşünmüşüz çünkü aklın yolu bir.

Ama doktora gitmemesi için yazdığı bahane kendi gerçeği kadar kabul edilemez birşey, yazarken ne yazıyorum diye düşünmediyse demek.

Ailesini bahane etmek yerine, kendini bu hayattan kurtaracak adımları atar umarım, ne diyelim.

Esiniz sizi neden götürüyor neden esiniz plaka yaptiriyor. 1 soylersin benle gel diye gelmez sen gidersin ne demek gormuyorum ama doktora götürmüyor. Siz kendinize saygi duymazsaniz o hic duymuyor belli ki

Esınız bos bı ınsan anlattıklarınıza gore.bu tavırlar evlenmeden once işla kı anlasılırdı.siz boyle bı adamımtercih etmıssınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…