Selam arkadaşlar.
2.5 yıldır evliyiz ve çok mutlu bir evliliğimiz var. Evlilikten önce de üniversite ve sonrasında 4 yıl flört dönemimiz olmuştu. Yani birbirimizi uzun uzadıya tanıyarak, severek evlendik. Bu zamana kadar ufak tartışmalar dışında hiçbir kavgamız olmamıştır. Kısaca mutlu bir evliliğimiz ve hayatımız var.
Konuya geçeyim.
Geçen eşim mesaj attı iş çıkışı eve geldikten sonra iş arkadaşlarıyla yemeğe gideceklermiş. Tamam dedim ben de işten çıkıp eve geçtim. Geldiğimde üstünü değiştiriyordu. 10 dakika falan konuştuk çıktı evden. 8 gibi çıktı gece 12 de eve geldi. (Eşim bana bağlıdır, arkadaşlarıyla falan haftada 1-2 kere dışarı çıkması dışında bensiz bir yere pek gitmez yani) pek bir şey demedim bu sebeple. Her neyse o gün öyle geçti.
Ertesi gün işten çıktım arabada arkadaşımı bekliyordum. O sırada telefondan sosyal medyaya girdim ve etiketlenmesi sebebiyle eşimin fotoğrafını gördüm. 4 erkek 2 kız vardı fotoğrafta. Biri elini eşimin omzuna atmıştı. Bunu görünce bayağı sinirlendim ve kıskandım tabii ki. Eve gittim, o geldi falan işte öpmek, sarılmak istediğine veya bir şey dediğinde hiç cevap vermedim, kendimi yaklaştırmadım. Akşam yemeğinde iyi misin falan dedi bir şey var sanki dedi. Yo bir şey yok deyip belli etmemeye çalıştım. Daha sonra duşa girdiğinde gidip yattım. 30 dakika sonra yanıma gelip öperek gel film izleyelim vb. dedi. Ben de lütfen yalnız bırakır mısın beni deyince bir şey olduğu belli ve söylemeden buradan ayrılmayacağım dedi. Açtım fotoğrafı gösterdim. Bu ne samimiyet dedim.
Bunda bir şey yok, çok abartıyorsun gibi bir şey dedi. Odadan çıkar mısın yatacağım dedim ve o da pek gitmedi üstüme. Sabah kahvaltı hazırlamış. Beni uyandırdı. Gittim oturdum ama hiçbir şey söylemedim. Yüzüm asıktı yani. O gün 30 tane mesaj attı bu konu hakkında. Şu an biraz trip atıyorum. Cidden çok mu gidiyorum adamın üstüne?
Kesinlikle ve kesinlikle aldatacak biri değil. O konuda bir problemim yok ama başka kadınlar tarafından biraz fazla ilgi görüyor ve bu beni aşırı sinir ediyor. Mesela bir mekana gittiğimizde de adamın içine düşecekmiş gibi bakıyorlar. O yüz vermiyor ama kimseye. Sizce böyle bir insanın üstüne çok mu gidiyorum? Çok seviyorum onu ve böyle olunca işte kıskançlığım tutuyor.