Merhaba arkadaşlar
Çok sinirliyim vede kafam karışık. Kızlar 3yıllık evliyim eşimle aynı yaştayız 1bebeğimiz var. Dün kahvaltı yaparken arkadaşlarım bana çok erken evlendin yakışıklı adamsın keşke evlenmeseydin gbi muhabbetler oluyormuş onları anlattı bana 25yaşındayız. Sanki ben yanına yakışmıyorum yada arkadaşları yakıştırmıyor mu aceba diye düşündüm kıskanç biriyim ama belli etmem eşime geceleri uyduğu zaman tf alıp herşeyini karıştırım şimdiye kadar birşeyini görmedim fakat dün gece uygunsuz siteye girmiş açık saçık giyimli başında türban olan bir fotoğraf telefonuna indrmiş ve silmiş geri dönüşüm kutusunda gördüm girdiği sitelere baktım silinmiş yoktu birşey akşam eve gelince neden dedim niye girdin bu sitelere açıklama bekliyorum bana uzun uzun baktı sesini çıkarmadı inkar etti ısrar ettim üstüne gittim açıklama mı istiyorsun canım istedi girdim dedi sanki kalbimde bir yara açıldı biz niye evliyiz ki bu sitelere girerek ihtiyaç gideriyorsa dedim kafam karışık konuşmuyorum eşimle bilemiyorum napsam sizce normal birşey mi bu
Yazmayı unutmuşum eşime telefonuna casus programı yükledim herşeyimi kendi tfnumdan izliyorum dedim şaşırdı güldü sonra birşey bulabildin mi bari dedi fotoğrafı öyle söyledim geceleri gizli gizli tfnunu kurcalıyorum demedim