Hyr tabi lakin görünce şok oldum beklemezdim ondanBunu demeyecektim ama kendimi tutamadım valla yine. Biliyorum herkes kızacak şimdi.
Aman sanki üstünde mi yakaladın boşver..
nerde arkadas bu gerı dönüşüm cok merak ettim.ben bulamadım. son silinenlerdenmi bahsedıyosunuzYeni telefonlarda artık direkt silmiyor bilgisayar gibi geri dönüşüm kutusu varmış. Ben de yeni fark ettim :)
İphone larda silinen Mesajlar klasörü var oradan bahsediyor olabilirTelefonda geri dönüşüm kutusu neresi oluyor
Sizin dediginizde mantikli olmasi gerekende guvenmek evet ama bu durum karsisinda kadin ne yapsin simdi guvenmeli miymis ???? Siz ne yapardiniz ayni sey basiniza gelse farzedelim tamam karistirmiyorsunuz yine degisen neBence normal olmayan sizsiniz. Her gece telefon karıştırmak ne ? Güvenmiyorsanız boşanın. Hastalıklı geliyor bana bu hareketler.
Kisasa kisas olmali zaten. Erkek yapinca birsey olmuyor kadin yapinca namussuzO zaman eşine söyle, ben de aynı şekilde yapsam tepkin ne olur diye, kısasa kısas, tabi yap demiyorum da söyle.
canı istedi ve girmiş mi. resmen terbiyesizlik. o zaman siz de girin bakın. bu kişi için farketmez böyle diyorsa. ben bir dk bile böyle terbiyesiz bir kişi ile aynı çatı altında kalmazdım. zaten evliliklerin bitme sebebi bu kişiliksizliklerin terbiyesizleri, doyumsuzlukları, sosyal medya zımbırtısı. vb.Merhaba arkadaşlar
Çok sinirliyim vede kafam karışık. Kızlar 3yıllık evliyim eşimle aynı yaştayız 1bebeğimiz var. Dün kahvaltı yaparken arkadaşlarım bana çok erken evlendin yakışıklı adamsın keşke evlenmeseydin gbi muhabbetler oluyormuş onları anlattı bana 25yaşındayız. Sanki ben yanına yakışmıyorum yada arkadaşları yakıştırmıyor mu aceba diye düşündüm kıskanç biriyim ama belli etmem eşime geceleri uyduğu zaman tf alıp herşeyini karıştırım şimdiye kadar birşeyini görmedim fakat dün gece uygunsuz siteye girmiş açık saçık giyimli başında türban olan bir fotoğraf telefonuna indrmiş ve silmiş geri dönüşüm kutusunda gördüm girdiği sitelere baktım silinmiş yoktu birşey akşam eve gelince neden dedim niye girdin bu sitelere açıklama bekliyorum bana uzun uzun baktı sesini çıkarmadı inkar etti ısrar ettim üstüne gittim açıklama mı istiyorsun canım istedi girdim dedi sanki kalbimde bir yara açıldı biz niye evliyiz ki bu sitelere girerek ihtiyaç gideriyorsa dedim kafam karışık konuşmuyorum eşimle bilemiyorum napsam sizce normal birşey mi bu
Yazmayı unutmuşum eşime telefonuna casus programı yükledim herşeyimi kendi tfnumdan izliyorum dedim şaşırdı güldü sonra birşey bulabildin mi bari dedi fotoğrafı öyle söyledim geceleri gizli gizli tfnunu kurcalıyorum demedim
Siz bosandiniz sanirimcanı istedi ve girmiş mi. resmen terbiyesizlik. o zaman siz de girin bakın. bu kişi için farketmez böyle diyorsa. ben bir dk bile böyle terbiyesiz bir kişi ile aynı çatı altında kalmazdım. zaten evliliklerin bitme sebebi bu kişiliksizliklerin terbiyesizleri, doyumsuzlukları, sosyal medya zımbırtısı. vb.
kusura bakmayın ben de 6 ay evli kaldım ve türlü rezilliklere şahit oldum o yüzden midem kaldırmıyor artık ve erkek milletinden tiksiniyorum onların o beyin yapılarından ve doyumsuzluklarından, iğrençliklerinden...
evet boşandım daha fazla evli kalamazdım . bana iyi bir ders oldu. şimdi en ufak en küçük bir şeyde bile karşımdaki insana yol veriyorum. asla kimse benden değerli değil ve saygısızlık terbiyesizlik katlanamam.Siz bosandiniz sanirim
niye makyaji sevmio ki makyaj yapinca yapinca ondan daha iyi gorunuonuz die kiskanio olabilir mi :)Bakımlıyım evet ama eşim sevmez makyaj yapmamı güzel bayan olduğumu düşünüyorum insanlarla iletişim kurmayı sevmem sadece eşim minyon küçük gösteriyor yakışıklı da yeşil gözlü kumral uzun boylu herkes tarafından sevilir
Haha olabilir kıskançdır zatenniye makyaji sevmio ki makyaj yapinca yapinca ondan daha iyi gorunuonuz die kiskanio olabilir mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?