Anlattıklarınızda kesinlikle haklısınız. Eşlerin fikri elbette önemli ki ben böyle bir sebepten eşim izin vermiyor düşüncesine girmem. Söylemeye çalıştığım şey. Yorum yaparken çelişiyoruz. Aldatmaya bağlama sebebim ise hanımefendi zaten kendisi söylüyor dışarıda bayanlara bakıyor diye. Ki zaten bu fazlasıyla bir sebep.
tamam ama o zaman kadın bütün bedenini esinin istediği gibi sekillendirse aldatilmanin
önüne mi geçmiş olacak?
saçı değişince mi bu adamın gözü dışarı kaymayacak?
ben sizi anladım .niyetim polemiktr değil.
çok kibar cevap yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim.
istediğim fikir alış verişi ortamı tamda bu:)
içinde olan insan için sac , kil, tüy bahane.
tabiki bakım , ilgi v.s önemli.
ama bunu insanlar karşıdakini deger verdiği için yapar.karşıdaki direttiği için değil.
bana surekli seni böyle görmek istiyorum diyen bir adama ne kadar yetebilirim.
elime makas alıp banyoya girip defalarca saçımı kestigim oldu.çünkü kendimi hiç
" ya esim begenmezse " diye bir kalıba sokmadım.bunu sağlayan daha çok eştir ama onu biliyoruz.
saygı duymayı bilen eşimiz olduğu sürece özgürüz.sadece bunu basarmamiz lazım. bana göre esler asinda bir uyum vardır.bir çekim vardır.gerçekten birbirinden etkilenen insanlar için şeklin, şemalin çok da önemi yoktur.eğer öyle olmasaydı her çift daha güzelini , yakisiklisini görünce diğerini bırakırdı.bana göre böyle şeyler yerine çiftler arasında farklı bağlar kuvvetlendirilmeli.tek bir bağ üzerine kurulu evlilik zaten mutlaka biter yada eziyete dönüşür.
konu sahibi konu biraz genel oldu .direk sizin yada eşiniz üzerinden değil yanlış anlamayın.:)
Anlattıklarınızda kesinlikle haklısınız. Eşlerin fikri elbette önemli ki ben böyle bir sebepten eşim izin vermiyor düşüncesine girmem. Söylemeye çalıştığım şey. Yorum yaparken çelişiyoruz. Aldatmaya bağlama sebebim ise hanımefendi zaten kendisi söylüyor dışarıda bayanlara bakıyor diye. Ki zaten bu fazlasıyla bir sebep.