eşimin varikosel ameliyatı sonrası hamileyimmmm

a.s.sevindim emeginiz boşa çıkmamış hayırlı olsun:lepi:

canım hayırlı uğurlu olsun
benim eşimde varikosel ameliyatı olacak
nasıl sevindim yaa hayırlısı inşallah

gözün aydın canım, Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayıda nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Allah tamamına erdırsın, sağlıkla kucagına almanı nasip etsın..
bebeğini esınle sana bagıslasın ınsallah.. tebrık ederım canım..

çok sevindim tebrik ederim allah hayırlısını izin etsin ben yeni üye oldum önce merhaba benimde konum aynı eşim temmuzda ameliyat oldu bizede 3 ay sonra test yapılacağı ve beklememiz gerektiği söylendi umarım bende sizin gibi bi sürprizle karşı karşıya kalırım tekrar tebrik ederim

tebrik ederim canım
bebeğin sana ve eşine hayırlı olsun
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
darısı diğer isteyen arkadaşların başınaa.s.

merhaba arkadaslar benide aranıza alırsanız çok sevinirim.2.5 yıldır evliyim. benimde sizler gibi bir takım sorunlarım var. benim eşime de varikosel teşhisi konuldu ve ameliyat günü verildi 04.12.2008 perşembe günü ameliyata alındı ameliyat öncesi sayımız 1cc'de 8,000,000du ama bu gün yani 3. ayda yaptırdığımız spermiyogram testinde sayımız 1cc'de 87.000.000 çıktı ve şuan çok mutluyuz. umarım bizde ileride bebişimizi kucağımıza alırız. allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.

tbrler cnm allah analı babalı büyütsün. canım sana bi sorum olacak benim eşimde 19 ocak ta ameliyat oldu sol varikoselden, normalde ameliyat olduktan kaç gün sonra ilişikiye girilebilir. bu konuda bir bilgin var mı? eşim dr na sormayı unutmuş çünkü izmirde oldu ameliyatı ve ameliyattan hemen sonra memlekte geldi. yavaş progresif 48 milyon hareketsiz progresif 12 milyon, hızlı progresif 10 ve sperm sayısı da toplamda 60 milyon olarak ölçülmüştü. aslında ben bu değerlere rağmen ağustos ayında hamile kaldım ama 1,5 aylık ken düşük oldu. dr. lar daha sonra ameliyat şart dediler ve eşim ameliyat oldu.

hepinize merhaba arkadaşlar öncelikle senin adına gerçekten çok sevindim inşallah sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin. kasım ayında eşimde aynı ameliyatı geçirdi bu ayın 14 ünde tam al ay olmuş olacak bizede doktorumuz 6 ay bekleyin olmazsa tüp bebeğe başlarız demişti fakat ben tüp bebek olayına girmek istemiyorum ama bir bebeğimin olmasınıda çok istiyorum önümüzdeki hafta eşim değerlerini ölçtürmeye gidecek ama benim hiç unudum yok ve çok üzgünüm çevremdekiler varikoselden sonra pek bişe değişmediğini söylüyorlar

Arkadaşım gerçekten çok sevindim çünkü şimdi bende aynı dertten müzdalibim 6 ay önce benimde eşim varikosel ameliyatı oldu fakat daha bişi yok valla çok üzülüyorum

mrb arkadaşlar benim eşimde ağustos 2008 de ameliyat oldu ve 6. ayda hamile kaldım şimdi 3 aylık hamileyim sabredin arkadaşlar ve Allahtan umudunuzu hiç kesmeden dua edin. benim eşi ameliyat olanlara bi sorum olacak ameliyattan sonra sol testisde oluşan şişlik geçiyormu yoksa kalıcı mı? cevabınızı bekliyorum

benim eşimde temmuz 2008 sonu ameliyat oldu fakat hala hamile kalamadım ben. bünyeden bünyeye değişiyor herhalde. sperm testi verdik bugün bakalım ne çıkacak inşallah herşey düzgündür.
eşimde testis şişmesi felan olmadı gayet normal fakat hala arasıra ağrım oluyor diyor. şişme varsa doktora görünmesi daha iyi olur.

arkadaşlar mrb ben aranıza yeni katıldım benm eşimede varikosel teşhisi konuldu fakat henüz ameliyat olmadı.bemt adlı arkadaşında bu sorun olmasına ragmen hamile kalmasına çok sevndm gerçekten.umutlandm yani...umarm benmde en kısa zamanda bi bebişim olur...bemt senide kutluyorum.allah saglıklı dogmasını nasp etsn.bana varikosel eşinin rahatsızlığı hakkında biraz bilgi verirmisiniz acaba...

slm bemt....ben yeni katıldım ama senn msjı görnce çok umutlandm.benm eşimdede varikosel rahatsızlığı var fakat henz ameliyat olmadı.acaba bu konuda bana söyleyebileceğin bişeler varmı.senn adınada çok sevndm çocugunun olmasına inş. benmde en kısa zamanda olur bi bebişim!!!!!lütfen bana biraz bilgi ver.1 yıldr evliyim çocugumuz olmuyo bilgin varsa paylaşırmısınız acaba.

arkadaşlar burda kimse cvp yazmıyomu yoksa ben mi yanlış yere yazıyorum bilmiyorum ama ndn kimse yazmıyo hiç.

kızlar benim eşimde ağustosta olcak ameliyat 28milyondu aralık ayında 1cc de.şimdi düşmüştür eminim zaten varikoselli eşten hamile bile kalsan düşük tehlikesi oluyomuş

bu konuda yazcak kimse var mııııı eşi ameliyat olup ne kadar sonra hamile kadınız bi de mikrocerrahi iyi bi yöntemmiş deneyen var mı

slm arkadaşlar!bizde 1 yıl korunmadık ama çocuğumuz olmayınca dr.gittik.sperm sayısı az dedi dr.aşılama yapıcaz dedi aşılama yapacağımız gün eşimin spemrlerinin çok ciddi düştüğünü söyledi.sonra başka bi dr.sorduk varikosel varmış eşimde ama dr.ameliyat olursa sonradan doğal yolla rahat çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi tabi bizde sevindik ve umutlandık ama burda bazı arkadaşlar herkesin kolay kolay olmuyormuş deedi bende şaşırdım lütfen biri yardımcı olsun.RABBİM hepimize hayırlı evlat nasip etsin inş:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…