benimde eşim 3 ay önce ameliyat oldu 3. aydaihtimal çok fazlaymış belki bu ay olur beklemek çok kötü
merhaba arkadaşlar. benim eşimde temmuz 2009 da varikosel ameliyatı oldu. ekim sonu sperm testinde sperm sayısının ve morfolojinin düzeldiği görüldü. doktorum şu anda herşey normal 3 ay deneyelim olmazsa klomen e başlarız dedi. Yani anlayacağınız 3 ay bekle 5 ay bekle. ne kadar moralimizi bozmamaya çalışsak ta bu beklemeler bizi yoruyor. hayırlısı diyoruz
evet arkadaşım hepimiz aynı durumdayız bizede aynısını dedi 4.ay dayız bizde bu ayda bişey yok ama benim işimde hep tam 6. ayda olacakmış gibi his var o yüzden regli olduğumda çok hayal kırıklığı yaşamıyorum hayaller işte sanırım umut ,teselli ........
benim eşim ocakta varikosel ameliyatı geçirmişti. bu ay tam 6. ayımız ve ben hamile kaldım allaha şükürler olsunki. 3 ay önce gittiğimizde eşimin dr bize 3 ay daha bekleyin demişti. tam dediği gibi oldu 6. ayda hamile kaldığımı öğrendim. benim dr.umda ağustosta tedaviye başlıyalım demişti. çok şükür gerek kalmadı. benim durumum eşi varikosel olanlara bi umut olsun sakın umudunuzu yitirmeyin 15 ay sonunda bu mutlu haberi almak çok güzel tarif edilemez bi duygu.Şenizallahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
Sogan kaynat ic birde bol bol incir ye dua et insallah olurya uzulme lutfenyaaa süper bir haber cnm yaa
tebrikler ....benim eşimde 14 martta ameliyat oldu 3 ayın sonuncunda değerleri yüzde otuz arttı ...........ama sorun benim:çok üzgünüm:yani eşimin ameliyatından 6 ay değil 6 sene geçse bişeydeğişmeyecek ben adet olamıyorum...
allah sağlıcakla doğum nasip etsin hep bugünki gibi sevinç dolsun yüreğin
Mikro cerrahi iyi bir yontem esim suan ameliyattan cikti dua ed in insallah somucu yazarim sizlere insallah canimbu konuda yazcak kimse var mııııı eşi ameliyat olup ne kadar sonra hamile kadınız bi de mikrocerrahi iyi bi yöntemmiş deneyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?