eşimin ve ailesinin baskısı

Eşiniz başka sehırde is bulamaz mı tasınsanız çok ıyı olur. Sonra her gıttıgınızde yavas yavas acık gıyınır alıstırırsınız. Yavas yavas bana gore bır sey degıl ama baskı altında olan sıze belkı care olabılır

merhaba kk üyeleri.eşimle 7 yıldır tanışıyoruz 3 yıllık da evliyim.evlenmeden önce açık bir bayandım.bununla ilgili de herhangi bir sorunu yoktu.nişanlılık döneminde ailesinin devamlı kapanmam konusunda baskıları başladı.evlendikten sonra ise eşimin de talebiyle kapandım. konu kesinlikle dinle alakalı değil sadece giyim kuşamıma baskısıyla alakalı,bir de ailesinin ve akrabalarının bu şekilde olduğundan dolayı bir talebi oldu.şimdi tatile gideceğiz.eşim tatilde açık giymeme karışmıyor.benim zorla böyle bir durumum olduğu için daha önce eşimle konuşmama rağmen açılmamı kabul etmedi.eşimi ikna etmemin bir yolu var mı sizce? lütfen konuşu dine bağlamadan sadece konunun kıyafetle ilgili olduğunu dvşünerek yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim.bu arada eşim için açık kapalı bi önemi yok sadece akrabaları yüzünden böyle bir talebi olmuştu. Mune Mune konu uygun değilse kapatabilirsin.herkese iyi bayramlar
Baş örtünüzü bari böyle şeylere alet etmeyin o zaman gerçekten baş örtüsünü layığı ile takanlara hakaret oluyor !! ben açık bir bayanım kapansam Allah rızası için kapanırım akrabalar için değil ....kapanınca da tatile gidip te açılmam !!

Ne desem ne yazsam bilemedim. Tek bu konuyla ilişkimiz evliliğimiz hakkında yazılanlar çok kırıcı gerçekten. Belki de silkelenmem için yorumlarınızı görmem lazımdı. Mune Mune konumu kapatabilirsin. Bir kaç kişinin yorumu kendime getirdi kesinlikle haklısınız taviz vermemem lazımdı zaten evliliğimiz boyunca sadece bu konuda taviz verdim.

Back
X