Eşimin vefat etmiş eski eşi

Tomrissi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
60
-7
3
merhaba fikirlerinize çok ihtıyacım var.esiminde benimde ikinci evliligimiz birbirimizi çok sevıyoruz çok seviyoruZ.
proplemim su esimin ailesi özellikle gorumcem surekli esimin vefat eden esının resimlerini sosyal medyada paylasarak guya yas tutuyor yeni bir evlilik varken sızce bu ese dosta aileye karsı benim adıma kotu bır sey degilmi bundan rahatsı oluyorum ve bunu bilerek yapıyor
Kendince tek yengesi o banada abla dıyor her sekılde eskıyı hayatımızda tutuyor ve esimle bu yuzden huzursuz oluyoruz uyarmama ragmen yapıyor
Numarasını sosyal med sildim nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum

Yine bir içiçe girmiş aileler sendromu off gerçekten.
Görümcenizi neden takip ediyorsunuz sosyal medyada? Çıkın takipten, görmeyin attıklarını.
Hala devam ediyorsa, bunun sınırını çizmek EŞİNİZİN görevi. Sizin değil.
Karşısına alacak, konuşacak, sizin arkanızda duracak. Durmuyorsa geçmiş olsun.

Zaten öyle biri beni sevmesin bunu kullanması beni rahatsız ediyor onun sevgısı benim için gerekli degil ancak gecmıs gecmıste kalırsa guzeldır yenı hayatın içinde surekli olursa gercekten rahatsı ediyor
herhalde eski yengesini cok seviyordu ve kaybettiği için de oldukça üzgün. hanımefendiye Allah rahmet etsin, ben sizi haklı buldum ama onu da haklı buldum. bilemiyorum ne diyecegimi
tesekkur ederim ben de anısına saygı duyuyorum ama bunun surekli hayatımda olmasında rahatsızım sadece

EĞer sizin bulunduğunuz ortamda eski eşin konusunu açıp durmuyorsa sizlik bir şey yok. Boşanma değil vefat bu sonuçta. Anladığım kadarıyla da genç yaşta bir ölüm.