Ya tam olarak bunu yapıyor ben anlatamadım galibaBen anlamıyorum ya görümce kadınla eşinin arasını bozmaya çalışıyor alenen verilen cevaplar takip etmeyin. Kadın takip etmese eşi görecek zaten bir şekilde. Adamın aklına sokmaya çalışıyor işte onu sevme bak bu vardı. Üzül şimdi o kadını da sevmeyi bırak depresif takıl evde çoluğunu çocuğunu ihmal et diyor. Verilen cevaplar niye takip ediyorsunuz görümcenizi? Bu sitede bazen herkes saçmalıyor
Adam o kadar düşünüp depresif takılacak birisi olsa evlenmezdi zaten merak etmeyin. Ama konu sahibi sürekli bunu gündeme getirirse adam soğur haklı olarak.Ben anlamıyorum ya görümce kadınla eşinin arasını bozmaya çalışıyor alenen verilen cevaplar takip etmeyin. Kadın takip etmese eşi görecek zaten bir şekilde. Adamın aklına sokmaya çalışıyor işte onu sevme bak bu vardı. Üzül şimdi o kadını da sevmeyi bırak depresif takıl evde çoluğunu çocuğunu ihmal et diyor. Verilen cevaplar niye takip ediyorsunuz görümcenizi? Bu sitede bazen herkes saçmalıyor
Siz ne kadar anlatsanız da anlamazlar boşverin.Ya tam olarak bunu yapıyor ben anlatamadım galiba
Mezar daki kişi ile bir sey yazdıgımı sanmıyorum sahsı ile ilgilş konu o kişi degil onu mezarda rahat bırakmayıp kullnan sahıs
Yoo nerden eminsiniz bu kadar yanlız kalmayım diye evlenmiştir. Erkekler uydum akıl oluyor zaten nereye çekersen oraya gider. Görümce de bunu biliyor kadından hırsını alıyor. Odaklanmanız gereken görümce. Kadın takip etmese de eşi görecek her türlüAdam o kadar düşünüp depresif takılacak birisi olsa evlenmezdi zaten merak etmeyin. Ama konu sahibi sürekli bunu gündeme getirirse adam soğur haklı olarak.
Aaaa..Ne kadar kötü kalpli insanlar var yaaBen farklı bir açıdan baktım konuya sanırım görümcenin derdi konu sahibi ile benim büyük teyzem de böyle yapıyor ölen yengemi özellikle wp paylaşıp yengeme gönderme yapıyor ki bazen sadece yengem ve dayıma görünür yapıyor
aslında rahmetli yengemin de burnundan getirmiş ve birbirlerini hiç sevmezler diAaaa..Ne kadar kötü kalpli insanlar var yaa
5 yıl önce ölmüş 38 yasında okNeden kullanıyor size nispet yapmak için mi? Bu saçmalık değil mi?
Ayrıca kadın kaç yaşında ölmüş ve ne zaman ölmüş bu sorulara cevap vermiyorsun.
Genç bir ölüm olmuş ailede belli ki. Gerçekten üzüntüsünü bu şekilde yaşıyor olamaz mı? Neden üstünüze alınıyorsunuz?
Hah tam olarak aynı şeyi düşünüyoruz. Adam öleni de takmıyordur konu sahibi boşuna dert ediniyor. O adam rahmetliyi de görüp aşkı tazelenmez. Hayatına bakar. Evine geldiğinde de mutlu olmak ister. Dışarıdaki hiç kimseyi yönetemeyiz çocuğumuzu bile. Görümceye de sözü geçmeyecektir. Eee görmezden gelsin daha kolay. Hatta canını çok sıkıyorsa engellesin.Yoo nerden eminsiniz bu kadar yanlız kalmayım diye evlenmiştir. Erkekler uydum akıl oluyor zaten nereye çekersen oraya gider. Görümce de bunu biliyor kadından hırsını alıyor. Odaklanmanız gereken görümce. Kadın takip etmese de eşi görecek her türlü
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah5 yıl önce ölmüş 38 yasında ok
bu soruya cvp yok çok kişi sormuş ama cvplanmamis. mesela kadın hasta miydi kaza miydi kaç yıllık evliydi vs vs cvpsiz sorularSiz ne ne zamandır evlisiniz? Eski eş ne zaman vefat etmiş?
Amin inşallahAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
5 yıl önce ölmüş 38 yasında ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?