Eşimin vefat etmiş eski eşi

Ya tam olarak bunu yapıyor ben anlatamadım galiba

Adam o kadar düşünüp depresif takılacak birisi olsa evlenmezdi zaten merak etmeyin. Ama konu sahibi sürekli bunu gündeme getirirse adam soğur haklı olarak.

ben de ilk eşimi kaybettim. çok güzel de bir evliliğim vardı. sonrasın da tekrar aşık oldum yeni bir hayata başladım.Hala aklıma geliyor ve o burukluk geçmiyor ama sürekli birilerinin de acıyı tazelemesini ve yeni bir başlangıca izin vermemesini istemem açıkçası. kişi gerçekten üzüntüsünde samimi olduğu için yapsa bile hoş bir durum değil, kişilerin yeniye başlamasına müsade etmemek bence. sosyal medyadan engelleyip aranıza da mesafe koyun. ama eşinizi de hep vicdan yaptıran bir duruma sokup sizin evliliğinize de yansıyabilir bu durum. iyi niyetli insan acısını biraz içinde yaşamayı da bilir. art niyetliyse daha kötü zaten resmen öleni istismar.

Adam o kadar düşünüp depresif takılacak birisi olsa evlenmezdi zaten merak etmeyin. Ama konu sahibi sürekli bunu gündeme getirirse adam soğur haklı olarak.
Yoo nerden eminsiniz bu kadar yanlız kalmayım diye evlenmiştir. Erkekler uydum akıl oluyor zaten nereye çekersen oraya gider. Görümce de bunu biliyor kadından hırsını alıyor. Odaklanmanız gereken görümce. Kadın takip etmese de eşi görecek her türlü

Aaaa..Ne kadar kötü kalpli insanlar var yaa

Siz ne ne zamandır evlisiniz? Eski eş ne zaman vefat etmiş?

Bence eşinize bu durumdan hiç bahsetmeyin. Böyle bir şey olmamış gibi davranın. Yoksa daha da inatlaşacak sizinle. Siz de onun fotoğraf koyduğu günler dışındaki günlerde bol bol mutlu fotoğraflarınızı paylaşın. Böyle tipler ciddiye aldıkça arttırır dozu

Neden kullanıyor size nispet yapmak için mi? Bu saçmalık değil mi?

Ayrıca kadın kaç yaşında ölmüş ve ne zaman ölmüş bu sorulara cevap vermiyorsun.

Genç bir ölüm olmuş ailede belli ki. Gerçekten üzüntüsünü bu şekilde yaşıyor olamaz mı? Neden üstünüze alınıyorsunuz?

5 yıl önce ölmüş 38 yasında ok

Hah tam olarak aynı şeyi düşünüyoruz. Adam öleni de takmıyordur konu sahibi boşuna dert ediniyor. O adam rahmetliyi de görüp aşkı tazelenmez. Hayatına bakar. Evine geldiğinde de mutlu olmak ister. Dışarıdaki hiç kimseyi yönetemeyiz çocuğumuzu bile. Görümceye de sözü geçmeyecektir. Eee görmezden gelsin daha kolay. Hatta canını çok sıkıyorsa engellesin.