- 3 Şubat 2018
- 25.885
- 111.376
- 598
Zaten öyle biri beni sevmesin bunu kullanması beni rahatsız ediyor onun sevgısı benim için gerekli degil ancak gecmıs gecmıste kalırsa guzeldır yenı hayatın içinde surekli olursa gercekten rahatsı ediyor
tesekkur ederim ben de anısına saygı duyuyorum ama bunun surekli hayatımda olmasında rahatsızım sadece
Neyi kullanıyor tam olarak? Ölmüş yengesini paylaşmış. Kadın yok bir daha gelmeyecek de eşinle birbirini sevmene de engel olmayacak. Kıskanmasan görmezden gelirdin. Aynı şeyi ben de yaşayabilirim. Eşim eski eşinin fotoğrafıyla yatıp kalkmazsa, her gün mezarında soluğu almazsa sorun yok. Ben evliyken ablası tanımadıklarının evliliğini örnek gösterip ellerde ne şans var kardeşim derdi. O nedenle bu masum geliyorKıskanıyorum yazmadım durumu kullanıyor demek istedim
Bende çok üzülüyorum eşimin kuzeni vefat etti ve kocası o kadar severmişki karısının saçlarını o tararmis.kadin çocuklarını ölümüne hazırlamıştı acılarım dinecek ben daha iyi olacağım diye anlatmıştı ve kadın kanserden dolayi öldü kocası da evlenmedi.siz böyle yazınca anlatmak istedim.konu sahibi ikinizi de anlıyorum gorumcenizin yaptığı doğru değil isterseniz mesafe koyun yada kadın ölmüş zaten paylaşmasını umursamayinayrica ben genç yaşta esi vefat eden ve yalnız kalanlara çok üzülüyorum. evet hayat devam ediyor ama çokça yaşanmışlıklar var. bu gerçeği göz ardı etmeyin derim.
Bende çok üzülüyorum eşimin kuzeni vefat etti ve kocası o kadar severmişki karısının saçlarını o tararmis.kadin çocuklarını ölümüne hazırlamıştı acılarım dinecek ben daha iyi olacağım diye anlatmıştı ve kadın kanserden dolayi öldü kocası da evlenmedi.siz böyle yazınca anlatmak istedim.konu sahibi ikinizi de anlıyorum gorumcenizin yaptığı doğru değil isterseniz mesafe koyun yada kadın ölmüş zaten paylaşmasını umursamayin
Vefat eden yengeyi paylasip sizi paylaşmıyor olusu sorun sanirim. Ailenin icine bu kadar yer etmis olmasından mi hosnut degilsiniz? Once kendinize karsi durust olun, sonra ölmüş insanin fotoğrafını paylasmaktan rahatsizlik duymayi birakin. Cok sevdiği bir dostu, ustunde hakki olan birisi olarak paylaşıyor olabilir. Insanlar sevdikleri öldüğünde gecmis gecmiste kalmistir deyip bir anda unutmuyor. Beraber gectikleri bir yoldan gecerken, beraber oturduklari kafeye yalniz gittiklerinde acılari depresiyor. Aciyla bahsetmenin yollarından birisi ise paylasmaktir. Gorumceniz bu sekilde rahatliyor olabilir. Insanlari bari mezarinda rahat birakinZaten öyle biri beni sevmesin bunu kullanması beni rahatsız ediyor onun sevgısı benim için gerekli degil ancak gecmıs gecmıste kalırsa guzeldır yenı hayatın içinde surekli olursa gercekten rahatsı ediyor
tesekkur ederim ben de anısına saygı duyuyorum ama bunun surekli hayatımda olmasında rahatsızım sadece
Ölmüş kadını rahat bırakın ya, biri nispet yapar gibi paylaşır durur öbürü kıskanır. Napıyorsunuz siz?
Mezar daki kişi ile bir sey yazdıgımı sanmıyorum sahsı ile ilgilş konu o kişi degil onu mezarda rahat bırakmayıp kullnan sahısVefat eden yengeyi paylasip sizi paylaşmıyor olusu sorun sanirim. Ailenin icine bu kadar yer etmis olmasından mi hosnut degilsiniz? Once kendinize karsi durust olun, sonra ölmüş insanin fotoğrafını paylasmaktan rahatsizlik duymayi birakin. Cok sevdiği bir dostu, ustunde hakki olan birisi olarak paylaşıyor olabilir. Insanlar sevdikleri öldüğünde gecmis gecmiste kalmistir deyip bir anda unutmuyor. Beraber gectikleri bir yoldan gecerken, beraber oturduklari kafeye yalniz gittiklerinde acılari depresiyor. Aciyla bahsetmenin yollarından birisi ise paylasmaktir. Gorumceniz bu sekilde rahatliyor olabilir. Insanlari bari mezarinda rahat birakin
Kullanıyor sadece kocaman kullanıyorKocaman bir SİZE NE? Belki gerçekten kadını seviyorlardı. Rahatsız oluyorsanız bakmayın.
Kullanıyor sadece kocaman kullanıyor
Yavrusu yokBen hep Allah bana cocuklarimi büyütene kadar ömür ver diye dua ederim. Ne üzülmüstür o anne yavrularini birakirken
Benımle yasadıgı baska sorunlara bu yolla cevap verıyorNeden kullandigini düsünüyorsunuz? Yani hangi amaci var
Tam olarak bu damarıma basmak içinÖlün yıldönümü gibi özel günlerde paylaşıyorsa vefalı bir insanmış deyip sessizce saygı duyun. Yerli yersiz paylaşıp duruyorsa sizin damarınıza basmak için yapıyordur; hiç umursamayın engel filan da atmayın cool durun içine içine kudursun
E bakmayın? İsterse 24 saat paylaşsın hesap kendinin hesabı, istediğini paylaşır kime ne?. Kim ne karışabilir? Bunu neden sorun yaptığınızı anlamadım. Bir de bunun için kavga ediyormuşsunuz eşinizle, huzursuzluk oluyormuş. Sebep? Bu düpedüz vefat etmiş birini kıskanmak. Allah akıl fikir versin.Kullanıyor sadece kocaman kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?