- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.846
- 53
- 30
Ölmüş kadınlada uğraşmazsınmerhaba fikirlerinize çok ihtıyacım var.esiminde benimde ikinci evliligimiz birbirimizi çok sevıyoruz çok seviyoruZ.
proplemim su esimin ailesi özellikle gorumcem surekli esimin vefat eden esının resimlerini sosyal medyada paylasarak guya yas tutuyor yeni bir evlilik varken sızce bu ese dosta aileye karsı benim adıma kotu bır sey degilmi bundan rahatsı oluyorum ve bunu bilerek yapıyor
Kendince tek yengesi o banada abla dıyor her sekılde eskıyı hayatımızda tutuyor ve esimle bu yuzden huzursuz oluyoruz uyarmama ragmen yapıyor
Numarasını sosyal med sildim nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum
5 sene önce genç yaşta ölmüş eşinizin ilk karısı olduğunu düşünün birde severek olan bir evlilikse aradan zaman geçmiş adam sizinle evlenmiş ama kardeşi sürekli rahmetliyi paylaşıyor eşiniz onu gördükçe üzülmez mi yada el alem yeni gelinin hiç Kadri kıymeti yok eski gelini mumla arıyorlar demez mi fatihasını okur duasını eder kapatır ölüm yıldönümünde paylaşır tamam ama burda konu sahibine nispet yapar şekilde paylaşıyor görümcenin niyeti önemli oda bariz şekilde kötüÖlmüş kadınlada uğraşmazsın
Aşırı katılıyorum. Başlarına gelse herkes tepki verir eminim ama başkası deyince herkesce bi savunma merakı. Allah rahmet eylesin tabiki yengesini sevebilir Nekadar güzel birsey. Öleni ölüp gittiği an unutalım demiyor kimse ama herseyin bir oluru uygunluğu vardır. Yengemi Nekadar seversem seveyim abim yeni bir evlilik yapmışken Instagramlarda asla böyle paylaşımlar yapmazdım yeni evliliğe yuvaya gölge düşürür bu. Bu nedemekdir biz eski gelinimizden razıydık yenisinden memnun değiliz. Çevreye kadına bunu gösteriyor belli ki yaptığı saygısızlık bu anlama gelir. Kadın takip etmese kocası görüyor sonuçta kendi hesabından sürekli. Düşünsenize eşiniz var birde ölmüş eşi sürekli onun gölgesiyle yaşıyorsunuz acaba onu özlüyor mu hatrlyor mu acı çekiyor mu aklına düşecek mi gördükçe depreşir insanın duyguları çünkü. Çok büyük saygısızlık olduğunu düşünüyorum bende olsam asla kabul edemezdim.Ben anlamıyorum ya görümce kadınla eşinin arasını bozmaya çalışıyor alenen verilen cevaplar takip etmeyin. Kadın takip etmese eşi görecek zaten bir şekilde. Adamın aklına sokmaya çalışıyor işte onu sevme bak bu vardı. Üzül şimdi o kadını da sevmeyi bırak depresif takıl evde çoluğunu çocuğunu ihmal et diyor. Verilen cevaplar niye takip ediyorsunuz görümcenizi? Bu sitede bazen herkes saçmalıyor
O artık yok bırak istediği gibi yasını tutsun ya da sana nispet yapsın boşver.merhaba fikirlerinize çok ihtıyacım var.esiminde benimde ikinci evliligimiz birbirimizi çok sevıyoruz çok seviyoruZ.
proplemim su esimin ailesi özellikle gorumcem surekli esimin vefat eden esının resimlerini sosyal medyada paylasarak guya yas tutuyor yeni bir evlilik varken sızce bu ese dosta aileye karsı benim adıma kotu bır sey degilmi bundan rahatsı oluyorum ve bunu bilerek yapıyor
Kendince tek yengesi o banada abla dıyor her sekılde eskıyı hayatımızda tutuyor ve esimle bu yuzden huzursuz oluyoruz uyarmama ragmen yapıyor
isterse hayatta olanı paylaşsınlar.5 sene önce genç yaşta ölmüş eşinizin ilk karısı olduğunu düşünün birde severek olan bir evlilikse aradan zaman geçmiş adam sizinle evlenmiş ama kardeşi sürekli rahmetliyi paylaşıyor eşiniz onu gördükçe üzülmez mi yada el alem yeni gelinin hiç Kadri kıymeti yok eski gelini mumla arıyorlar demez mi fatihasını okur duasını eder kapatır ölüm yıldönümünde paylaşır tamam ama burda konu sahibine nispet yapar şekilde paylaşıyor görümcenin niyeti önemli oda bariz şekilde kötü
Hayır tanımıyordum baska illerdeyız tesadufen tanıstıkNeden seni sevmiyorlar? Sana böyle Bi nispet yapıyor olması için seni sevmemeleri gerekiyor. Senden hazetmemeleri için, ölmüş eski yengesiyle nispet yapabileceğini düşünmesi için geçerli Bi neden var mı? Açık sorayım eski eş hayattayken siz Bu aileyle tanışıyor muydunuz? Bi şekilde hayatlarında mıydınız? Yoksa mantıklı hiç Bi tarafı yok bunun nispet için yapıldığını düşünmenin.
Eşiniz bu duruma ne tepki veriyor? Bı tanidigimin evli erkek kuzeni vefat etti. Arada bir paylaşıyor işte vah şöyle böyle. Ben eşi olsam bunu görsem aşırı rahatsız olurdum böyle bir durumda. İçinde yaşa oku duanı yani. Sosyal medyada yas tutmakta neyin nesimerhaba fikirlerinize çok ihtıyacım var.esiminde benimde ikinci evliligimiz birbirimizi çok sevıyoruz çok seviyoruZ.
Konuyu anlamak için sorulan sorularda neden tersliyorsunuz.Hasatymıs 10 yıllık evli bu neyi degstrcek
İyi de vefat eden gelinin resmini 5 yıl sonra hala paylasan görümce ilk kez, duydum. Ortada cocuk yok. Ölmüş yıllar olmuş yeni sayfa acılmış. Gecmiş kabullenilmiş. Burada gecmişin gecmiş olmasına izin verilmiyor.Dediğiniz gibi çocuklu adamla yada kadınla hatta şöyle diyeyim geçmişi olan birini kaldırabilir miyim diye düşünmeli insan.
Ne yazıkki dogruİyi de vefat eden gelinin resmini 5 yıl sonra hala paylasan görümce ilk kez, duydum. Ortada cocuk yok. Ölmüş yıllar olmuş yeni sayfa acılmış. Gecmiş kabullenilmiş. Burada gecmişin gecmiş olmasına izin verilmiyor.
İlk baslarda haketmedigim cok sert yorumlar gelmişti alakasız sekildeKonuyu anlamak için sorulan sorularda neden tersliyorsunuz.
Soyle oldu ilk mesajınızda çok az bilgi vardı, daha anlaşılır olsaydı yorumlar ona göre olurdu . Engelleyin gitsin rahatlayinİlk baslarda haketmedigim cok sert yorumlar gelmişti alakasız sekilde
Oyle yaptım ve baya işe yaradıSoyle oldu ilk mesajınızda çok az bilgi vardı, daha anlaşılır olsaydı yorumlar ona göre olurdu . Engelleyin gitsin rahatlayin
Daha onceki mesajlarımda dedigim gibi rahmetli olmus bırıyle ugracak kadar cahil degilim egıtımli gormus gecirmiş biriyim karsıdaki kişi sizinde tarif ettiginiz sekilde davranıyor uc yıl gormezden geldım ama insani bazı duygularımız var artık son noktadayımBen konu sahibinin kıskançlık yaptığını düşünmüyorum. Muhtemelen görümce kişisi rahmetli yengesinin anısına düşkünlükten veya yas tuttuğundan değil; yeni yengeye nispet ve gıcıklık olsun diye, onu dışlamak ve rahatsız etmek için yapıyor bu hareketleri, konu sahibi de buna delleniyor.
Kadın genç yaşta ölmüş, üzücü ve zor bi olay, adam yeni bi hayat kurmuş, bunu durup durup taze tutmak, gündemden indirmemek de saçma. Kaldı ki, yine söylüyorum, bence vefa duygusuyla yapmıyor bunu.
Konu sahibi, bence tepki vermek seni kötü ve kalpsiz durumuna düşürür, sosyal medyada sessize alıp paylaşımları görmeyebilirsin, engellersen silersen kıskandığını düşünür, amacına ulaşır. Eşinle bu konu konuşulursa da rahmetli eşine karşı saygın olduğunu ama kardeşinin burdaki amacından rahatsız olduğunu dile getirebilirsin. Kavga dövüş, trip işlerine girme derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?