Dediğiniz gibi çocuklu adamla yada kadınla hatta şöyle diyeyim geçmişi olan birini kaldırabilir miyim diye düşünmeli insan.Acıyı yaşamasına karisamayiz ama sürekli birinin vefat eden eski eşi göz önüne getirmesinde iyi niyet görmüyorum. Allah korusun kendi yaşadığımı düşündüm de sürekli fotoğraf paylaşılması benim o fotoğrafı görmem sufekli acılar tazelenir. Ortada konu sahibinin evliliğine de darbe vuruluyor. Tabi ben olsam eşi vefat etmis biriyle evlenmeyi tercih etmezdim we
Evet karısılmaz acıyo yasama özgürlüğü var ama saygı denen de birsey var.Kimsenin acıyı nasıl yasayiz şekline karisamayoz dediğim gibi bu kadar fevri davranmasa inadına yapmax
Sizin hayatınızda değil işte. Görümcenizin hayatında. Sizi ilgilendirmez. Canınızı sıkıyorsa o hayata müdahil olmaya çalışmazsınız.Zaten öyle biri beni sevmesin bunu kullanması beni rahatsız ediyor onun sevgısı benim için gerekli degil ancak gecmıs gecmıste kalırsa guzeldır yenı hayatın içinde surekli olursa gercekten rahatsı ediyor
tesekkur ederim ben de anısına saygı duyuyorum ama bunun surekli hayatımda olmasında rahatsızım sadece
Evet çok üzucu ölümüne çocuklarını hazırlıyorsun Allah kimseye yaşatmasın.ama çok guzel Bi şekilde öldü yani o konuşmaya dermanı olmayan kadın ölüm anında surekli kelimei şehadet getirmiş esi surekli çiçek götürür doğum gününde evlilik yıl dönemlerinde ben hayatımda bu kadar güzel seven bir erkek daha tanımadım gerçekten çok beyefendi kibar Bi adam suanda çocuklarına hem anne hem baba.kizin ailesi evlen senin hakkın dedikleri halde asla evlenmiyor
Kullanıyor sadece kocaman kullanıyor
İnsana ait duygular aynı işte bende kayınvaldenızı cok ıyı anlıyorum.yaşayan biliyor sadeceAllah rahmet eylesin genç yaşta hastalıktan gitmiş çok üzücü
Ama sizi anlıyorum. Ben de istemezdim.
Kayınvalidem anlatır kendisi eşinin 2. Evliliğiymiş ve kocasının ilk eşi vefat etmiş.
Eş ailesinin evinde duvarda kocaman eşi ile eski eşinin düğün resmî asılıymıs. Çok kalbi kırılmış..
Vefat edeni kıskanmak değil hayat devam ediyor adam evlenmiş yeni gelini yok saymaktır bu. Ayıp olan bu
Tesekkur ederim deneyecegimAma şöyle bir şey var; diyelim kadın bilerek paylaşıyor, wpda durumu açmadan en sona atma özelliği var. Açmayabilir, Instagram'da vs paylaşıyorsa takipten çıkabilir, ya da kısıtlama özelliği var. Bilerek yapıyorsa böylelikle bu durum bir süre sonra söner.
Ya da konu sahibi tepkisiz kalabilir.
Bilerek yapıyorsa sen de kocanla kavga ediyorsan görümce amacına ulaşıyordur konu sahibi. Bilerek yaptığını düşünüyorsan tepkisiz kalmayı dene. Ölmüş birini kullanıyorsa bırak kendi ahlaksızlığı ile yaşasın.
Cok kızıyor ama cıddı bır sekilde uyarmıyorPeki eşiniz bu duruma ne diyor
Vefat eden ölü olan kadını bile kiskaniyorsunuz. Sizden daha çok sevebilir bunda bişey yokmerhaba fikirlerinize çok ihtıyacım var.esiminde benimde ikinci evliligimiz birbirimizi çok sevıyoruz çok seviyoruZ.
proplemim su esimin ailesi özellikle gorumcem surekli esimin vefat eden esının resimlerini sosyal medyada paylasarak guya yas tutuyor yeni bir evlilik varken sızce bu ese dosta aileye karsı benim adıma kotu bır sey degilmi bundan rahatsı oluyorum ve bunu bilerek yapıyor
Kendince tek yengesi o banada abla dıyor her sekılde eskıyı hayatımızda tutuyor ve esimle bu yuzden huzursuz oluyoruz uyarmama ragmen yapıyor
Numarasını sosyal med sildim nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum
Peki eşiniz hala takip ediyor muCok kızıyor ama cıddı bır sekilde uyarmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?