Eşimin vefat etmiş eski eşi

Dediğiniz gibi çocuklu adamla yada kadınla hatta şöyle diyeyim geçmişi olan birini kaldırabilir miyim diye düşünmeli insan.

Kimsenin acıyı nasıl yasayiz şekline karisamayoz dediğim gibi bu kadar fevri davranmasa inadına yapmax
Evet karısılmaz acıyo yasama özgürlüğü var ama saygı denen de birsey var.
Sonucta adam yeniden yuva kurmuş burada bir eşi var. Bu saygısızlık değil mi.

Aynı durum benim basıma gelmiş olsa, bir zamanlar olmuş artık hayatta değil desem bile bir yerde de rahatsız olurdum.

Bunu nasıl tarif ederler bilmiyorum da bazı durumlar var ki yapılan hainliği iyilik kisvesi altında yapıyor bazısı ve maruz kaldığın psikolojik yıkımı kimseye ispatlaman mümkün olmuyor. Tanımı nedir bilmiyorum. Bu görümcenin yaptığı tam olarak bu işte. Hain ve o kadar asagılıkça ki. Burada ben deli oldum ya.

Sizin hayatınızda değil işte. Görümcenizin hayatında. Sizi ilgilendirmez. Canınızı sıkıyorsa o hayata müdahil olmaya çalışmazsınız.

Ama şöyle bir şey var; diyelim kadın bilerek paylaşıyor, wpda durumu açmadan en sona atma özelliği var. Açmayabilir, Instagram'da vs paylaşıyorsa takipten çıkabilir, ya da kısıtlama özelliği var. Bilerek yapıyorsa böylelikle bu durum bir süre sonra söner.
Ya da konu sahibi tepkisiz kalabilir.
Bilerek yapıyorsa sen de kocanla kavga ediyorsan görümce amacına ulaşıyordur konu sahibi. Bilerek yaptığını düşünüyorsan tepkisiz kalmayı dene. Ölmüş birini kullanıyorsa bırak kendi ahlaksızlığı ile yaşasın.

Allah cennetde kavustursun insallah. Ne güzel sevmisler birbirini ki, bu dünyadan göctükten sonra bile böyle sevmeye devam edip, cocuklarina sahip cikiyor. Gercekten nadir gördügümüz birsey

Kullanıyor sadece kocaman kullanıyor

Kasitli yaptigini düsünüyorsaniz kesinlikle görmezden gelmenizi tavsiye ederim. Siz simdi tepki gösterseniz farkli yerlere cekilir. Huzurunuz bosuna bozulur. Siz esinizle mutlu olmaya odaklanin. Görümcenizle iliskinizi bilemiyoruz tabi. Aklima yaprak dökümündeki cevriye geldi. Yeni geline nispeten hep ölmüs esin resmini oksayip "ahh vaah vahh gidene" derdi. Böyleleri de var tabi

Allah rahmet eylesin genç yaşta hastalıktan gitmiş çok üzücü
Ama sizi anlıyorum. Ben de istemezdim.
Kayınvalidem anlatır kendisi eşinin 2. Evliliğiymiş ve kocasının ilk eşi vefat etmiş.
Eş ailesinin evinde duvarda kocaman eşi ile eski eşinin düğün resmî asılıymıs. Çok kalbi kırılmış..
Vefat edeni kıskanmak değil hayat devam ediyor adam evlenmiş yeni gelini yok saymaktır bu. Ayıp olan bu

İnsana ait duygular aynı işte bende kayınvaldenızı cok ıyı anlıyorum.yaşayan biliyor sadece

Tesekkur ederim deneyecegim

Vefat eden ölü olan kadını bile kiskaniyorsunuz. Sizden daha çok sevebilir bunda bişey yok

Ben kiskanilicak birsey görmedim. Allah rahmet etsin kadin ölmüs, konusu da gecse fotosunuda koysa büyütülücek birsey yok bence.

Vefat edeli çok olmasa anlayacağım görümcenizi ama 5 yıl sonra da oturup bir Fatiha okursun paylaşım yapmazsın artık, size karşı yapıldığı belli ama siz de fazla tepki veriyorsunuz ve tepki verecek biri olduğunuz için ısrarla inadına yapıyor. Bu kadar takacak bir şey yok oysa, alt tarafı vefat eden eski eş, Allah rahmet eylesin, bunu kafaya takmanız bile yersiz

Eşinizle birbirinizi çok seviyorsanız görümcenin paylaşımlarını umursamayın. Ölmüş gitmiş biri için huzurunuzu kaçırmayın