esimin vurdumduymaz tavri...

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
konu muhtemelen cinsellik bolumune acilmaliydi ancak ne yazikki acamadigim icin buraya yazmak zorunda kaldim.

6 yillik cok mucadele dolu bir sevgililigin ardindan el ele verip imkansiz sayilabilecek evliligimizi nihayet gerceklestirdik. evlenirken esimden bir cop dahi istemedim tek istedigim dugun fotograflarimizin cok kaliteli olmasi ve dugun hikayesi videosuydu cunku bana kalacak en gercek ani onlar olacakti. esim sinema sektorunden oldugu icin bu istegimi grceklestirmesi hic te zor degildi ayrica.

fotograflarimizi is arkadasi cekti kurus masraf etmedik. videolar da hazir sadece esimin videolarin basina gecip 1 2 gun duzenleme yapmasi gerekiyor o kadar. evlendik 1 yil oldu surekli hadi dememe ragmen eline almadi bile. evlilik yildonumumuzde ona "askim bebegim artik yap ne olur su videoyu bak seni sikistirmak istemiyorum bana sure ver ne kadar vakite ihtiyacin varsa soyle 1 yil de 1 yil bekliyim ama bileyim ki 1 yil sonra hazir olacak" dedim. tamam dedi 1 ay sonra elinde. dedim ama bak eger 1 ay sonra hala teslim etmediysen ambargo koyarim sana ve sen videoyu hazirlayana kadar elini bile suremezsin bana dedim tamam dedi anlastik. anlasmanin uzerinden 2.5 ay gecti. tabiki yapmadi videoyu ve ambargo suresi basladi. ve 1.5 aydir birlikte olmuyoruz. surekli geliyor opuyor beni sarip sarmaliyor biliyorum cok sevdigini ama hala dur su videoyu yapayim da karima uzak kalmayayim demiyor. sikayet bile etmiyor durumdan! halbuki hic sorun yoktu cinsel hayatimizda.

bu durumda ben cok kirildim tabi. bunun icin caba gostermemesi ve bu durumdan rahatsiz olmamasi beni cok ama cok rahatsiz etti. ben mi hata ettim o mu fazla onemsemiyor beni bilemedim

Erkekler savsaklamaya bayılırlar. Benim de aynalarım var duvara asılacak,3 aydır bekliyor. Ne zaman asar Allah bilir.

Cinsellikle cezalandırmak bana pek doğru gelmedi.
Erkek yapacağım demişse yapar, her 6 ayda bir hatırlatmanın manası yok :D

Cinsellikle sadece onu değil kendinizi de cezalandırıyorsunuz.önce tatlu dille söylerim,sonra hayırlatırım,sonra iğnelerim en son da sıkı kavga ederim.
ya şu güne kadar yap ya da ben parayı verir yaptırırım diye ultimatom ver yapmazsa git yaptır.

bu sekilde cezalandirarak biseyleri yaptirmak hic dogru degil.
cinsellik ayri bi konu, bu tur siradan mevzular ile karistirilmasi ozelligini kaubettirir bana gore.

:KK70::KK70: Bayılıyorum bu Söze.

Ben bile unutmuşum aynaları biliyor musun? Bugün hediye eden arkadasım sordu da öyle aklıma geldi :KK53:
Ben onun için eşimde yarayan çözümü buldum. Tamir işi var ve yaparım da yaparım diye savsaklamasına bir süre sesimi çıkarmıyorum. Sonra canıma tak dediği an "ben ustayla konuştum, yarın gelecek adresi mesaj atıyorum yarın" diyorum o an kalkıyor yapmak için; sonuçta erkekliğine ve tamirat becerisine laf gelsin istemez :D

Ben onun için eşimde yarayan çözümü buldum. Tamir işi var ve yaparım da yaparım diye savsaklamasına bir süre sesimi çıkarmıyorum. Sonra canıma tak dediği an "ben ustayla konuştum, yarın gelecek adresi mesaj atıyorum yarın" diyorum o an kalkıyor yapmak için; sonuçta erkekliğine ve tamirat becerisine laf gelsin istemez :KK70:
Çok mantıklı :KK70: ben de deneyeceğim. Sağol canım taktik için :KK5:

bir fotografci ark var onunla konustum fiyat aldim felan sonra ona soyledim ergin le konustum halledicrm ben dedim bir de soylendi onlar kiro kiro isler yapiyo birak ben yapcam diyorum bi de onca para vereceksin biseye benzemicek tamam ben hallettim dedi onu da biraktim oylece duruyor.

Çok mantıklı :KK70: ben de deneyeceğim. Sağol canım taktik için :KK5:
Rica ederim, ne demek. Bir taktiğim daha var, ennnn sevdiğim. Yenisini almak :D :D Tabi bu her şeye olmaz, en son mesela laptop için yaptım onu. Arıza vardı, götürecektim bakılsın diye, arkadaşına götüreceğini söyledi. 1 ay geçti, en sonunda gittim yenisini aldım :D Artık pat diye yeni şeyler görmekten de korkuyor ;)

Benim anlamadığım bu cinsellik sadece erkekler için mi özelde biz kadınlar sürekli erkekleri cinsellik ile cezalandırıyoruz? Yanlış cinsel eğitimden dolayı ve toplum baskısından dolayı sanki cinsellik bizim için ayıp yasak ama onlar için ödül mentalitesiyle büyüyoruz. Artık siz mi onu cezalandırıyor cinsellikle o mu sizi cezalandırıyor kendiniz karar verin. Bu yorumumu okuyan her hemcinsime de söylüyorum özellikle bekar genç arkadaşlarıma; sakın ama sakın cinselliği erkeğe ödül olarak görmeyin.

Rica ederim, ne demek. Bir taktiğim daha var, ennnn sevdiğim. Yenisini almak :KK70: :KK70: Tabi bu her şeye olmaz, en son mesela laptop için yaptım onu. Arıza vardı, götürecektim bakılsın diye, arkadaşına götüreceğini söyledi. 1 ay geçti, en sonunda gittim yenisini aldım :KK70: Artık pat diye yeni şeyler görmekten de korkuyor :KK66:
O korku ona epey gider zaten :KK70:

Dusununce cicim aylarindan yola cikaraktan bende ayni ambargoyu uygulardim.
Ama ters tepmis sizde.
Bence diger arkdaslardan yaptirmanin taktigini alin ve ilerisi icinde bi htirlatma olsun: bir daha bu cezasi uygulamayin.

Ben cinselligin ceza ödül gibi kullanılmasını güzel bulmuyorum. Sadece erkeğe ait birseymis ve çocuğun elinden oyuncak almak gibi geliyor.. kusura bakmayın genel düşüncem bu.
Bu kadar beklediginizi istediğinizi bilmesine rağmen 1 sene bekletmesi garip.. sizin için önemli neden böyle yapıyor konuşun.. vurdumduymaz iyimser bi tabir bu durumda bana göre..

cinsellikle cezalandırmak pek doğru değil sanki, bu 1.5 ayda hiç konusu geçmedimi. geçmediyse eğer o zaman bu adam cinselliğide önemsemiyo sanada değer vermiyo

Kiz olan sana oluyor ..iyi dayaniyorsun hee
sozden donmek de olmaz....bekle bekle dur
boylece ogrenmis oldun cinsellikle yol gelinecek bir erkek olmadigi :) iyi beklemeler :p

Böyle bi ceza nasıl gelir insanın aklına şaştım
Videoyla ne alaka
Adam da hak ettim madem çekeyim cezamı dedi demek

Back
X