- 20 Kasım 2017
- 2.747
- 7.955
- 158
- 40
gerçekten beni bir sen anlıyorsun iki çocukla ben ne yapacağım aç kaldım kaç kez borçların içinde yüzdük
Ben de size destek vereceğim.
Arkadaşlar konu sahibi eşinin dengesizlikleri yüzünden bildiğiniz aç kalan, köyde eş ailesinden dayak yiyen biri. Geçmiş konularına bakınca resim tamamen değişiveriyor.
İş yeri acımasız da eşinizin sizlere sahip çıkması lazım bu ekonomide işsiz kalması diye bir seçenek olamaz.
Benim önerin size şu olur:
Eşinizden de ailesinden de hayır gelmez bedeli ne olursa olsun mesleğinizi elinize alın. Çifter yöntemle korunun, kontrollerinize düzenli gidin.
Meslek için uzun vadeli eğitim zor gelebilir, kuaförlük/manikür gibi meslekler olur, iş garantili kurslar olur, en temizi evde çocuk bakarsınız sizinkiyle beraber büyürler. Çocuk bakımı da aradan çıkar.
İşiniz olsun ki eşiniz saçma sapan işler yapıp sizi köylere sürüklemesin. Diyelim ki tekrar evden attı, geliriniz olduğu için aile yanına rahat dönersiniz, yük olmazsınız.
Şu noktada eşiniz tam bir yük, kendinizi geliştirirseniz bu çaresizlik kıskacından kurtulursunuz.