eşimin vurdumduymazlığı

gerçekten beni bir sen anlıyorsun iki çocukla ben ne yapacağım aç kaldım kaç kez borçların içinde yüzdük

Ben de size destek vereceğim.

Arkadaşlar konu sahibi eşinin dengesizlikleri yüzünden bildiğiniz aç kalan, köyde eş ailesinden dayak yiyen biri. Geçmiş konularına bakınca resim tamamen değişiveriyor.

İş yeri acımasız da eşinizin sizlere sahip çıkması lazım bu ekonomide işsiz kalması diye bir seçenek olamaz.

Benim önerin size şu olur:
Eşinizden de ailesinden de hayır gelmez bedeli ne olursa olsun mesleğinizi elinize alın. Çifter yöntemle korunun, kontrollerinize düzenli gidin.

Meslek için uzun vadeli eğitim zor gelebilir, kuaförlük/manikür gibi meslekler olur, iş garantili kurslar olur, en temizi evde çocuk bakarsınız sizinkiyle beraber büyürler. Çocuk bakımı da aradan çıkar.

İşiniz olsun ki eşiniz saçma sapan işler yapıp sizi köylere sürüklemesin. Diyelim ki tekrar evden attı, geliriniz olduğu için aile yanına rahat dönersiniz, yük olmazsınız.

Şu noktada eşiniz tam bir yük, kendinizi geliştirirseniz bu çaresizlik kıskacından kurtulursunuz.

Arkadaşlar konu sahibi eşinin dengesizlikleri yüzünden bildiğiniz aç kalan, köyde eş ailesinden dayak yiyen biri. Geçmiş konularına bakınca resim tamamen değişiveriyor.

İş yeri acımasız da eşinizin sizlere sahip çıkması lazım bu ekonomide işsiz kalması diye bir seçenek olamaz.

Eşinizden de ailesinden de hayır gelmez bedeli ne olursa olsun mesleğinizi elinize alın. Çifter yöntemle korunun, kontrollerinize düzenli gidin.

Meslek için uzun vadeli eğitim zor gelebilir, kuaförlük/manikür gibi meslekler olur, iş garantili kurslar olur, en temizi evde çocuk bakarsınız sizinkiyle beraber büyürler. Çocuk bakımı da aradan çıkar.

İşiniz olsun ki eşiniz saçma sapan işler yapıp sizi köylere sürüklemesin. Diyelim ki tekrar evden attı, geliriniz olduğu için aile yanına rahat dönersiniz, yük olmazsınız.

Şu noktada eşiniz tam bir yük, kendinizi geliştirirseniz bu çaresizlik kıskacından kurtulursunuz.
kuaförlük ve ciltbakımı kursuna gittim ama kuaför mesleği için ilk çıraklık okuluna yazılmam lazımmış çıraklık okuluna kuaför yazdırıyormuş sigortamı ödemesi gerekiyormuş ama bana eğitim verecek ve okula gönderecek bir kuaför bulamadım

çok baktım vallaha çok baktım başvurmadığım yer kalmadı hamilelikten dolayı almıyorlar

Hayırlısıyla bir doğsun, biraz toparlanınca çocuk bakmaya gidersiniz. Beraber büyürler. Kreşler de olur. Asgari ücret sizi kurtarır, eşiniz tutup sizi köylere sürüklemek istediğinde rahatça direnebilirsiniz.

Hayırlısıyla bir doğsun, biraz toparlanınca çocuk bakmaya gidersiniz. Beraber büyürler. Kreşler de olur. Asgari ücret sizi kurtarır, eşiniz tutup sizi köylere sürüklemek istediğinde rahatça direnebilirsiniz.
eğer daha hayatım kötüye giderse boşanmayı düşünüyorum ben daha katlanamıyorum annem ben bakarım çocuğa diyor babası olmasada olur beni çocuğu düşünmeyen babayı istemiyorum

Zaten dediğinizi dinlemiyor.Fikriniz degismese bile ona bu konuda baskı yapmayin.Tanidigim bir çift küçük bir kızları olmasına rağmen tam da bu nedenle boşandı.Herseyi yaşadılar atlattilar ama bunu atlatamadilar.Adam babamın ölüm dosegindeyken yaptıklarını unutamadım diyormuş.

Konu sahibinin üstüne gidenleri hiç anlamadım. Gayet de haklı. Çocuk bile olsa yakınlarını. bir iki günde bitmeyen hastalık durumlarında okuluna gitmeye sorumluluklarını yerine getirmeye devam eder. Patron lafında çalışmak bir tarafa kendi işi dahi olsa hiçbir faydasının olmadığı hastanede oturmak yerine işinin başında durması gerekir. Ayrıca hastanelerde böyle bir kalabalık da medeni bir durum değil yoğun bakım önü duran insanın ne faydası olabilir. Konu sahibi haklısın, eşin sorumluluklarını bilip iş hayatına uygun davranmalı. Ama bunu söyleyince üstüne yürüyen bir adama nasıl anlatacaksın ki. Kocan baba eş çalışqn sorumluluklarının hiçbirini üstlenmeye hazır değil. Siz kendinizi bu adamsız yaşamaya hazırlayın bit şekilde iş güç para ev anlamında

Ben konu sahibin hala o esle devam ettigine sasirdim. Es ailesi bahsettigi gibi insanlarsa onlardan cok kendi hayatini önemsemesi de gayet normal. Biz kendi ailelerimizi göz önünde bulundurarak yorum yapiyoruz, ama bazi aileler de zirdeli

Yok yahu. Bu adamınki bariz aferin deliliği. Köyde neler yaptılar, canlarına okudular, kadını elinde çocukla darp edip evden attılar. O kocası olacak aferin delisi yüzüne bakan olmayınca g.tüm g.tüm geldi bi süre konu sahibinin ailesinde yaşadı. Şimdi yine kabarmış erkeklik damarı, bi karısına kabarıyor zaten.
Valla kusura bakmasın ama adam baştan belliymiş ohalde ne diye çoluk çocuğa girişir insan

Acıkınca taş yiyecek romantikler yine yargı dağıtıyor. Baba olmuş ama sorumluluk almayı beceremiyor bu adam. Yoğun bakımda kime ne faydası var da işinden gücünden olmak pahasına gidiyor anlamadım. Bir işsiz kalsa bir ay kendine bakacak parası mı var? Hepimizin başına bir şeyler geliyor ama sorumluluğumuz devam ediyor sonuçta, çalışmak zorundaysa insan çalışacak.

Eşiniz babasına karşı kendini sorumlu hissediyordur elbette ama çocuklarını da düşünmek zorunda. Tek başınıza yapmadınız o çocukları.

Yoğun bakım odasına bile almıyorlarmış, her gün mesai sonrasında da gidebilir.

Köye dönmekten korkmakta da sonuna kadar haklısınız. Eşiniz kovulduğunu unutup sizi tekrar sürüklemeye kalkabilir. Siz bebeğiniz biraz büyüyünce bir işe girmeye çalışın, böyle işiniz zor.

Acıkınca taş yiyecek romantikler yine yargı dağıtıyor. Baba olmuş ama sorumluluk almayı beceremiyor bu adam. Yoğun bakımda kime ne faydası var da işinden gücünden olmak pahasına gidiyor anlamadım. Bir işsiz kalsa bir ay kendine bakacak parası mı var? Hepimizin başına bir şeyler geliyor ama sorumluluğumuz devam ediyor sonuçta, çalışmak zorundaysa insan çalışacak.
Kapının önüne koyan anasına, babasına nasıl yaranacak başka türlü. Beyin yok ki mantıklı davransın. Pembe rüyalarda yaşayan kişilerimiz kadını deldi geçti ama bence haklı yani. Tabiki kendi çocuğunu düşünecek önce.

eşimin babası ameliyat oldu yoğunbakıma aldılar. yoğunbakıma kolay kolay kimseyi almıyorlar gözlerini açtı konuşuyor çok şükür ama problem eşim durmadan işyerinden izin alıp alıp hastaneye gidiyor sabah gidiyor akşam gidiyor iş yeri artık hayır demiş bu hala izin konusunu diretiyor ben daha izin alma bak abilerin var işten atılırsan ne yaparız çocuk var diyorum babamda babam diye benimle kavga ediyor üzerime yürüyor. ya ben haksızmıyım babanı düşün ama yoğunbakımda zaten göstermiyorlar işten atılırsa biz ne yaparız. ya bana akıl verin ben haksızmıyım gene izin konusunda konuşmuş veremeyiz demişler bu kadar zorluyor
Fazla abartıyor günde 1 saat görüşülür en fazla orada başka hasta ve yakınları da var.Doktor tek hastayla ilgilenmiyor.Ben annemi pandemi zamanında yoğun bakımda hiç görmedim.Bir kişi dediler.Hep babam gördü onu.

Kapının önüne koyan anasına, babasına nasıl yaranacak başka türlü. Beyin yok ki mantıklı davransın. Pembe rüyalarda yaşayan kişilerimiz kadını deldi geçti ama bence haklı yani. Tabiki kendi çocuğunu düşünecek önce.
babası açıkça söyleyeyimmi umrumda bile değil ölse tek göz yaşı dökmem çocuğumla beni kapıya attılar bir bez mama bulamadım aç sefil kaldım kalbim doğrulmuyor düğün zamanımda bir keçi satmış babası onu kafama kakıp durdu ağzımdan burnumdan az getirmediler

Fazla abartıyor günde 1 saat görüşülür en fazla orada başka hasta ve yakınları da var.Doktor tek hastayla ilgilenmiyor.Ben annemi pandemi zamanında yoğun bakımda hiç görmedim.Bir kişi dediler.Hep babam gördü onu.
giremezsiniz hastaya herkesi gösteremeyiz yaşlı hasta diyorlar doktora soruyor nasıl stabil diyorlar geri dönüyor hadi babanı görsen neyse ne

babası açıkça söyleyeyimmi umrumda bile değil ölse tek göz yaşı dökmem çocuğumla beni kapıya attılar bir bez mama bulamadım aç sefil kaldım kalbim doğrulmuyor düğün zamanımda bir keçi satmış babası onu kafama kakıp durdu ağzımdan burnumdan az getirmediler
Sana haksızsın diyemem. Ama bu kinle sinirle yaşamakta sana zarar verir. Sen he de geç herşeyine. Yolunu bul ailende destekmiş bak ne güzel kurtulun bu adamdan. Sana faydası yok ki bebeklerinize olsun 🍀

E geçen gün niye eşimin babası hasta, dualarınızı eksik etmeyin deyip üzgün emojili konu açtınız? 🤔
çünkü ölürse kurulu düzenimi eşim bozar diye korktum çünkü kafasızın teki annem annem diye köye götürürdü hepimizi biz umrunda bile değiliz

Back
X