• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin watsap ses kayıtları

Konudan bağımsız 2 aydır nerdeyse 3 aydır yüzleşmedin mi? Diğer sayfaları okuyamadım sadece ilk sayfayı konuyu okuyabildim bi de son sayfayı. Eriyip bitmişsindir kız her gün nasıl dayandın?
Halının altına süpürmüş sorunları.

2 aydır bu kadar şüphelendiğiniz bir adamla aynı evde yaşamak zor olmadı mı? Ne bileyim beraber uyumak, sabah kalktığınızda yüzünü görmek, aynı sofraya oturmak, bu adam için yemek pişirmek falan hiç zorunuza gitmedi mi?:110:

Halının altına süpürmüş sorunları.
bu da bir yetenek büyük konuşmayayım o kadınla elli sefer konuşmuştum kocayla da oyle ben içimde tutamam bekleyemem ama tabi sınanmadığım için rahat da konuşuyor olabilirim insan başına gelmeden de bilemiyor. Üzüldüm Allah yardımcısı olsun 🤷🏻‍♀️

bu da bir yetenek büyük konuşmayayım o kadınla elli sefer konuşmuştum kocayla da oyle ben içimde tutamam bekleyemem ama tabi sınanmadığım için rahat da konuşuyor olabilirim insan başına gelmeden de bilemiyor. Üzüldüm Allah yardımcısı olsun 🤷🏻‍♀️
Ben de öyle, en ufak sorunun hemen konuşulup çözülmesinden yanayım bekledikçe daha da büyüyor yığın haline geliyor ama bizim insanımız çoğu şey görmezden gelmeye bayılıyor evlilik öncesinde de, sonrasında da.

Neden bu kadar panik yaptın diye sorarlar adama
Farzetsin napıyon yazdım iyi abi veya iyilik vs yazacak neden bu kadar elime tapcak kadar heyecan yaptın
Aldatmış işte. Hala neyin pesindesiniz anlamadım. Kanıt daha ne olsun herşey ortada zaten. Genelde boşanmak istemeyenler böyle şeyler yapıyor sizin gibi. Bosanmayacaksaniz kurcalayip yuzgoz olmayın. Bosanavak kişi için elinizde yeterince veri var zaten ayrılın geçin yani

Back
X