• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin watsap ses kayıtları

papatyamgm1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
8
Eşimin işi gereği 2 tane telefonu var birini iş yeri verdi biri kendi şahsi telefonu. Kızımda telefondan oyun aç diye bana getirdi o sıra bende telefona bakarken muhasebeci kızın watsap msjlarına girdim.
Normalde eşim işini bitirip aksam muhasebeye hesabını verir çıkar.
Kız bunu aramıs ulaşamamış ses kaydı yollamıs
Saate baktım senin gelme saatin aşşa muhasebeye indim diyip yollamıs
Eşimde ona benimi özledin diyor
Kızda gülüp yeni çay yaptım diyip konuyu değiştiriyor sonra bana çikolata aldınmı dıyo
Eşimde unuttum diyor kızda ne kadar cimrisin diyo
Eşimde hayır cimri değilim biliyorsun ama sigaram var diyo sonra başka ses yollamamış
Şimdi ben bunları dinledim Eşimden hiç beklemediğim Bı gevşeklik
Büyük ihtimal silmeyi unuttu ama şimdi ben bunları dinlediğimi nasıl söylesem şimdi düşünüyorum hep mi böyle diye napsa ne etsem

Eşimin işi gereği 2 tane telefonu var birini iş yeri verdi biri kendi şahsi telefonu. Kızımda telefondan oyun aç diye bana getirdi o sıra bende telefona bakarken muhasebeci kızın watsap msjlarına girdim.
Kızda gülüp yeni çay yaptım diyip konuyu değiştiriyor sonra bana çikolata aldınmı dıyo
Eşimde hayır cimri değilim biliyorsun ama sigaram var diyo sonra başka ses yollamamış
Büyük ihtimal silmeyi unuttu ama şimdi ben bunları dinlediğimi nasıl söylesem şimdi düşünüyorum hep mi böyle diye napsa ne etsem
Aralarında bir şey var mı yok mu bilemem ama eğer olayın peşine düşüp aldattığını ispat etmenize rağmen boşanma cesaretiniz yoksa lütfen konuyu daha fazla kurcalamayın. Sonra daha çok üzülürsünüz.

'Beni mi özledin, bana çikolata aldın mı'sözleri bence ve her şeyi açıklıyor. Aralarında bir şeyler olduğu kesin ama ne boyuta bilemem. Objektif düşünürsek gayette sevgili olmuşlar
İnanamıyorum böyle gevşek konusma nasıl olur diye
Eşim ciddi olsa kız ne çikolata isteyebilir ne sigara ama eşim böyle konuşmaya nasıl izin verir hiç yapmaz dediğim bi adam bide

Hayır utanmıyorum tam emin olmak istiyorum
Tam olarak neyinden emin olmak istiyorsunuz?
Kocanızın ne yaptığı net belli degil mi? Siz başka bir erkeğe 'beni mi özledin?' yazabilir misiniz? Bariz flortlesiyorlar, daha ötesi de olabilir ama kesinlikle masum değiller

Aralarında bir şey var mı yok mu bilemem ama eğer olayın peşine düşüp aldattığını ispat etmenize rağmen boşanma cesaretiniz yoksa lütfen konuyu daha fazla kurcalamayın. Sonra daha çok üzülürsünüz.
Aldatmamı onu bile bilmiyorum ama aldatma sadece bedensel olmaz bu konuşma tarzı bile bi aldatma sayılır

Eşim ciddi olsa kız ne çikolata isteyebilir ne sigara ama eşim böyle konuşmaya nasıl izin verir hiç yapmaz dediğim bi adam bide
Hiç yapmaz dediklerimizin neler yapılabilecegini görmüş oldunuz. Herkes herşeyi yapabilir, çokta güvenmemek lazım maalesef ..

Bence siz eşinizin görünüşünün gerisinde ne var hiç bakmamışsiniz.

Aldatmamı onu bile bilmiyorum ama aldatma sadece bedensel olmaz bu konuşma tarzı bile bi aldatma sayılır
Yani bu konuşmalar hoş karşılanacak şeyler değil. Flörtöz bir üslupla yazılmış.

Allah düşmanıma bile bu berbat duyguyu yaşatmasın. Daha önce aldatıldım ve en büyük korkularımdan biri bu. Herif beni özledin mi diyor, kadın da çikolata istiyor cimrisin diyor falan. İş yerinde kadın erkek konuşabilir ama arada bir sınır olması lazım. Bunlar sınırı çoktan aşmış. Ben olsam bu mesajları ss alıp kendime atardım , sonra eşin telefondan kendime attığım mesaj kısmını silerdim biraz daha kanıtları toplayıp dava açardım. Böyle bir durumda sakince, sabırla beklemek ve telefonu onun bir yerine sokmamak çok zor.

Allah düşmanıma bile bu berbat duyguyu yaşatmasın. Daha önce aldatıldım ve en büyük korkularımdan biri bu. Herif beni özledin mi diyor, kadın da çikolata istiyor cimrisin diyor falan. İş yerinde kadın erkek konuşabilir ama arada bir sınır olması lazım. Bunlar sınırı çoktan aşmış. Ben olsam bu mesajları ss alıp kendime atardım , sonra eşin telefondan kendime attığım mesaj kısmını silerdim biraz daha kanıtları toplayıp dava açardım. Böyle bir durumda sakince, sabırla beklemek ve telefonu onun bir yerine sokmamak çok zor.
Benimi özledin ne demek.
Geldim hesabımı al demek çok mu zor ya böyle samimi cümleler ne

Benimi özledin ne demek.
Geldim hesabımı al demek çok mu zor ya böyle samimi cümleler ne
Eşinize söyleseniz "bu aramızda bir şakalaşma, dalgasına öyle konuşuyoruz" gibi şeyler saçmalar büyük ihtimalle. Biraz daha takip edip gözlemleyin, mesajları kendinize atın, sonra da hesabını sorarsınız.

Emin olursam boşanırım diyorsanız kanıt toplayın ki inkar edemesin. Mahkemede kolaylık olsun. Hiçbir durumda boşanmayacaksanız daha fazla kurcalamayın. Yüzleyip affederseniz sonrasında daha rahat hareket edecektir emin olun.

Back
X