ee bende bakıyorum acaba benimde mi gözüm dışarıda?mesajınızın girişine bakılırsa siz de kompleks oluşmuş.. sizin liseyi dışarıdan bitiriyor olmanız okumuş olanları eşinizin gözünde daha cazip kılmaz.. eğer master'lı birini istese öyle biriyle evlenirdi.. sürekli eşinizi takip edip huzurunuzu kaçırmayın..
gerçi bazı yorumlardan da anladığım kadarıyla yurdum insanında ki "doktor koca" aşkı hiç azalmıyor.. ilginç..
canm yaa :) ben uc yillik hemsireyim bi doktor bulamadim anca hemsir buldm bende :) Allah mutlulugnzu daim etsn bebegm icine vesvese atma o senin bnu untma :)
Benim anlamadığım şey hemsirelerle ne konuşuyor o kadar iş için ve niçin telefonla görüşmek yerine watsapı kullanıyor? Ayrıca bir çoğunun ismini bile bilmiyorum kısmını da uydurmuş bence. Yani hastanelerde oyle milyonlarca hemşire yok ki isimlerini bilmesin. Ve de doktor evine gitmeddn once order ını verir ve evine gelir. Ne soruyolarmış o kadar merak ettim doğrusu.. herkesten farklı olarak benim içime kötü şeyler doğdu
kendisine sakince bi soruver bakalım ne diyecek merak ettim
Hanım efendi eşiyle ilgilensin bunu sorun etmesin sonuçta eş onun yanında onunla anlamında yazdım bunu ne tarz yazdığım sizi ilgilendirmez ben bayana ortak olmak için yazmışım herkesin kocası kendine ait değil midir sonuçtaO senin ne demek ya bide mal beyani mi bu ne tuhaf kadinlar var ya
WhatsApp+Facebook vs. çıkalı erkeklerinde çapkınlığı arttıYasaklansa artık hepsi çiftlere de artık huzur gelse yahuuu.
Programlarda bir sorun yok bunlari eliyle degil de bi taraflariyla kullanan erkeklede sorun var. Mesela biri aldatmaya arabayla gitse butun arabalari mi yasaklayacaksiniz yani. Cok mantikli gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?