Liseyi "v" harfinden bihaber olarak mı bitirmek istiyorsunuz?Mrb arkadaşlar çok uzatmadan direk konuya giricem ve yorumlarınızı bekliycem benim eşim dr bende lise yi açıktan bitirmeye uğraşan ev hamçnımı sorum derdim ben hep işime bayan arkadaşlarıyla işi gereği bir çoğu bayan hep mesafeli ve benim aklımın onda kalmaması için dikkat etmesini söylerim dawranış ve tutumlarını o da bana hep derki bir çoğunun ismini bile bilmiyorum sadece işime odaklanıyorum içindeki acaba ları yok et lütfen diyor ama gelgelelim watsapa bir çok erkek akrabası ünv arkadaşları kuzenleri yeğenleri olmasına rağmen bir gün açıp da bakmıyor onların watşap resmine fakat isimlerini bile bilmiyorum sadece işime odaklanıyorum dedi hemşire dr bütün byan arkadaşları resim değiştirdiği an bakıyor napmalıyım kandırılıyormuyum bunu sormalıyım ona yoksa görmezden mi gelmeliyim yardımmmm??? Ve her fırsatta beni çok sewdiğini söyler fazlasıyla ilgilenir üstüme düşer ewdeyken beraber sıkıntı yok ama hastaneye gdince bi skntı bi gerginlik basıyor bni;((((((
Yav he he edebiyat prensesi okuma geç ozaman anlamayada çalışma ben senin yazını okumafım başta yazdığın cümleye ithafen yazıyorum sende evli adam fotoğraflarına bakanlardansın heralde dert olmuş kusmuşsun içindekilerii ezik ezik konuşmaa yürüü
Gözünü seveyim bırak elmayra. Cehaletlerinde kavrulsunlar. Uyardık insan gibi. Bana söylenen yürrrrüüüü oldu. Evli adama bakıyor oldum.Liseyi "v" harfinden bihaber olarak mı bitirmek istiyorsunuz?
canim o dedigin dizilerde olur yok oyle bi dunyaa ayrica doktor talbmizde oldu sen kasma Ama kalbimizi hemsir'e kaptirdik :))Doktorlar dizisinde bi semra hemsire vardi doktorlarin listesini yapip hepsinin yanina bu evli bu bekar ama tifil bu evli bu bekar ama gelecegi yok gb gb hangisinden koca olur diye seceresini tutuyodu sende onun gb yapabilirsin hangisi iyi avlancaksa onun pesine dusersin
Belki üzülmüş olabilir ama ben de böyle bi uyarıyla kendime geldim inan ki. Hatta konum bile var bakabilirsin. İnsan biraz kendine yatırım yapıcak, yapmalı. İyi hoş söz kendine getirmez zaten insanı.Bu kadar ağır konuşmaya ne gerek vardı?
Ben de uyarmıyorum pek artık ama bazı konular insanı cileden cıkarıyor be muffin. Sallama sen, üstüne düşeni söylemişsin zatenGözünü seveyim bırak elmayra. Cehaletlerinde kavrulsunlar. Uyardık insan gibi. Bana söylenen yürrrrüüüü oldu. Evli adama bakıyor oldum.
---------
"Bir delil ile kırk alimi yendim, kırk delille bir cahili yenemedim." Biri sizi uyardığında kendini geliştir dediğinde biraz dostane algılayın. Ben de iyi değilim. Ama olmaya çalışıyorum en azından. Aynı eleştiriyi kendime de yapmışlığım vardır. Herkesin başarısından pay çıkarıp ben de kendimi geliştiriym derim. İlla iltifat beklemeyin. Burda benim yüzümü bile görmüyo benim söylediğim ağır gelmez ona. Ama yarın öbür gün o fotoğrafına bakılan doktorlardan biri eleştirirse bdv de teselli edersiniz. Hoş istediğiniz bu olmalı ki beni topa tuttunuz. (Sözüm tepki gösterenlere tabi..)
Siz konu sahibinin avukatı mısınız? Muffin nereye yürüsün mesela? Otobandan önceki son cıkışı kazen gösteriyor buralarda genelde.Yav he he edebiyat prensesi okuma geç ozaman anlamayada çalışma ben senin yazını okumafım başta yazdığın cümleye ithafen yazıyorum sende evli adam fotoğraflarına bakanlardansın heralde dert olmuş kusmuşsun içindekilerii ezik ezik konuşmaa yürüü
Evli adamları da katmış işin içine. Kadının kocası bakıyomuş yalnız kocasına bakan yok. Asıl eziğin kim olduğunu anladık.Siz konu sahibinin avukatı mısınız? Muffin nereye yürüsün mesela? Otobandan önceki son cıkışı kazen gösteriyor buralarda genelde.
Ben de uyarmıyorum pek artık ama bazı konular insanı cileden cıkarıyor be muffin. Sallama sen, üstüne düşeni söylemişsin zaten
Ay şu evli adamlar da pek kıymetli oldu vallaEvli adamları da katmış işin içine. Kadının kocası bakıyomuş yalnız kocasına bakan yok. Asıl eziğin kim olduğunu anladık.
Bu aradaBeggyy senin okuduğun yerde kadın fotolarına bakıyordur demek istemedim. Evet garip ifade etmişim. Kendine meşgul olacak bişeyler arıyordur dedim. Ne bileyim işte fotolara bakıyodur durumları okuyodur face e giriyodur anlamında. Keşke gerisini okusaydın.
hahaha bende ilk okudugumda bu tepkiyi verdimdoktor kocayi nasil buldun kiz :)
merak etme sen evham yapiyosundur. bu kadar kafana takma. ve kendni ezme kocann yannda . o doktorsa sende oku en azndan unv. oku.
SormaAy şu evli adamlar da pek kıymetli oldu vallaSalla ya
Ben evliyim, evli kadınlar ezik ama gercektenSormaezik demiş
Yok bee eziklik mi o:) ben bekarım ama sevdiğim biriyle evlenirsem zoruma gitmez onlar:)Ben evliyim, evli kadınlar ezik ama gercektendonunu yıka atletini ütüle izaurayız hepimiz
Ben ezik değilim de sen kaliteni ortaya koymuşsun. Ailem ve kız arkadaşlarım dışında bir allahın kulunda numaram yok. Evli adam fantezini bana mal etmene gerek yoktu.
Hayatım boyunca böyle bişey yapmadım. Bu ithamın için seni kibledim ve allaha havale ettim. Terbiyen takdire şayan.
Siz konu sahibinin avukatı mısınız? Muffin nereye yürüsün mesela? Otobandan önceki son cıkışı kazen gösteriyor buralarda genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?