Eşimin watşapındaki bayanlar;(((((((

Valla benim eşimin watsabında çok insan var kadında var bakıyormu bakmıyormu bilmem evde otururken onu düşünerek kendimi üzemem ara sıra kafama eserse alır bakarım mesajları bile silmiyor bilmem kaç aylık yazışmalar duruyor sende bak yazışmalar temiz mi temiz olsa nolcak da yani

Liseyi "v" harfinden bihaber olarak mı bitirmek istiyorsunuz?

Ben ezik değilim de sen kaliteni ortaya koymuşsun. Ailem ve kız arkadaşlarım dışında bir allahın kulunda numaram yok. Evli adam fantezini bana mal etmene gerek yoktu.

Hayatım boyunca böyle bişey yapmadım. Bu ithamın için seni kibledim ve allaha havale ettim. Terbiyen takdire şayan.

Liseyi "v" harfinden bihaber olarak mı bitirmek istiyorsunuz?
Gözünü seveyim bırak elmayra. Cehaletlerinde kavrulsunlar. Uyardık insan gibi. Bana söylenen yürrrrüüüü oldu. Evli adama bakıyor oldum.

---------

"Bir delil ile kırk alimi yendim, kırk delille bir cahili yenemedim." Biri sizi uyardığında kendini geliştir dediğinde biraz dostane algılayın. Ben de iyi değilim. Ama olmaya çalışıyorum en azından. Aynı eleştiriyi kendime de yapmışlığım vardır. Herkesin başarısından pay çıkarıp ben de kendimi geliştiriym derim. İlla iltifat beklemeyin. Burda benim yüzümü bile görmüyo benim söylediğim ağır gelmez ona. Ama yarın öbür gün o fotoğrafına bakılan doktorlardan biri eleştirirse bdv de teselli edersiniz. Hoş istediğiniz bu olmalı ki beni topa tuttunuz. (Sözüm tepki gösterenlere tabi..)

canim o dedigin dizilerde olur yok oyle bi dunyaa ayrica doktor talbmizde oldu sen kasma Ama kalbimizi hemsir'e kaptirdik :))

Bu kadar ağır konuşmaya ne gerek vardı?
Belki üzülmüş olabilir ama ben de böyle bi uyarıyla kendime geldim inan ki. Hatta konum bile var bakabilirsin. İnsan biraz kendine yatırım yapıcak, yapmalı. İyi hoş söz kendine getirmez zaten insanı.

Bana bi gün biri dedi ki "senden başka herkesin meziyeti var biraz kendini geliştir" neyim varmış bilmem ne diye diye savundum kendimi önce. Ama sonra bi düşündüm. Kurslara gittim. Yüzme bilmiyordum. Su korkum vardı. Şimdi stil yüzüyorum. Telefonda konuşamazdım. Özgüvenim sıfırdı. Aştım artık. Gayet etkili konuşuyorum. Açık büfede tabak hazırlamaya gidemezdim. Yemek yiyemezdim dışarda. Kendimi geliştirdim, aştım. Ve iyi ki o lafı söylemiş bana. Silik biri olarak mı sürdürseydim hayatımı? Meğer boşuna oksijen tüketen lüzumsuz biriymişim.

Hala da kurs araştırıyorum kendime. Dil kursuna başlıyorum. Almanca öğrenicem. İngilizcemi iyi düzeyde denecek kadar ilerletmiştim fakat unuttum. Onu da halledicem inşallah.

İyi söze teşekkür eder geçersiniz, kötü söz içinize dert olur ama kendinize gelirsiniz. Ben yaşadım biliyorum. Konu sahibine de kötülük değil iyilik yaptım. Anlarsa ne ala..

Ben de uyarmıyorum pek artık ama bazı konular insanı cileden cıkarıyor be muffin. Sallama sen, üstüne düşeni söylemişsin zaten

Siz konu sahibinin avukatı mısınız? Muffin nereye yürüsün mesela? Otobandan önceki son cıkışı kazen gösteriyor buralarda genelde.

Siz konu sahibinin avukatı mısınız? Muffin nereye yürüsün mesela? Otobandan önceki son cıkışı kazen gösteriyor buralarda genelde.
Evli adamları da katmış işin içine. Kadının kocası bakıyomuş yalnız kocasına bakan yok. Asıl eziğin kim olduğunu anladık.

Bu arada Beggyy senin okuduğun yerde kadın fotolarına bakıyordur demek istemedim. Evet garip ifade etmişim. Kendine meşgul olacak bişeyler arıyordur dedim. Ne bileyim işte fotolara bakıyodur durumları okuyodur face e giriyodur anlamında. Keşke gerisini okusaydın.

Ay şu evli adamlar da pek kıymetli oldu valla Salla ya

doktor kocayi nasil buldun kiz :)

merak etme sen evham yapiyosundur. bu kadar kafana takma. ve kendni ezme kocann yannda . o doktorsa sende oku en azndan unv. oku.
hahaha bende ilk okudugumda bu tepkiyi verdim
neyse sana önerim bu kadar evham yapma doktorlar cevrelerinde saygın insanlardır her zaman isimlerine leke gelmemesi icin ellerinden geleni yaparlar sana yalan soyleme gereğide duydugunu sanmıyorum

Ben evliyim, evli kadınlar ezik ama gercekten donunu yıka atletini ütüle izaurayız hepimiz
Yok bee eziklik mi o:) ben bekarım ama sevdiğim biriyle evlenirsem zoruma gitmez onlar:)

İzaura neymiş araştırıym dedim sayende onu da öğrendim bak:) teşekkürler superman

Whatsaptan kimin resimlerine baktığını özellikle nereden anlıyorsunuz bi anlatsanız biz de öğrensek. İnsanlar profik resmini değiştirir de direkt açıp baktığını nasış gördünüz yanınızda o kişinin sayfasına mı girdi çünkü şu kişinin sayfasuna resminr bakıldı dite bir bildirim yok bu uygulamada maalesef eğitiminiz denk değil değil diye özgüveniniz sıfırlanmış birine dikkat et demek bile çok kırıcı birşey. Sizi sevmiş ki evlenmiş işi bu bayan erkek ayrımı yapamaz illa biraraya gelecek

Öperim canım bir daha insanlara karşı eleştiride bulunurken buhranlı kadınlar gibi değil ezikleyerek değil doğru düzgün yazmayı öğren aile kız arkadaş herneyse çok açıklamana gerek yoktu yapmadığın şeyde açıklamaya gerek duymazsın. Hoş olmuyormuş değiş mi hunharca eleştirilmek. Arkadaşın ne hissettiğini anlamışsındır cici kız

Avukatıyım zoruna mı gitti şekerim ben otobana girmem ama otobana sokarım hadi canım sende vekleme yapma sağdan sağdan öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…