Öperim canım bir daha insanlara karşı eleştiride bulunurken buhranlı kadınlar gibi değil ezikleyerek değil doğru düzgün yazmayı öğren aile kız arkadaş herneyse çok açıklamana gerek yoktu yapmadığın şeyde açıklamaya gerek duymazsın. Hoş olmuyormuş değiş mi hunharca eleştirilmek. Arkadaşın ne hissettiğini anlamışsındır cici kız
Avukatıyım zoruna mı gitti şekerim ben otobana girmem ama otobana sokarım hadi canım sende vekleme yapma sağdan sağdan öptüm
Ay birde kibledim diyo ya ahahaha tahtayada adımı yazsaydın bari çarpıda at yanına canım fntellektüel kızımız seviyesi yüksek zeka seviyesi düşük kızımız ahhh ahhhh yavrum git kumdan kale yap ablalar konuşuyo bak burda ahahaga muffiiiinnnnnnnn öldürdün benii
Bu nasil bir seviyedir ya. Foruma mi yaziyorsunuz halk ekmegin onunde sira kavgasi mi yapiyorsunuz belli degil.
iyi de Bukrem, sorun teknoloji değil ki? sorun teknolojiyi kendi emellerine alet eden adamlarla, sevgilisi/kocası facebooktan whatssappten biriyle konuşunca aldatılıyorum sanrısına kapılan buluttan nem kapan hatunlar. yoksa hepimizin hayatında var teknoloji ama hiçbirimiz böyle değiliz.Bu teknoloknolojiji ne menem bir şey arkadaş
herkesi dert sahibi yapıyor
iyi de Bukrem, sorun teknoloji değil ki? sorun teknolojiyi kendi emellerine alet eden adamlarla, sevgilisi/kocası facebooktan whatssappten biriyle konuşunca aldatılıyorum sanrısına kapılan buluttan nem kapan hatunlar. yoksa hepimizin hayatında var teknoloji ama hiçbirimiz böyle değiliz.
aldatacak olan adam güvercinin ayağına aşk mektubu bağlar uçurur yine de yapar, dumanla iletişir.
sanıyor musunuz ki her erkeğin telefonundaki Mahmut hakkaten Mahmut, o Mahmutlarda Ahmetlerde ne Merveler ne Banular gizli.
sorun teknoloji değil tıynet.
iyi de Bukrem, sorun teknoloji değil ki? sorun teknolojiyi kendi emellerine alet eden adamlarla, sevgilisi/kocası facebooktan whatssappten biriyle konuşunca aldatılıyorum sanrısına kapılan buluttan nem kapan hatunlar. yoksa hepimizin hayatında var teknoloji ama hiçbirimiz böyle değiliz.
aldatacak olan adam güvercinin ayağına aşk mektubu bağlar uçurur yine de yapar, dumanla iletişir.
sanıyor musunuz ki her erkeğin telefonundaki Mahmut hakkaten Mahmut, o Mahmutlarda Ahmetlerde ne Merveler ne Banular gizli.
sorun teknoloji değil tıynet.
Öperim canım bir daha insanlara karşı eleştiride bulunurken buhranlı kadınlar gibi değil ezikleyerek değil doğru düzgün yazmayı öğren aile kız arkadaş herneyse çok açıklamana gerek yoktu yapmadığın şeyde açıklamaya gerek duymazsın. Hoş olmuyormuş değiş mi hunharca eleştirilmek. Arkadaşın ne hissettiğini anlamışsındır cici kız
Bu nasil bir seviyedir ya. Foruma mi yaziyorsunuz halk ekmegin onunde sira kavgasi mi yapiyorsunuz belli degil.
aynen öyle. sorun güvenebileceğiniz, sizi arkanızdan vurmayacak insanla evlenmekte. yoksa aldatmayı yakalamanın bin yolu varsa aldatmanın bin bir yolu var.Katılıyorum.
Aldatacak olduktan sonra aslında yakalanmaz erkekler.Artık evdekini gözden çıkardıklarında daha tedbirsiz olurlar.
Sanki aldatacak olsa o tel den mi yapar iş yerine başka bir tel alıp koyar başka bir numara ile takılır. Eşim emniyet mensubu ve istanbulda çalışırken böyle bir amiri varmış.....
Mesela sosyal hesap şifrelerini şüphe çekmemek için eşine verip de başka bir hesap açıp anonim takılan bir sürü evli erkek var....
karısı da ortak hesabımız var biliyorm benden gizli si yok kocişimin diye geçinir...
Ben çok açıklamışım da sen hiç anlayamamışsın. Şükür ki herkesin anlayabileceği kadar akıcı bir şekilde yazıyorum.
Yapmadığın şeyde açıklamana gerek yoktu diyor bi de. Sanki açıklamışım. Tezini yutturdum "şekerim" algılayamamışsın. Mantığa bakın hey allahım. İlkokulu kaç yılda bitirdin sen?
Onu birinin silkelemesi lazımdı. Vaktinde beni biri kendime getirdi iyi ki de söylemiş benim konu sahibine söylediğim gibi. Şuan senin gibilerini susturup, lafı o şoför nebahat ağzına tıkayabiliyorsam,beni kendime getiren insan sayesindedir. İki çift lafı üst üste getiremezdim eskiden olsa.
Beynin yok mu anlamıyor musun? Diyorum ki benim söylemem zoruna gitmez yüzümü bile görmüyor. Ama yarın öbür gün o doktorlardan hemşirelerden biri derse ki biraz kendine çeki düzen ver, o zaman çok çok üzülür? ANLAYABİLİYOR MUSUN? Yetebiliyor mu kapasiten??
Öperim demişsin ya bize "cici kız", bence önüne geleni öpmekten vazgeç. Her kuşun eti yenmez. Benle polemiğe girebilecek seviyede değilsin.
Konu sahibine tekrar söylüyorum, bunun gibilerine kulak asarsan çok üzülürsün güzel kardeşim. Ben sana iyilik yapıyorum kötülük değil. Bütün bunlar kendine değer vermediğin kendine yönelik birşeyler yapmadığın için geliyor aklına. Özgüvenin yerine geldiğinde kendinle onları kıyaslamıycaksın. Ne eksiğim var diyceksin. Bunun gibileri burda aferin almak için iyisin hoşsun der bi ortamda karşılaşsa ezmeye kalkışır. Gördüğün gibi ezikliğe takmış vaziyette. Kuyruk acısı böyle bişey demek ki. Ahhahahahahaha
"Seviyesi yüksek zeka seviyesi düşük"Ay birde kibledim diyo ya ahahaha tahtayada adımı yazsaydın bari çarpıda at yanına canım fntellektüel kızımız seviyesi yüksek zeka seviyesi düşük kızımız ahhh ahhhh yavrum git kumdan kale yap ablalar konuşuyo bak burda ahahaga muffiiiinnnnnnnn öldürdün benii
Aynen okusan da anlamazsın zaten. İyi yapmışsın bırak anlayabilenler okusun.Can
Canım inan okumadım yazdığı çok uzun çok acılı bir işlem öpüyorum sen takıl prenses hadi tamam sen şampiyonsun
Aynen okusan da anlamazsın zaten. İyi yapmışsın bırak anlayabilenler okusun.
Akıllanmana sevindim iyi günlerde kullan aklını. Eskir diye korkma kullandıkça ışıldar o bunca zaman karşılaşmadığın birşey şimdi yabancı gelir. Rica ediyorum cevaplama, daha fazla vakit harcayamam sana. İşim gücüm var dolu insanların vakti kıymetli oluyor malum.Oyyyy kıyamam ya nasıl sinirleniyor seninle laf yarıştırdığımımı zannediyorsun muffinimmm ben böyle konuşuyorum seviye diye ölecek kızcağız biri buna level atlatsın hadi son lafı söylede bitsin bu iş barışalım kızgın kumlardan soğuk sulara atlayalım hayat güzel kavgalara değmez ver elini dünya barışı için beraber savaşalım hadi valla tamam acaip laf soktun bana akıllandım ben konu sahibesinin işi görülsün sen özele mesaj at bana da burda ki derin muhabbetimizi orada devam ettirirz.
Akıllanmana sevindim iyi günlerde kullan aklını. Eskir diye korkma kullandıkça ışıldar o bunca zaman karşılaşmadığın birşey şimdi yabancı gelir. Rica ediyorum cevaplama, daha fazla vakit harcayamam sana. İşim gücüm var dolu insanların vakti kıymetli oluyor malum.
Zoruma gitmez benim :) uygun bi cümlem var bununla ilgili ama yazmayayım :)Avukatıyım zoruna mı gitti şekerim ben otobana girmem ama otobana sokarım hadi canım sende vekleme yapma sağdan sağdan öptüm
Whatshap tır oBiri de çıkıp dememiş ki "Watşap ne?"
Whatshap tır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?