Başkası eşim olunca çoğu kadın gibi irademe yeniliyorum her seferinde.Başkasının özel mesajları okunmaz, ayıptır, okuma.
Tam da söylediğiniz gibi zaten ben de diğer bayanları diyorum, hiç mi okumuyorlar? Okusalar da tepkileri ne acaba? Ki biliyorum içlerinde ben gibi rahatsız olanları var bazılarından.Tamam da o onların özel hayatı siz eşinizi biliyorsanız takmayın kaldı ki tek evli erkek sizin eşiniz değildir grupta herhalde. Diğerlerinin eşler tepki göstermiyorlar mı. Bekar insanlar yani kız düşürme derdinde olmaları onları bağlar eşiniz de onlara uysa tamam anlarım ama eşinize ne diyeceksiniz ben yazışmalarınızı takip ettim sürekli ve görüşmeni istemiyorum mu diyeceksiniz. Eşiniz şeytana uymak istedikten sonra o arkadaşlarına gerek yok kafasına koyan zaten yapar. Ama eşinizden onları uyarmasını isteyebilirsiniz.
Sorun kimsenin özel hayatı değil zaten, sorun eşimin bu fotolara vs. Maruz kalması. Ama eşime asla okuduğumu söyleyemem. İlk kez böyle özel hayatını irdeliyorum.haklısın ben olsam eşime gruptan çıkması için baskı yapardım
Böyle bir şey yapamam.Eşin gruptan ayrılamazmı ? Bu ne lakayt bu ne basitliktir ya
Valla iyi sabır var sende
Birbirlerine bel altı resimli sohbetler yapan erkek adammıdır acaba ..
Eşine çaktırmadan grubu sil engelle
Aynen öyle.Eşim okumuyorum biliyor. Ama böyle de huzursuzum. Okuduğumu belli etmeden Nasıl dokundurabilirim? Sanırım cok şey istiyorum.Hiçbir şekilde eşinize bu yazılar Hakkında bir şey söylemeyin ,eğer ki söylerseniz kabak size patlar ortada gizli saklı da olsa okunan yazılar var
Esimin galeriyi temizleme huyu var. Yanı benden saklı olarak değil, genel huyu. Bayram, cuma vs. Fotolarını da siler. Dediğiniz aklıma geldi ama bu sebeple yapamıyorum.whatsapp fotoları galeriye düşüyor , bi gün galeriye bakma bahanesiyle tesadüfen bi çıplak fotoyla karşılaşıverin.. ve eşinize bunun ne anlama geldiğini sorun
ilk ayetin bile OKU olduğu dünya da heleki hareketlerini üslupsuz bulduğum hayat arkadaşımın arkadaşları varsa ben OKUrum.tamam eşinin mayası bozuksa her şeyi yapabilir de bazı insanlarda şeytanın çırağı gibi nefsi zorlamakta üstlerine yok ..o yüzden OKU konu sahibi OKU ortada bir de yasa dışı ahlaksızlık var gizli foto çeken ahlaksız öğretmen yarın video da çeker o kızın canı yanmasın mübarek günlerde..gerçi aletde olmasın bu işlere diyesim geliyorda orası ayrı.Başkasının özel mesajları okunmaz, ayıptır, okuma.
Bu benim önerim di siz bilirsiniz ..Böyle bir şey yapamam.
Galeriden silse bile whatsapp grubuna tıklayıp medya görüntü kısmından görebilirsiniz resimleri ama bu kadar iğrençleşen muhabbetin resimleri daha beterdir mideniz kaldırmazEsimin galeriyi temizleme huyu var. Yanı benden saklı olarak değil, genel huyu. Bayram, cuma vs. Fotolarını da siler. Dediğiniz aklıma geldi ama bu sebeple yapamıyorum.
E ayet whatsap konuşması için inmedi herhalde.ilk ayetin bile OKU olduğu dünya da heleki hareketlerini üslupsuz bulduğum hayat arkadaşımın arkadaşları varsa ben OKUrum.tamam eşinin mayası bozuksa her şeyi yapabilir de bazı insanlarda şeytanın çırağı gibi nefsi zorlamakta üstlerine yok ..o yüzden OKU konu sahibi OKU ortada bir de yasa dışı ahlaksızlık var gizli foto çeken ahlaksız öğretmen yarın video da çeker o kızın canı yanmasın mübarek günlerde..gerçi aletde olmasın bu işlere diyesim geliyorda orası ayrı.
İroni ? (örnek değil)E ayet whatsap konuşması için inmedi herhalde.
Okusun okumasın bilmem de bu örnek tuhaf olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?