Eşimin WhatsApp Arkadaş Grubu

bence sıkıntı bu zaten eşi nasıl rahatsız olmaz bundan tamam kız arkadaşlarıyla resim atabilir yada ilişkilerini anlatabilir ama böyle gizli resim çekip atmalar falan çok ahlaksızca..bide öğretmen

Bir evlilikte böyle entrikalara gerek yok.Aslolan dürüstlüktür.Şarjım bitti,şöyle oldu...yetişkin insanlarız.Varsa bir problem git konuş eşinle, A Aloha19
arkadaşım kadın suçsuzken suçlu duruma mı düşsün telefonu karıştırdım mesajlarını okudum diyip.. Bi çok erkek bu durumda sen nasıl benim özelime girersin diye üste çıkar bilmiyomuş gibi konuşuyosunuz.. Entrika kelimesini siz yanlış anlamışsınız bence.. Ayrıca bi insanın özeline girilmesi ne kadar yanlışsa bi eşi olan birinin de böyle iğrenç muhabbetlere girmesi ondan bin kat daha yanlış.. kadın şüphelenmiş ki kurcalamış.. görmüyo musunuz bu durumda olduğu halde yaptığı şeyden hala utanacak kadar karakterli bi insan.. Siz hala neyin dürüstlüğünden bahsediyosunuz ben anlamadım.. Neyse herkesin kendi düşüncesi kendine.. konu sahibi de hangisi mantıklı geliyosa onu değerlendirecektir elbet..

Evet, en azından bir insan gizli çekime karşı arkadaşına hesap sormalı, suç çünkü. Arkadaş, aile diye insanların suç işlemeleri görmezden gelinmemeli.
Toplumun ahlakı hep kadın üzerinden sorgulanınca böyle oluyor, erkektir yaparla ancak bu kadar oluyor.

Şöyle yapsam, ben de öğretmenim ya malum şu sıralar medyada gündemde sapık öğretmen haberleri var, üzüntüyle okuyoruz.Bunlardan muhabbet açsam benzer bir olay yazıp dokundursam arkadaşının yaptığının suç olduğunu hatırlasa iste desem gruptaki herkes savcılıktan çağrılmış vs.

ya düşünsene kız arkadaşın sana yattığı çocuğun gizli fotolarını atıyor.
direkt kızı paralarım bana ne atıyorsun diye eşim görse delirir bu ne ahlaksızlık diye..
erkeklerin böyle şeyleri normalleştirmesi beni delirtiyor ya.

A Aloha19

Esin aslinda farkinda olmadan bir suça ortak oluyor,o ögretmen arkadasinin paylasimi yarin öbür gün sosyal paylasim sitelerine düser ve o görüntülerde ki kadin davaci olur ise cok bas agritici seyler yasarsiniz,belki aranizdan yok canim o kadar degil hayal kuruyorsun diyenler olacak ama olmaz diye bir sey yok hersey gelebiliyor insanin basina

Kadın zaten suçlu.Suçsuzken suçlu bir durum yok ortada.Ben birşeyi bilmiyormuş gibi konuşmam.Benim eşim hayat arkadaşım bana nasıl dürüst olsun istersem aynı şekilde dürüst davranırım.Watsapta mesajlaşmaları beni çok rahatsız etmez.Geyikte çevirebilirler.Ortada" bu durumda olduğu halde" karakterli bir duruş sergileyecek kadar utanmış diyecek bir durum yok.Hee konu sahibini rahatsız etmişse,ben senin mesajlarını okudum bu benim yanlışım.Ben de bu grupta olmandan rahatsızım der geçer.
Yani eşinin telefonunu şarjı bitince eline aldığında okuması hakkını vermiyor.Kızacaksa öyleykende kızar.

ok

Kusura bakmayında ben evlilikte özel dir mesajı okunmaz olayına katılmıyorum. Evlilik adı üstünde başkası değil Eş'tir.
Bence esinizi o gruptan cikartin söyleyin kendisinede gözüm carptı okudum, ve hoşnut değilim diye belirtin. Ben hergün eşim banyodayken muhakkak telefonuna bakarim ,merak vs ne denirse densin. Eşimden kesinlikle eminim ama dişarda ki insanlardan çok emin olmadigim icin kontrol ederim. Eşimin iş arkadaşlari da var onlarinda grubu var Whatsapp'tan ve en kücükleri benim Esim 26 yaşinda, dönene sohbet ve muhabetteleri okurum, bu da benim hakkim sonuçta.

Böyle büyütüyoruz erkek çocuklarını, çocukken başlıyor, aç oğlum göster, vayy kaç kız var peşinde, elinden tutup ilk deneyimini yaşatmaya götüren dayılar amcalar da var, erkek çok eşlidir dayanamaz, yaradılışı böyle, erkek skor peşindeyken kızdan bekaret soruluyor, erkek isterse 4 tane alır, zavallı kız çocuğu da kahkaha atınca yollu mu olacaksın kız zilli? Böyle rezalet bir şekilde yetiştirilince başka bir davranış şekli beklenemez zaten. Bizim toplumumuz yetiştiriyor bu insanları, her haltı yiyen erkek, adı çıkan kadın oluyor, kadınlar bu ahlaki kuralları ve kafa yapısını sorgulamayıp değiştirmedikçe daha çok çekeriz. Erkeklerin namusu ahlakı ne yaparlarsa yapsınlar bozulmuyor, aksine rütbeleri artıyor.
Şimdilik 'sorun' görmeyenler var durumda, yani senaryoya bir 'kadın' dahil olmamış, ne var deyip geçenler var, ancak A Aloha19 yarın öbür gün aynı senaryoya bir kadın dahil ederse burda kimin suçlu ilan edileceğini biliyoruz, sonuçta erkekler yapar.

Sorun kimsenin özel hayatı değil zaten, sorun eşimin bu fotolara vs. Maruz kalması. Ama eşime asla okuduğumu söyleyemem. İlk kez böyle özel hayatını irdeliyorum.
eşini gruptan çıkar ve o grubu engelle.
haberin yokmuş gibi davran sorarsa.

Valla kimse kusura bakmasin da benim kocamin is hayati sosyal hayati olabilir ama ozel hayati olamaz. Onun ozel hayati benim. Telefonunu da karistiririm. Oda benimkini karistirsin. Benim esiminde 3 tane grubu var whatsapp ta. Biri is biri cocukluk arkadaslari biride asker arkadaslariyla. Bi kerede yanls bisey gormedim ne arkadaslarindan ne esimden. Ama senin yasadigini yasasaydim A Aloha19 kesinlikle esimle konusurdum. Ayrica o terbiyesizligi yapan insaninda yuzune bakmazdim inanki. Bu bi suc. Bak esin icin konusmuyorum kesinlikle. Katilmamis olabilir muhabbete. Ama kesinlikle bi hop demeliydi yani.. kiza acidim ben yazik..

onu bunu bilmem de kızın gizlice çekilmiş fotoğraflarını yolladıklarında eşin 'ne oluyor, ayıptır' diye tavrını koyup gruptan çıkmadıysa bi problem vardır. arkadaşlık da bi yere kadar. diğer türlü muhabbetlere ses çıkarmamasını vs anlarım ama bu duruma tavır koymuyosa hayırdır derim yani.

bence eşin bırak bunlarla mesajlaşmayı görüşmeyi kesmesi lazım, hepimizin çocukluk arkadaşları var ama hayatta tercihlerimize göre ayrılıyoruz arkadaşlarımızdan çocuklu arkadaşlar daha çok çocuklularla görüşüyor evliler evlilerle vs gibi tabii bu senin örneğin bariz saçmalık adamlar birkez ahlaki yönden senden ve eşinden ayrılıyorlar bunlarla arkadaşlık etmesi hiç hoş değil bence açıkca belirt zaten bir süre sonra eşini bu muhabbetler açmayacak yollarını ayıracak ya da onlara uyacak 2*2=4!! benim başıma gelen bir olayı anlatayım çok yakın bir arkadaşımın uzun yıllardır arkadaşlık ettiği bir kankası var kadın evli çocuklu ve eşini aldatıyor hem de tek gecelik vs, ben bazı bu kızında olduğu ortamlarda bulunmak durumunda kaldım ama inanılmaz rahatsız oldum ne muhabbeti beni açtı ne de onunla görünmek istemedim herkesin kendi hayatı ama arkadaş tercihlerimizin önemli olduğunu düşünüyorum.

Senin açıdan dusununce sana hak veriyorum
kocanin acidan dusununce kocana hak veriyorum...
yani diyorum...bazi fotolara vs maruz kalabilir ne var ki diyorum
adam saglamsa bisey olmaz...cani cekmez yani
sonrada feministligim tutuyor...kocanin sacini basini yolasim geliyo ne bicim arkadasin vsr diye...
hayir bide bana ne oluyosa :)

Eşinde madem hiç ilgilenmiyor niye hala o grupta
Ben sırf zırt pırt mesaj gelmesin diye bile hiç bir gruba dahil olmuyorum
Ayşe'ye birşey yazacaksam Ayşe'ye yazıyorum, bitiyo.

Okuman hiç hoş değil

eşimin telefonunun yarısı da benim telefonum sayılır. o halde bakıp karıştırmakta bir hata görmüyorum. nasıl boşanma sırasında eşyalar evlin bedeli vs ortaksa paylaşılıyorsa o telefon da ortaktır. kullanımı da paylaşılabilir. o gruba ben de dahil olmak istiyorum de. ben de sohbet etmek istiyorum arkadaşlarınla tanışmak konuşmak istiyorum de.

Geçtiğimiz aylarda yemek yediğim bir restoranda 4 tane erkek vardı yan masamda
Muhabbetle o kadar kendılerınden gectıler ki duymamam elde değildi
bunlar tıbbi mümessilmiş ve evliler
adamlardan biri diyor ki, gecen bize bilmem kimler geldi , yanlarında da bir kız getırmısler abi kız muhtesemdı dıyor
diğeri de diyor ki; ne giymiş?
kot giymiş ama mübarek taş diyor

ya bu adamlar dısarıdan bakıldıgında beyefendi, evli barklı adamlar
bu muhabbetler donunce parmaklarına baktım hepsi evli
ve evlerınde eşlerine mucuk mucuk olan tipler emınım
ama kendi aralarında muhabbetleri bu şekilde

düşünmeden edemedim benim eşim de eve gelen bayanların arkaasından erkek arkadaslarına taş gbi diyor mu:)))

ben olsam dayanamazdım gruptan cıkmasını sölerdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…