eşin neden çıkmıyor ki gruptan
benimki böyle muhabbetlere hiç gelemez.
:/
benim mensup olduğum kadın erkek bi grup vardı
baktım saçma muhabbetler dönmeye başladı
eşim de rahatsız oldu ben de
çıkıverdim gitti.
arkadaşım kadın suçsuzken suçlu duruma mı düşsün telefonu karıştırdım mesajlarını okudum diyip.. Bi çok erkek bu durumda sen nasıl benim özelime girersin diye üste çıkar bilmiyomuş gibi konuşuyosunuz.. Entrika kelimesini siz yanlış anlamışsınız bence.. Ayrıca bi insanın özeline girilmesi ne kadar yanlışsa bi eşi olan birinin de böyle iğrenç muhabbetlere girmesi ondan bin kat daha yanlış.. kadın şüphelenmiş ki kurcalamış.. görmüyo musunuz bu durumda olduğu halde yaptığı şeyden hala utanacak kadar karakterli bi insan.. Siz hala neyin dürüstlüğünden bahsediyosunuz ben anlamadım.. Neyse herkesin kendi düşüncesi kendine.. konu sahibi de hangisi mantıklı geliyosa onu değerlendirecektir elbet..
ben telefonu elime aldığım da mesaj falan varsa açar bakarım özellikle karıştırmayalı çok oldu..
ama öyle gizli çekim vs bişi görsem kıyameti kopartırım sen nasıl insanlarla arkadaşlık yapıyorsun karaktersiz misin derim. eşime baskı uygularım arkadaşını uyarması konusunda gerekirse arkadaşlığını kes derim.
Şöyle yapsam, ben de öğretmenim ya malum şu sıralar medyada gündemde sapık öğretmen haberleri var, üzüntüyle okuyoruz.Bunlardan muhabbet açsam benzer bir olay yazıp dokundursam arkadaşının yaptığının suç olduğunu hatırlasa iste desem gruptaki herkes savcılıktan çağrılmış vs.Anladigim kadariyla esin bu muhabbetlere dahil olmuyor,sadece grupta adi geciyor degil mi?
Eger gizlisi saklisi olsa ya da o muhabbetlere dahil olsa telefonunu köse bucak kacirmasi gerekiyordu.
Ama yinede öyle bir grupta olmasi benide rahatsiz ederdi bir eş olarak,ayni sekilde esiminde rahatsiz olup o gruptan cikmasi gerekir diye düsünüyorum
Hani masum gôrülebilecek seyler yazilmiyor gruba ,mac muhabbeti siyaset vs olsa neyse de hele o ögretmenin yaptigi sapiklik derecesinde!
Evet, en azından bir insan gizli çekime karşı arkadaşına hesap sormalı, suç çünkü. Arkadaş, aile diye insanların suç işlemeleri görmezden gelinmemeli.
Toplumun ahlakı hep kadın üzerinden sorgulanınca böyle oluyor, erkektir yaparla ancak bu kadar oluyor.
Kadın zaten suçlu.Suçsuzken suçlu bir durum yok ortada.Ben birşeyi bilmiyormuş gibi konuşmam.Benim eşim hayat arkadaşım bana nasıl dürüst olsun istersem aynı şekilde dürüst davranırım.Watsapta mesajlaşmaları beni çok rahatsız etmez.Geyikte çevirebilirler.Ortada" bu durumda olduğu halde" karakterli bir duruş sergileyecek kadar utanmış diyecek bir durum yok.Hee konu sahibini rahatsız etmişse,ben senin mesajlarını okudum bu benim yanlışım.Ben de bu grupta olmandan rahatsızım der geçer.arkadaşım kadın suçsuzken suçlu duruma mı düşsün telefonu karıştırdım mesajlarını okudum diyip.. Bi çok erkek bu durumda sen nasıl benim özelime girersin diye üste çıkar bilmiyomuş gibi konuşuyosunuz.. Entrika kelimesini siz yanlış anlamışsınız bence.. Ayrıca bi insanın özeline girilmesi ne kadar yanlışsa bi eşi olan birinin de böyle iğrenç muhabbetlere girmesi ondan bin kat daha yanlış.. kadın şüphelenmiş ki kurcalamış.. görmüyo musunuz bu durumda olduğu halde yaptığı şeyden hala utanacak kadar karakterli bi insan.. Siz hala neyin dürüstlüğünden bahsediyosunuz ben anlamadım.. Neyse herkesin kendi düşüncesi kendine.. konu sahibi de hangisi mantıklı geliyosa onu değerlendirecektir elbet..
okKadın zaten suçlu.Suçsuzken suçlu bir durum yok ortada.Ben birşeyi bilmiyormuş gibi konuşmam.Benim eşim hayat arkadaşım bana nasıl dürüst olsun istersem aynı şekilde dürüst davranırım.Watsapta mesajlaşmaları beni çok rahatsız etmez.Geyikte çevirebilirler.Ortada" bu durumda olduğu halde" karakterli bir duruş sergileyecek kadar utanmış diyecek bir durum yok.Hee konu sahibini rahatsız etmişse,ben senin mesajlarını okudum bu benim yanlışım.Ben de bu grupta olmandan rahatsızım der geçer.
Yani eşinin telefonunu şarjı bitince eline aldığında okuması hakkını vermiyor.Kızacaksa öyleykende kızar.
Kusura bakmayında ben evlilikte özel dir mesajı okunmaz olayına katılmıyorum. Evlilik adı üstünde başkası değil Eş'tir.Herkese Selamlar, Birazcık uzun yazdım ama malesef ayrıntılı yazmaktan kendimi alamıyorum.Eşimin eski çalıştığı şirketten yakın birkaç arkadaşı var.Bu arkadaşlarının da çocukluk mahalle arkaşlarından oluşan 7-8 kişilik bir arkadaş grupları var.Eşim bekarken ortamlarına girmiş. Evlendiğimizde de belli seviyede görüşmesini devam ettirdi.İçlerinde ayarsız olanları tabi zamanla eş olarak beni rahatsız etmeye başladılar.Eşim de sağolsun bana karşı hep şeffaf olduğundan ayrıca sosyal ortamlarda da birebir görerek bazılarından iyice huzursuzlandım. Eşime arıza çıkardığım da oldu. Onun da birey olarak sosyal çevresinin, görüşeceği yaşıt hemcinslerinin de olacağını desteklediğim için saygı duymaya çalıştığım da.Ne var bu kadar büyütecek diyebilirsiniz ama bu insanların için de bazıları var ki 30 yaşını aşmış işini oturtmuş ama hala ortamda kız kesme, argo tabirle düşürme derdinde. Birinin nişanlısı var ama hayatında kimse yokmuş gibi türden belaltı muhabbetler yapabiliyor. Birinin uzun süreli ilişkisi var ama periskope'ta kız peşinde.İçlerinde evli olup bunların muhabbetine çanak tutanlar da var. Bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorum?Birkaç ay önce eşimi whatsapp gruplarına eklemişler. İkimizin telefonları da ortadadır, telefonunu daha hiç karıştırma gereği duymadım ve ondan da böyle bir şey görmedim. İlişkimiz de gayet şeffaf, gizli saklımız yoktur. Kendisini gruba eklediklerini de esim muhabbet arasında söylemişti.Ben de kadın olarak dayanamayıp esimden gizli yazışmaları okumaya başladım. Esime asla belli etmeden hala okuyorum. Amacım esimle ilgili bir şey yakalamak değil, zaten donen sohbetleri bana kendisi muhabbet arasında geyiğine anlatıyor.Ben de ilk kez duyuyormuş gibi dinliyorum. Tabi vicdan azabı çekiyorum eşime karşı ama eşimin okuduğu ortamda dönen muhabbetleri okumaktan kendimi alamıyorum.Gittiği partiden showgirl fotoları, kız arkadaşıyla yazışmasının ekran görüntüsü, periskoptan kız görüntüleri, belaltı muhabbet.. Eşim seviyesiz hiçbir muhabbete eşlik etmediği hatta futbol-maç dışında hiç yazmadığı için bugüne kadar görmezden gelmeye, çok kafaya takmamaya çalıştım.Dün akşam yalnız eşime patlamamak için kendimi çok zor tuttum.Bir tanesi eve gelen kızın gizli gizli fotolarını çekmiş yollamış gece için malum muhabbet dönüyor. Bir de bu insan öğretmen.Ben de öğretmenim ama anlayamıyorum. Dünden beri o kızın düştüğü duruma mi yanayım salaklığına mı? Daha muhabbet nerelere kadar gidebilir iyice şaştım. Bazen gruptakilerden "özele gidin, özelden yazışın" diyenler oluyor. Acaba diyorum eşi benimki gibi dinleyici konumunda olanlar da ben gibi okuyor mu? Tepki vermiyorlar mı? Ya da iradelerine yenilemeyip okumuyorlar mı?Okuyanlar hatunlar, tepkilerinizi merak ediyorum. Lütfen benimle empati kurup yorum yazarsanız çok mutlu olurum.
ya düşünsene kız arkadaşın sana yattığı çocuğun gizli fotolarını atıyor.
direkt kızı paralarım bana ne atıyorsun diye eşim görse delirir bu ne ahlaksızlık diye..
erkeklerin böyle şeyleri normalleştirmesi beni delirtiyor ya.
eşini gruptan çıkar ve o grubu engelle.Sorun kimsenin özel hayatı değil zaten, sorun eşimin bu fotolara vs. Maruz kalması. Ama eşime asla okuduğumu söyleyemem. İlk kez böyle özel hayatını irdeliyorum.
bence eşin bırak bunlarla mesajlaşmayı görüşmeyi kesmesi lazım, hepimizin çocukluk arkadaşları var ama hayatta tercihlerimize göre ayrılıyoruz arkadaşlarımızdan çocuklu arkadaşlar daha çok çocuklularla görüşüyor evliler evlilerle vs gibi tabii bu senin örneğin bariz saçmalık adamlar birkez ahlaki yönden senden ve eşinden ayrılıyorlar bunlarla arkadaşlık etmesi hiç hoş değil bence açıkca belirt zaten bir süre sonra eşini bu muhabbetler açmayacak yollarını ayıracak ya da onlara uyacak 2*2=4!! benim başıma gelen bir olayı anlatayım çok yakın bir arkadaşımın uzun yıllardır arkadaşlık ettiği bir kankası var kadın evli çocuklu ve eşini aldatıyor hem de tek gecelik vs, ben bazı bu kızında olduğu ortamlarda bulunmak durumunda kaldım ama inanılmaz rahatsız oldum ne muhabbeti beni açtı ne de onunla görünmek istemedim herkesin kendi hayatı ama arkadaş tercihlerimizin önemli olduğunu düşünüyorum.Herkese Selamlar, Birazcık uzun yazdım ama malesef ayrıntılı yazmaktan kendimi alamıyorum.Eşimin eski çalıştığı şirketten yakın birkaç arkadaşı var.Bu arkadaşlarının da çocukluk mahalle arkaşlarından oluşan 7-8 kişilik bir arkadaş grupları var.Eşim bekarken ortamlarına girmiş. Evlendiğimizde de belli seviyede görüşmesini devam ettirdi.İçlerinde ayarsız olanları tabi zamanla eş olarak beni rahatsız etmeye başladılar.Eşim de sağolsun bana karşı hep şeffaf olduğundan ayrıca sosyal ortamlarda da birebir görerek bazılarından iyice huzursuzlandım. Eşime arıza çıkardığım da oldu. Onun da birey olarak sosyal çevresinin, görüşeceği yaşıt hemcinslerinin de olacağını desteklediğim için saygı duymaya çalıştığım da.Ne var bu kadar büyütecek diyebilirsiniz ama bu insanların için de bazıları var ki 30 yaşını aşmış işini oturtmuş ama hala ortamda kız kesme, argo tabirle düşürme derdinde. Birinin nişanlısı var ama hayatında kimse yokmuş gibi türden belaltı muhabbetler yapabiliyor. Birinin uzun süreli ilişkisi var ama periskope'ta kız peşinde.İçlerinde evli olup bunların muhabbetine çanak tutanlar da var. Bu kadar ayrıntıyı nereden biliyorum?Birkaç ay önce eşimi whatsapp gruplarına eklemişler. İkimizin telefonları da ortadadır, telefonunu daha hiç karıştırma gereği duymadım ve ondan da böyle bir şey görmedim. İlişkimiz de gayet şeffaf, gizli saklımız yoktur. Kendisini gruba eklediklerini de esim muhabbet arasında söylemişti.Ben de kadın olarak dayanamayıp esimden gizli yazışmaları okumaya başladım. Esime asla belli etmeden hala okuyorum. Amacım esimle ilgili bir şey yakalamak değil, zaten donen sohbetleri bana kendisi muhabbet arasında geyiğine anlatıyor.Ben de ilk kez duyuyormuş gibi dinliyorum. Tabi vicdan azabı çekiyorum eşime karşı ama eşimin okuduğu ortamda dönen muhabbetleri okumaktan kendimi alamıyorum.Gittiği partiden showgirl fotoları, kız arkadaşıyla yazışmasının ekran görüntüsü, periskoptan kız görüntüleri, belaltı muhabbet.. Eşim seviyesiz hiçbir muhabbete eşlik etmediği hatta futbol-maç dışında hiç yazmadığı için bugüne kadar görmezden gelmeye, çok kafaya takmamaya çalıştım.Dün akşam yalnız eşime patlamamak için kendimi çok zor tuttum.Bir tanesi eve gelen kızın gizli gizli fotolarını çekmiş yollamış gece için malum muhabbet dönüyor. Bir de bu insan öğretmen.Ben de öğretmenim ama anlayamıyorum. Dünden beri o kızın düştüğü duruma mi yanayım salaklığına mı? Daha muhabbet nerelere kadar gidebilir iyice şaştım. Bazen gruptakilerden "özele gidin, özelden yazışın" diyenler oluyor. Acaba diyorum eşi benimki gibi dinleyici konumunda olanlar da ben gibi okuyor mu? Tepki vermiyorlar mı? Ya da iradelerine yenilemeyip okumuyorlar mı?Okuyanlar hatunlar, tepkilerinizi merak ediyorum. Lütfen benimle empati kurup yorum yazarsanız çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?