- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
Canım o sırada evet şaşırdım ama sonra evet ya öyle yapmasaydım dedim :/ Yani 100 iyilik yap göze görünmez 1 şey yap derler ya benimki de o hesap oldu neyse ben kendimi biliyorum önemli olan o
Aynen. Herkes farklı tabi ki neyse ben buralardan kaçar. Burda herkes bana ayar olduğuna göre gidim de insanların canını sıkacak birşeyler daha yaşatayım ahahaÖnemli olan bir şey daha gerçekten o kadar iyilik istemiyor olabilir.
Ben mesela hiç fedakar değilimdir,biri bana o kadar iyilik yapsa ezilirim karşısında,rahatsız olurum,cidden de kaçmaya başlarım,o kişiyle görüşmem,çünkü istemem bana bu kadar düşkünlük. Biliyorum ben iyi değilim diye de bana da kızılıyordur,karşılık bekleniyordur ama yapamıyorum işte,hoşuma gitmiyor.
Hala yaptığınız iyilikten bahsediyorsunuz gerçekten kimseye iyilik yapmayın götürdüğünüz çerezin bile önünüze gelmesini beklemişsiniz.Canım o sırada evet şaşırdım ama sonra evet ya öyle yapmasaydım dedim :/ Yani 100 iyilik yap göze görünmez 1 şey yap derler ya benimki de o hesap oldu neyse ben kendimi biliyorum önemli olan o
Aynen. Hadi o duruma alındı. Bir geçmiş olsun diyecek kadar da insanlığı kalmamış mı?
Aynen. Herkes farklı tabi ki neyse ben buralardan kaçar. Burda herkes bana ayar olduğuna göre gidim de insanların canını sıkacak birşeyler daha yaşatayım ahahaBye bye girls
Hayir dogrusu bu degildi. Ille yardimci olmak istiyorsaniz yapar bir tencere yemek gotururdunuz hepsi bu. Elaleme sofra kurmak sacma, kurdugunuz sofraya hemen gelip oturmasini beklemeniz sacma. Bu bir davet yemegi degil zira,yorgunluktan kaynakli insanlari agirlamak istemissiniz. Fazla teferruata girip sonra da yedirdim icirdim demeniz asiri yanlis olmus.Evet fazla samimiyet tez ayrılık getirirmiş. Ama insanlar düşünün 2 aile 500-600km yoldan ev temizlemeye, düzmeye, yerleştirmeye gelmişler. Bizde gittik yardıma biz hallederiz dediler. O zaman bende yemek yapim işiniz bitince bana gelin sizin eliniz şimdi deymez dedim. Doğrusu böyle olmaz mıydı?
Aynı lokumun laciverti yani.... ikisi arasında hiç bir fark yok. Kim durup dururken öylesine eski kıyafet denettirir.Üstüne basa basa 'istiyorsan sen al' tarzı birşey söylemediğimi yazdım. Giy bakalım nasıl olacak senin de üstünde bir göreyim dedim. Bende kendimce ev sahipliği yapıyorum üstlerine düşmemim sebebi buydu. Asıl böyle yakın davranmazsam tuhaf olurdu bence.
işinize gelmedi tabiiiBen kendimi anlatamadım. Konu nerelere gitti bre. İnsanların buraya konu açma sebepleri göremedikleri bir durumu başkalarının bakış açısından görebilmek. Ama bizimkiler vurun kahpeye modunda. Kadının düşmanı yine kadın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?