Eşimin yalanı nasıl ortaya çıkar. Kamera kayıt

Sizin burada amacınız ne, kocanız orada bir kadınla kahve bile içmiş olsa , eğer aşırı samimi bir halleri yoksa bu kanunen zina ya da güven sarsıcı hareket değil, kaldı ki eşiniz alışveriş merkezine dava açsa kazanır. Özel hayatın gizliliğini ihlalden, muhtemelen size görüntüleri iyi niyetle izleten personel bile, işinden olabilir. Kaldı ki boşanma gibi bir niyetiniz yoksa ortalığı bu kadar ayağa kaldırmanın ne gereği var. Madem eşinize güvenmiyorsunuz, bir süre takipte kalın. Eğer aldatma gibi bir durum varsa , zaten bir yerde patlar. Şu an böyle fevri ve aşırı hareketler yaparak, sadece eşinin yalan söyleme ya da birşeyler gizleme bahanesini haklı çıkartıyorsun. Eşin zaten durduk yere sana bunu söylediyse, mutlaka o gün senin öğrenme ihtimalin olan bir olay olduğu içindir . Bence bir süre sessiz kalın eşiniz sizle konuşmuyor mu sizde konuşmayın, elbet oturup konuşacaksınız. O zamanda ona neden inanmadığınızı gerekçelerinizle anlatırsınız. Sizi ikna edecek olan o, dediğim gibi zaten kötü bir durum varsa bir yerde mutlaka açık verir. Umarım yanılan sizsinizdir. İyi geceler.

Konunuzu hatirliyorum, esiniz durup dururken size, ben bugun avmye kahve icmeye gittim demisti, sanki gizli bir sey yapmis ve biri onu gormusse, size soylerse, sizin zaten bilginiz olsun diye. Bir kadinla mi gitti bilemem ama ben de esinizin bunu soyleyerek bir seyler sakladigini dusunmustum. Bence suan oyle seyler yapmayin, esinize inanim yada inanmis gibi yapip takipte kalin

Benim avm girişinde telefonumu güvenlik verirken yere düşürdü kırdı ve hemen gittik görüntüleri izledik normalde ellemeleri yasakmış izledik verirken bana düşürdü ve ücretini ödediler maaşından kesilcek dediler güvenliğe yani diyeceğim böyle bi dümen yapıp kafa karışıklığı yaratıp izleyebilirsin sonrada dersin ayy yanlışlık oldu falan özür diler çıkarsın çok önemliyse senin için bu durum ...

Sizin burada amacınız ne, kocanız orada bir kadınla kahve bile içmiş olsa , eğer aşırı samimi bir halleri yoksa bu kanunen zina ya da güven sarsıcı hareket değil, kaldı ki eşiniz alışveriş merkezine dava açsa kazanır. Özel hayatın gizliliğini ihlalden, muhtemelen size görüntüleri iyi niyetle izleten personel bile, işinden olabilir. Kaldı ki boşanma gibi bir niyetiniz yoksa ortalığı bu kadar ayağa kaldırmanın ne gereği var. Madem eşinize güvenmiyorsunuz, bir süre takipte kalın. Eğer aldatma gibi bir durum varsa , zaten bir yerde patlar. Şu an böyle fevri ve aşırı hareketler yaparak, sadece eşinin yalan söyleme ya da birşeyler gizleme bahanesini haklı çıkartıyorsun. Eşin zaten durduk yere sana bunu söylediyse, mutlaka o gün senin öğrenme ihtimalin olan bir olay olduğu içindir . Bence bir süre sessiz kalın eşiniz sizle konuşmuyor mu sizde konuşmayın, elbet oturup konuşacaksınız. O zamanda ona neden inanmadığınızı gerekçelerinizle anlatırsınız. Sizi ikna edecek olan o, dediğim gibi zaten kötü bir durum varsa bir yerde mutlaka açık verir. Umarım yanılan sizsinizdir. İyi geceler.

@Malkero şu yorumu beşer dakika arayla en az üç kere oku,önceki konularını biliyorum gereksiz gaza geliyorsun,o adamın özgüvenini beynini çoktan yedin zaten sen,bence bi cacık yapamaz o.

Kardeşim sen aldırma burdakilere...Kamerada gorsen de emin olmazsın biri mi vardı yoksa kalabalıktaki herhangi biri yanında gibi de görünebilir kapıdan giriş esnasında...sen dediğim diğer yollara bak

Öyle eşim kimle gelmiş derseniz izletmezler. Ama işte cüzdanım çalndı kapıdan girerken arkamdan bir adam girmişti o an bi huylandım ama o mu aldı bilmıyorum vs diyebilirsiniz. Tabi avm çok büyükse kapısı çoktur bu tutmaz ama bu tarz bişeyle bakmanız laozm.

Soodum çapraz sorular sordum saçmaladı yalan yalanı doğurdu birde üstüne bağırdı çağırdı konuşmuyor benimle. Ben laf atsam tersliyor yada cvp vermiyor

Bence iyi birşey çıkmayacak gibi.
Daha daha eski konularını bilmiyorum ama birden bire kendiliğinden avm olayını söylemesi, üstteki yorumundaki adamin halleri bir nunara var dedirtiyor insana.

Son düzenleme:
Hangi kapıdan girdiğini nereden bileceksiniz ve tam saatini ?

biriyle gitmiş diyor yani bir kadınla sizce normal mi?
Evet gayet doğal. İş yerinden arkadaşı hadi gel dertleşelim diyebilir ya da gel bir yerde kahve içelim sohbet edelim demiş olabilir. Kadın erkek fark etmez benim için arkadaş arkadaştır ki benim de samimi erkek arkadaşlarım vardır. Size anormal gelmesi asıl bana anormal geliyor

Evet gayet doğal. İş yerinden arkadaşı hadi gel dertleşelim diyebilir ya da gel bir yerde kahve içelim sohbet edelim demiş olabilir. Kadın erkek fark etmez benim için arkadaş arkadaştır ki benim de samimi erkek arkadaşlarım vardır. Size anormal gelmesi asıl bana anormal geliyor
benim için normal sınır esim ve arkadaşları ve eşleriyle oturup çayda kahvede içerim.ama esim yalniz bi kadınla yalnız buluşamaz.buna medeniyetsizlik diyorsanız evet bu kadar medeni değilim.

Yok kiz sana niye haber veriyim deli 😁 istersen bosanirken haber veririm sende bana laf edersin nesemizi buluruz 😁😁😁
Asla. Hıcbı bosanana oh olmus demem
Sen bana taktın diye yorumuödan dolayı böyle yazdım seni ariyorumuna karsılık.
Keske her evlenen mutlu olsa ama malesef...

Kamera kayıtlarını izleseniz eşinizin avm ye tek girdiğini görseniz rahatlayacak mısınız? Belki icerde kafede buluştular. Burdan bir şey çıkmaz bence hiç uğraşmayın kayıtlarla.

Eşinizi oradayken biri görmüş belli ki yakında sizinde kulağınıza gelir, yalnız mıydı yanında biri var mıydı öğrenirsiniz.

Size düşen, zor olsada sabredip beklemek. Bu arada eşinizi gözlemleyin, telefonunu kontrol edin.

Yahu illa şüphe ettiğiniz gibi kadınla bir arada mı gelecek? İlla bir şey izleyecekseniz cafe kaydını izleyin. Ama onda da içerde mi dışarda mı oturdu belli değil ne diyeceksiniz insanlara palavra olduğu çıkacak ay içerde oturmuştum ay yok yok dışarda mı? Hangi cafe olduğu belli değil ne olduğu belli değil. Unutun kamera kaydı olayını. İlla bu kadar şüphe varsa bir şekilde ekstresini ele geçirin. O daha mantıklı. Böylece 1 kişilik mi yemiş içmiş / 2 kişilik mi ödediği paradan az çok anlarsınız. Hem oradan hangi cafe ve saat kaç detayını da tam öğrenirsiniz illa izleyecekseniz bari biraz daha spesifik bilginiz olur.

Karisini avmde aldatacak kadar gerizekali bir adam midir esiniz? Bilemedim. Ben kocami aldatacak olsam umumi alanlardan uzak dururdum sahsen

Evinde barkında edebiyle oturan,çalışıp didinip evine ekmek getiren kadınları paranoyak eden uyuz kocalara yazıklar olsun!

Yazıktır ya kaç konu okudum böyle...doğru düzgün yaşamak çok mu zor erkekler için?!

Back
X