Allah bilir ama bence bağımlıların akılları gidiyor. Din iman yemin onlar için birşey ifade etmiyor. Yalancılar da öyle bence. O nedenle beklentiye girme. Anlıyorum kurtarmak istiyorsun gelecek seni tek başına korkutuyor ama bazen gerçekçi olmak lazım. Sen dik duracaksın hiç aklını kaybetme vakti değil. Çocukların sana ihtiyacı var. Sen de olmasan ne yapar yavrular bunu düşün.Bir kez zorumla Yeşilaya gitti bir daha yok Kur'an'a el basıyor gözümle görüyorum yakalıyorum ama asla kabul etmiyor ne yeminler ediyor acaba diyorum bendemi sorun var aklımı kaybetmek üzereyim hep bir yalanı bahanesi var
Sizin çocuklarınız kaç yaşındaydı bu dönemde birde babalariyla hala görüşüyor larmi özel değilse ben şunu da iyi biliyorum ki benden sonra iyice yıkılacak ya çocuklarımin illaki onada ihtiyaci var ya diyorum onları görmezse bir daha kafam o kadar dolu kiAllah bilir ama bence bağımlıların akılları gidiyor. Din iman yemin onlar için birşey ifade etmiyor. Yalancılar da öyle bence. O nedenle beklentiye girme. Anlıyorum kurtarmak istiyorsun gelecek seni tek başına korkutuyor ama bazen gerçekçi olmak lazım. Sen dik duracaksın hiç aklını kaybetme vakti değil. Çocukların sana ihtiyacı var. Sen de olmasan ne yapar yavrular bunu düşün.
Bir de şey var. Allah gerçekten çok büyük yardım ediyor. Ben boşandıktan sonra hayatımda olan her insan( aile arkadaş esnaf gibi yani sevgili değil) dünya iyisi oldu. MaşAllah diyim. Ya evi taşıyanlar bile kendi evi gibi taşıdılar. Yoldan geçen herhangi biri bile tanıdık gibi yardımcı oldu. Hayatımdaki tek kötü oymuş ve çıkmış oldu
Sizi anlıyorum. İkisi de küçükmüş ama büyük olanı seneye devlet anaokulu alır. Tüm gün olanlar var benim oğlum 2 yıl gitti. Diğerine de annen 2 yıl baksa o da başlar anaokuluna. Elbet birşey düzene girer. Senin bir adım atman gerek ama. Allah yardımcın olsun salma kendini sakın. Velev ki boşanmazsan sakın çocuk yapma böyle bir ortamaÇocuklarım birisi üç yaşında diğeri ise bir buçuk sizin adınıza o kadar çok mutlu oldum ki darısı bana insAllah ama çok korkuyorum bu süreçler den inanın psikolojik olarak beni maf etti Allah'a havale ediyorum ben onu
İnanın bilsem asla çocukların günahını girmezdim o kadar güzel sakladı ki iyice batana Kadar kimse anlamadı zaten aramızda artık hiç bir duygusal bağ kalmadı ona sadece nefret dolu gözlerle bakıyorum tek iyi yönü çocuklarına ilgili bir babaSizi anlıyorum. İkisi de küçükmüş ama büyük olanı seneye devlet anaokulu alır. Tüm gün olanlar var benim oğlum 2 yıl gitti. Diğerine de annen 2 yıl baksa o da başlar anaokuluna. Elbet birşey düzene girer. Senin bir adım atman gerek ama. Allah yardımcın olsun salma kendini sakın. Velev ki boşanmazsan sakın çocuk yapma böyle bir ortama
Biri 8 yaş diğeri 11 aylıktı. Ayda bir alıyor bir iki saat. Baba demeye bin şahit gerek. Ama hiç umrumda değil. Ben hem anneyim hem babayım. Bebeğim farkında değil büyük yavrum arada bir üzülüyor ama büyüyünce bana hak verip gurur duyacak eminim. Onla kalsam ben de borca batardım. Evlilikte maalesef borçlar ortak! Belki evlatlarım yiyecek ekmeğe muhtaç olacaktı. He benim aldatılmalarım da ayrı rezaletSizin çocuklarınız kaç yaşındaydı bu dönemde birde babalariyla hala görüşüyor larmi özel değilse ben şunu da iyi biliyorum ki benden sonra iyice yıkılacak ya çocuklarımin illaki onada ihtiyaci var ya diyorum onları görmezse bir daha kafam o kadar dolu ki
Allah bildiği gibi yapsın bunları gerçekten olan sadece yavrularimiza oluyor o kadar üzülüyorum ki onlara bakınca size seçtiğim baba bu mu diye benimkiler çok düşkün birde babası olacak yaratığa beni aslında yeyip bitirende buBiri 8 yaş diğeri 11 aylıktı. Ayda bir alıyor bir iki saat. Baba demeye bin şahit gerek. Ama hiç umrumda değil. Ben hem anneyim hem babayım. Bebeğim farkında değil büyük yavrum arada bir üzülüyor ama büyüyünce bana hak verip gurur duyacak eminim. Onla kalsam ben de borca batardım. Evlilikte maalesef borçlar ortak! Belki evlatlarım yiyecek ekmeğe muhtaç olacaktı. He benim aldatılmalarım da ayrı rezalet
Çocuklarım babasına çok düşkün bunca zaman bunun için dayandım ama artık benim aklımla oynamaya başladı sürekli yakalıyorum ve bir şekilde kendini haklı çıkarıyor asla kabul etmiyor neredeyse 800 bin TL borç yaptı ama aklı başına gelmedi
Sana öyle geliyor. Küçücük çocuklar ne kadar düşkün olabilir?Allah bildiği gibi yapsın bunları gerçekten olan sadece yavrularimiza oluyor o kadar üzülüyorum ki onlara bakınca size seçtiğim baba bu mu diye benimkiler çok düşkün birde babası olacak yaratığa beni aslında yeyip bitirende bu
Allah yardımcın olsun hepimizin var derdi inşallah feraha erersinHerkese merhaba eşim kumar bağımlısı ve ne yaptıysam vazgeçmiyor ve çok yalancı ailesi toplandı konusldu borçların bir kısmı ödendi hala yüklü bir miktar borç ödüyoruz iki tane küçük kızım var boşanmak istiyorum ama hiç bir maddi desteğim yok ailemin yanına gitsem babam çok agresif bir insan ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bana bir akıl verin psikolojik olarak çökmüş bir durumdayım
Gerçekten öyle o kadar araştırma yaptım hiç düzeleni duymadım bir insan neden bunu yapar aklım almıyor çok mutlu bir ailesi olduğu halde başka hiçbir sorunumuz yoktu bu illet maf etti biziKumar bir hastalık gibi diğer uyuşturu bağımlılığı gibi. Her şeyi yapabilirler eşya satanlar var. Siz boşanın işe girin babanızın ailenizin yanına sığının başla çaresi yok
Ne güzel bir dua Allah razı olsunAllah yardımcın olsun hepimizin var derdi inşallah feraha erersin
Boşanma konusunda eski eşiniz sorun çıkardı mi peki sanırım benim basimdaki çıkaracak gibi duruyorSana öyle geliyor. Küçücük çocuklar ne kadar düşkün olabilir?
Ben korkarım kumarbazlardan elinde birşey kalmazsa Allah korusun sizi koyabilir ortaya dikkat et. Hayatta çocuk da olsan sınav var maalesef. Aç kalan çocuklar ülkesinde savaş olanlar hastalığa yakalananlar annesi ölenler babası ölenler falan. Maalesef bizim yavrularımızın da babaları sınavları demek ki.
Amin amin.
Hayır çıkrmadı. Polis kendi. Zaten işiyle ilgili başı beladaydı sürüldü cezalar aldı. Durum daha da zorlaşır diye korktu. Bir de benden artık para koparamayacağını anladığı için hiç sıkıntı çıkarmadı. Zaten eşin ağır kusurlu. Bağımlı kumarbaz mahkemeye de sunarsın bunlarıBoşanma konusunda eski eşiniz sorun çıkardı mi peki sanırım benim basimdaki çıkaracak gibi duruyor
Gerçekten öyle o kadar araştırma yaptım hiç düzeleni duymadım bir insan neden bunu yapar aklım almıyor çok mutlu bir ailesi olduğu halde başka hiçbir sorunumuz yoktu bu illet maf etti bizi
Ya size içim öyle ısındı ki bana şu zor anımda ilaç gibi geldiniz çok teşekkür ederim size her soruma özenle cevap verdiğiniz için umarım darısı bana olur Allah çok büyükHayır çıkrmadı. Polis kendi. Zaten işiyle ilgili başı beladaydı sürüldü cezalar aldı. Durum daha da zorlaşır diye korktu. Bir de benden artık para koparamayacağını anladığı için hiç sıkıntı çıkarmadı. Zaten eşin ağır kusurlu. Bağımlı kumarbaz mahkemeye de sunarsın bunları
Doğru dur zaten ben hiç bir insanın bu rezilligi bile istiye yapacağını sanmıyorum bu tam bir aptallık yaniBeynin bir yerinde bir şey tetikleniyor sanırım bir parkinson ilacı Bayer veya pfizer markasıydı sanırım fransada iki adam dava açıyor eşcinsel ve kumarbaz yaptığı ile alakalı
Evet malesef bu tür bağımlılıkları beyin yönetiyor.Eminim ki çok isteyerek yapmıyor eşiniz,tedaviye sıcak bakıyor mu?Keşke bir çözüm yolu olsa ama çok zor bir bağımlılık buDoğru dur zaten ben hiç bir insanın bu rezilligi bile istiye yapacağını sanmıyorum bu tam bir aptallık yani
Rica ederim ne mutlu bana birine nokta kadar faydam olduysaYa size içim öyle ısındı ki bana şu zor anımda ilaç gibi geldiniz çok teşekkür ederim size her soruma özenle cevap verdiğiniz için umarım darısı bana olur Allah çok büyük
Tabiki öyle tek umudum Allah'tan zatenRica ederim ne mutlu bana birine nokta kadar faydam olduysaBen de teşekkür ederim. Allah’ım güzel kapılar açsın inş sana da kızlara da sakın salma kendini. Derdi veren dermanı da verir mutlaka
Bende isteyerek yaptığını düşünmüyorum inanın normalde iyi bir eş ama bu nasıl bir illetki onu yalancı ve sahtekar bir insan yaptı keşke tedavi işe yarasa zorlada olsa görürsem ama herkes bunun tedavi ile bile düzelmeye cegini söylüyorEvet malesef bu tür bağımlılıkları beyin yönetiyor.Eminim ki çok isteyerek yapmıyor eşiniz,tedaviye sıcak bakıyor mu?Keşke bir çözüm yolu olsa ama çok zor bir bağımlılık bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?