Allah yardımcınız olsunBende isteyerek yaptığını düşünmüyorum inanın normalde iyi bir eş ama bu nasıl bir illetki onu yalancı ve sahtekar bir insan yaptı keşke tedavi işe yarasa zorlada olsa görürsem ama herkes bunun tedavi ile bile düzelmeye cegini söylüyor
Bende isteyerek yaptığını düşünmüyorum inanın normalde iyi bir eş ama bu nasıl bir illetki onu yalancı ve sahtekar bir insan yaptı keşke tedavi işe yarasa zorlada olsa görürsem ama herkes bunun tedavi ile bile düzelmeyecegini söylüyor ben hiç kumardan kurtulan duymadım duyan varsa umut olsun banada bende çocuklarımı babasız büyütmek zorunda kalmayimEvet malesef bu tür bağımlılıkları beyin yönetiyor.Eminim ki çok isteyerek yapmıyor eşiniz,tedaviye sıcak bakıyor mu?Keşke bir çözüm yolu olsa ama çok zor bir bağımlılık bu.
Bakın arkadaşlar kumar bağımlısı olan insanlar asla bırakmaz. Hiçbir şey uğruna bırakmazlarrrr!!!Herkese merhaba eşim kumar bağımlısı ve ne yaptıysam vazgeçmiyor ve çok yalancı ailesi toplandı konusldu borçların bir kısmı ödendi hala yüklü bir miktar borç ödüyoruz iki tane küçük kızım var boşanmak istiyorum ama hiç bir maddi desteğim yok ailemin yanına gitsem babam çok agresif bir insan ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bana bir akıl verin psikolojik olarak çökmüş bir durumdayım
Tabi öyle der, bela şimdi sizin başınızda boşanırsanız onlara kalacak. Para toplayıp kumar borcu ödeyeceklerine çoluğun çocuğun masrafı huzuru sağlığı için size verselerdi ya. Boşan kızım biz sana maddi manevi destek oluruz, çocuklar için yardım ederiz diyeceğine, boşanma çekilecek derdin varmış çek bize ne diyor herkes.Asla kabul etmiyor daha bir hafta önce eşyalarımi topladım kapıyı kitledi sonra tehtit etti kendimide öldürürüm senide diye annesine anlattım durumu dediği tek şey boşanma çocuklar var ben konuşurum
Gerçekten öyle en çok zoruma gidence kendiniz sevdiniz istediniz demesi ne kadar ağır bir söz ben sevdim diye bunları hak görüyor bana Rabbime havale ediyorum hepsini benTabi öyle der, bela şimdi sizin başınızda boşanırsanız onlara kalacak. Para toplayıp kumar borcu ödeyeceklerine çoluğun çocuğun masrafı huzuru sağlığı için size verselerdi ya. Boşan kızım biz sana maddi manevi destek oluruz, çocuklar için yardım ederiz diyeceğine, boşanma çekilecek derdin varmış çek bize ne diyor herkes.
Kısmen oyle oynayıp kazanıyor sonra kaybedıyor ,sonra kaybettıklerını kazanmak ıstıyor sonrası en kotusu..Heyecana bagımlı oluyor..Patolojık kumar bagımlılıgı gelısıyor.Hıc bır sekılde vazgecmezlerSanırım şöyle bir psikoloji ;
Başta kazanmak için oynuyorlar, sonra da kaybettiklerini kurtarmak için.
Gerçekçi bir yorum yapmak gerekirse, 800 bin TL çok ciddi bir para. Siz çalışmıyorsunuz, iki de çocuk var. Eşinizin maaşı ile hem geçim, hem çocukların bakımı hemde bu borç ödenmeye çalışılsa, yıllar alır. Bu ödeme mal varlığı gibi bir şeye yapılmadığı için zaman içinde insanı çok bunaltır. Psikolojiyi bozar.
Eşiniz bu yüzden yeniden kumara yönelir.
Çok zor bir durum. Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin.
Ya sen boşanmamak için bahane bulmuşsun o zaman kocanı cek. Çalış annen baksın ıdare edin biraz aldığın maaşı babana anana ver o zaman susarlarBabam eden kesinlikle fayda yok annem kendi halinde bakmaya çalışır ama babam çok agresif ağzı küfür dolu bir insan onun evine de sigamam ki
Öldü mü babası boşanınca yine görür cocukların arkasına sığınmayın siz zannediyorsunuz ki iyi olacak bosanmayınca cocuklar babayı görecekler ama üzgünüm daha da kötü olacak siz kafayı yiyeceksiniz ayrıca cocuklar babadan görüp de kumar batağına onlar da sürükleneblirler eşinizle kavga huzursuzluk çocuklarınıza da mutluluk veremeSınız değerdin basınızdan ya çalışın maaşı anne babanıza verin bısey dıyemezlerAllah bildiği gibi yapsın bunları gerçekten olan sadece yavrularimiza oluyor o kadar üzülüyorum ki onlara bakınca size seçtiğim baba bu mu diye benimkiler çok düşkün birde babası olacak yaratığa beni aslında yeyip bitirende bu
Bence öncelikle ayaklarıniz üzerinde durun bir iş bulup calisinHerkese merhaba eşim kumar bağımlısı ve ne yaptıysam vazgeçmiyor ve çok yalancı ailesi toplandı konusldu borçların bir kısmı ödendi hala yüklü bir miktar borç ödüyoruz iki tane küçük kızım var boşanmak istiyorum ama hiç bir maddi desteğim yok ailemin yanına gitsem babam çok agresif bir insan ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bana bir akıl verin psikolojik olarak çökmüş bir durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?