eşimin yalanı

deep_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
47
0
36
İstanbul
daha önce başka bir topicde yazmıştım buraya da yazayım.
ben 14 aylık ewliyim...we eşimle birbirimizi çok sewerek ewlendik (en azından böyle zannediyorum) ewlilğimin 3.ayında kayınwalidemlerde eşimin farklı
bir mail we bu bu mail adresine bağlı facebook hesabının olduğunu öğrendim.bu hesapta eski sewgilisi wardı.ben o mail adresini we şifreyi buldum.açtım
sorduğumda kendisinin olmadığını söyledi.daha sonra o hesaba bağlı başka bir hesap.en son şubat ayında başka 3. bir hesap.sordum yine
benim değil dedi.epey tartıştık günlerce konuşmadık.adamdan resmen tiksindim...ben bu hesapların şifrelerini we bağlantı adreslerini değiştirip kendime yönlendirdim.geçen hafta bi bakim dedim ne göreyim hepsi bir mynet hesabına yönlendirilmiş.we ben o hesabı
bulamıyorum.başka bir hesapla face de kocama arkadaşlık isteği yolladım kabul etti.bir kaç gündür farklı bir kadınmışım gibi konuşuyorum.çok acı werici bir şey.
benim aklıma böyle şeytanlıklar gelmezdi bu adam beni şeytanlaştırdı

canım ne konuşuyo seninle merak ettim, yani başka bi kadın olarak

canım ne konuşuyo seninle merak ettim, yani başka bi kadın olarak

konuşmaya bir kaçgündür başladık selam nasılsın felan.dedim bi akşam gelde rahat rahat konuşalım.akşamları girmiyorum dedi....ne kadar ayıp bu devirde evinde pc yokmu dedim war laptopum ama girmiyorum dedi ozaman sen ewlisin dedim hayır bekarım dedi.en son hawuza gidiyorum diye msj yazdım duruma hawuza da gidermiş sefan olsun dedi.we gün içinde ben aradığımda konuşmaz benimle işim war oğunum sonra ararım der.

çok üzücü,ne diyeceğimi bilemiyorum..ama yüzüne vurduğun halde(-ki anlamamazlıktan gelmiş birde), ne pişkinlik yine de devam etmiş hiç tırsmamış
canım daha tazecik evli sayılırsın,neden böyle birşey yapma gereği duyduğunu çözmen icap ediyor..hesabına seni eklemiş ama, konuştun konuştun ws.. ee sonra ne olacak

belli etmeden biraz daha dewam edeyim diyorum daha sonra da görüşme isteği yapayım.görüşme yerine ondan önce gidip sakin bir yerde bekleyeyim diyorum.ya da bi şekilde ortaya çıkarmalıyım bu durumu.ne yapacağımı bilemedim.

bu seferde sen olduğunu biliyodum ondan öyle konuştum dicek

bence ucunda bi ayrılık düşünmüyosan bunu yapma

devam edin bakalım bir müddet böyle
bu şekilde başka kadın rolüyle derdini de çözersiniz belki...
bu şekilde soğursunuz ondan umarım...
bu işin sonu yok gibi...

eğer boşanma falan düşünüyorsan o kayıtların fotoğraflarını çek.
eğer boşanma düşünmüyorsan hiç yüzleşme eşinle yüz göz olursun

bu seferde sen olduğunu biliyodum ondan öyle konuştum dicek

bence ucunda bi ayrılık düşünmüyosan bunu yapma

bu işin sonunda kesinlikle ayrılık düşünüyorum....beni aptal yerine koymasına nasıl izin weririm.yani siz olsanız ne yapardınız.böyle güwensiz yaşanırmı bi insanla?

çok üzüldüm canım ,benzer bi olayı yeni evliyken bende yaşadım çünkü.ama senın eşinin bi hesap değil ortaya çıkardığın halde 3 hesabı varmış o ilginç yani söylemişsin insan korkar ve en azından diğerlerini iptal eder eşinde baya korkusuzmuş yani peki şimdi sen başka kadınmış gibi ne kadar zaman böyle konuşmayı düşünüyosun canım yanı daha neyı ispatlamaya çalışıyosun böyle kendini daha fazla üzersin her yazdığı yüreğini parçalar çünkü eşin şimdi sen olduğunu bilmeden yazıyor doğal olarak ben derimki bunu uzatma yani başka kadın gibi yazışma kendini daha fazla üzme eşini al karşına konuş herşeyi ve ona neden bunu yaptığını sor zaten güvenın sarsılmıştır %100 ona bu saatten sonra nasıl güveneceğini sor ve evliliğinizi gözden geçirin ufak yalanlar büyüklerini doğuruyor ve inetrnetten yapılan şeylerde hiç masum olmuyor yaniiii

ne kadar acı

aşla yuvanı kuruyorsun,
sonra 14 ayda adamın evliliği getirdiği duruma bak.
yazışmaya devam et , bakalım ne kadar ileri gidecek
sonra gerçekleri kanıtıyla bir bir vur yüzüne
artık sonrası sana kalmış...

bu işin sonunda kesinlikle ayrılık düşünüyorum....beni aptal yerine koymasına nasıl izin weririm.yani siz olsanız ne yapardınız.böyle güwensiz yaşanırmı bi insanla?

valla canım siz olsanız diye bişey yok, her insan farklı, yaşam koşulları tahammül gücü farklı
ama ben olsam tabii ki bu kadar alenen yakaladıysam yüzüne bakmam bi daha, benim için bitmiştir.

aslında en başındna açık etmiş, ama nerden bileceksin

hangi adam durup duruken, karısı istememişken, karısına mail, face şifresini verir

ben bi haltlar yiyorum ama şifreleri vereyimde karım çakmasın

ortada kırılmış bişey görmeyen anneye, çocuğunun gelip anne ben kırmadım demesi gibi

O zaman evde hiç bir şey beli etmeyin.
Onunla devam edin mesajlaşmaya,buluşma ayarlayın.
Gidin ve bitirin.
Muhabbeti çok fazla uzatmayın da sinir sisteminiz iyice bozulmasın.

Of böyle seyler okuyunca evlenmekten korkuyorum
Severek mi evlendiniz canım yoksa görücü fln mi:26::26:

üniversitedeyken arkadaşım erkek arkadaşına bu numarıyı oynamıştı..

face yoktu tabii..maille yazışıyorlardı..

sevgilisi demişti ki ben senin olduğunu biliyorum..
bana güvenmediğin için seni cezalandırmak için bu oyunu oynadım..

asla çapkınlık yaptığını kabul etmemişti...

kesilikle haklısın güweniz sıfırn altına düştü.geçen gün sordum bak dedim hesabı kullanmışsın brini eklemişsin.üstelik senin eski sewgilin bile orda dedim.
ben kullanmıyorum dedi.daha sonra dedim Kuran a el basarmısın kapıdan çıkmak nasip olmasın ki ben kullanmıorum dedi.ama bütün ibrler eşimin üzerinde.dışarda olduğu zaman kapalı.yazahaneye ne zaman gelse hemen pet diyr açılıyor.eminin bu benim eşim ama ispatlamam lazım.şimdi ortaya çıkar dersem ki bu sensin ben senden ayrılmak istiyorum bitsin dersem bu yine bi şekilde yağ gibi su yüzüne çıkacak.we ben bunu ispatlayıp öyle bitirmek istiyorum.yarın bir gün çewremdeki insanlar demesin ki bi ewliliği sürdüremedi...ailesi we ailem beni yanlış anlasın istemiyorum...hesabın nereye yönlendirildiğini bulmak zorundayım nasıl yapacağımı bilmiyorum ama bulacağım...bu arada eşimle 2gündür konuşmuoruz.yüzüne baksam kusacak gibi oluyorum....

biliyorum yine kabul etmeyeceğini.hatta diyecek ki o maili kullanan arkadaşımın yerine gelmiştim senin ne işin war diyecek bana topu atacak.olsun ben onu oraya kadar çekeyim yeter bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…