canım ne konuşuyo seninle merak ettim, yani başka bi kadın olarak
çok üzücü,ne diyeceğimi bilemiyorum..ama yüzüne vurduğun halde(-ki anlamamazlıktan gelmiş birde), ne pişkinlik yine de devam etmiş hiç tırsmamış
canım daha tazecik evli sayılırsın,neden böyle birşey yapma gereği duyduğunu çözmen icap ediyor..hesabına seni eklemiş ama, konuştun konuştun ws.. ee sonra ne olacak
belli etmeden biraz daha dewam edeyim diyorum daha sonra da görüşme isteği yapayım.görüşme yerine ondan önce gidip sakin bir yerde bekleyeyim diyorum.ya da bi şekilde ortaya çıkarmalıyım bu durumu.ne yapacağımı bilemedim.
belli etmeden biraz daha dewam edeyim diyorum daha sonra da görüşme isteği yapayım.görüşme yerine ondan önce gidip sakin bir yerde bekleyeyim diyorum.ya da bi şekilde ortaya çıkarmalıyım bu durumu.ne yapacağımı bilemedim.
bu seferde sen olduğunu biliyodum ondan öyle konuştum dicek
bence ucunda bi ayrılık düşünmüyosan bunu yapma
bu işin sonunda kesinlikle ayrılık düşünüyorum....beni aptal yerine koymasına nasıl izin weririm.yani siz olsanız ne yapardınız.böyle güwensiz yaşanırmı bi insanla?
eğer boşanma falan düşünüyorsan o kayıtların fotoğraflarını çek.
eğer boşanma düşünmüyorsan hiç yüzleşme eşinle yüz göz olursun
bu işin sonunda kesinlikle ayrılık düşünüyorum....beni aptal yerine koymasına nasıl izin weririm.yani siz olsanız ne yapardınız.böyle güwensiz yaşanırmı bi insanla?
çok üzüldüm canım ,benzer bi olayı yeni evliyken bende yaşadım çünkü.ama senın eşinin bi hesap değil ortaya çıkardığın halde 3 hesabı varmış o ilginç yani söylemişsin insan korkar ve en azından diğerlerini iptal eder eşinde baya korkusuzmuş yani peki şimdi sen başka kadınmış gibi ne kadar zaman böyle konuşmayı düşünüyosun canım yanı daha neyı ispatlamaya çalışıyosun böyle kendini daha fazla üzersin her yazdığı yüreğini parçalar çünkü eşin şimdi sen olduğunu bilmeden yazıyor doğal olarak ben derimki bunu uzatma yani başka kadın gibi yazışma kendini daha fazla üzme eşini al karşına konuş herşeyi ve ona neden bunu yaptığını sor zaten güvenın sarsılmıştır %100 ona bu saatten sonra nasıl güveneceğini sor ve evliliğinizi gözden geçirin ufak yalanlar büyüklerini doğuruyor ve inetrnetten yapılan şeylerde hiç masum olmuyor yaniiii
üniversitedeyken arkadaşım erkek arkadaşına bu numarıyı oynamıştı..
face yoktu tabii..maille yazışıyorlardı..
sevgilisi demişti ki ben senin olduğunu biliyorum..
bana güvenmediğin için seni cezalandırmak için bu oyunu oynadım..
asla çapkınlık yaptığını kabul etmemişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?