ne bu şimdi???????? kadın derdini yazmış.kullandığı kelimelere mi takıldın?saçma sapan şeylerle insanı daha fazla cinlendirmeyin bence!!!
nickinizeki w gibimi? bi düşünmediğim bu kalmıştı sağol......
Bende arkadasın yazdıgı yazıyı görünce cok sinir oldum.
Yaptıgı iş mi simdi
Ne kadar alakasız düsünen insanlar var yaa
nickimdeki swan ingilizce bir kelime ama siz Türkçe yazıyorsunuz sadece okurken dikkatimi dağıttığı için uyarmak istedim.
basın kötü içeriğe konu dışı mesaj diye.
konu sahibi arkadaşım bişiyi merak ettim eşin akşam eve geldiğinde hiç soğuk davranıyor mu?
yada iş yerinde mi konuşuyor o kızlarla yani senle..
yazdında okumadım mı ki..
bence kocana yaptigin sey yanlis, ne yani simdi ben erkek olacagim face!ten bir kadin beni ekleyecek muhtemelen fake adres oldugu icin guzel bir kiz fotografi koydunuz, ve benimle isterik birsekilde konusacak...ben konusmayacagim???? birsey yapmayacak olsam bile, guzel bir kadinla konusmak hem ozguvenimi arttirir hemde keyif verirdi bana, ayrica burada kocaniz sizi saf yerine koymuyor tam tersine siz kocanizi aptal yerine koyarak ona neler yaptiginiza ve severek evlendiginiz esinizin burada aldigi haksiz elestirilere bir bakin, su an hicbirsey haberi olmayan kisi o. sadece guzel bir kadinin kendisini begendigini ve onunla konusmak istedigini zannediyor, begenilmek hangimizin hosuna gitmiyor???? bence bu oyunu hemen bitirin ve kocanizla bir hayata devam edin, kocaniza oyunlar oynayip yuzyuze bile tanismadiginiz insanlarla dedikodusunu yapmak daha keyifli geliyorsa sayet size, birakin adami da o bari gercek birseyler yasayabilsin!!!!
ne kadar maskülen bi yorum
bence kocana yaptigin sey yanlis, ne yani simdi ben erkek olacagim face!ten bir kadin beni ekleyecek muhtemelen fake adres oldugu icin guzel bir kiz fotografi koydunuz, ve benimle isterik birsekilde konusacak...ben konusmayacagim???? birsey yapmayacak olsam bile, guzel bir kadinla konusmak hem ozguvenimi arttirir hemde keyif verirdi bana, ayrica burada kocaniz sizi saf yerine koymuyor tam tersine siz kocanizi aptal yerine koyarak ona neler yaptiginiza ve severek evlendiginiz esinizin burada aldigi haksiz elestirilere bir bakin, su an hicbirsey haberi olmayan kisi o. sadece guzel bir kadinin kendisini begendigini ve onunla konusmak istedigini zannediyor, begenilmek hangimizin hosuna gitmiyor???? bence bu oyunu hemen bitirin ve kocanizla bir hayata devam edin, kocaniza oyunlar oynayip yuzyuze bile tanismadiginiz insanlarla dedikodusunu yapmak daha keyifli geliyorsa sayet size, birakin adami da o bari gercek birseyler yasayabilsin!!!!
hic degilse empati kurabiliyorum hayatim.
"v" yerine "w" kullanmanız çok itici.
nickimdeki swan ingilizce bir kelime ama siz Türkçe yazıyorsunuz sadece okurken dikkatimi dağıttığı için uyarmak istedim.
hic degilse empati kurabiliyorum hayatim.
İyide kadın ortada birsey yokken kocasını ekleyip sohbet etmemiş canım.
Kocasını kac defa yakalamıs kadınlarla konuşurken.
Ortada hiçbirsey yokken ekleyip sohbet etseydi yorumun icin cok haklısın diyebilirdim
bizim iş yerinde bi abi var , onu görene kadar bu işlerin hastalık olduğuna inanmazdım ama resmen hastalık ..
adam sabah 7 de bilgisayarın başına oturuyor gece 1 e kadar , sırf kız tavlamak için..üstelik evli ve çocuklu...inanın yemek yerken bile bilgisayar kucağında yemin ederim...bu nasıl birşeydir arkadaş!..
karısı yakaladı 1 defa ,tabi yalan hazır; "ben değildim, arkadaşım yapmış"..yakalandıktan sonra ilk yaptığı şey profillerini kapatmak olmalıydı ama abimiz kullanıcı isimlerini ve parolalarını değiştirdi hemen..artık laptopunu da eve götürmüyor..
inanın ne kadar dil döktük ama vazgeçmiyor, artık herkes dalgaya vuruyor halini..
konuşmaya bir kaçgündür başladık selam nasılsın felan.dedim bi akşam gelde rahat rahat konuşalım.akşamları girmiyorum dedi....ne kadar ayıp bu devirde evinde pc yokmu dedim war laptopum ama girmiyorum dedi ozaman sen ewlisin dedim hayır bekarım dedi.en son hawuza gidiyorum diye msj yazdım duruma hawuza da gidermiş sefan olsun dedi.we gün içinde ben aradığımda konuşmaz benimle işim war oğunum sonra ararım der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?