eşimin yalanı

ne bu şimdi???????? kadın derdini yazmış.kullandığı kelimelere mi takıldın?saçma sapan şeylerle insanı daha fazla cinlendirmeyin bence!!!

Bende arkadasın yazdıgı yazıyı görünce cok sinir oldum.
Yaptıgı iş mi simdi
Ne kadar alakasız düsünen insanlar var yaa

Bende arkadasın yazdıgı yazıyı görünce cok sinir oldum.
Yaptıgı iş mi simdi
Ne kadar alakasız düsünen insanlar var yaa

basın kötü içeriğe konu dışı mesaj diye.

konu sahibi arkadaşım bişiyi merak ettim eşin akşam eve geldiğinde hiç soğuk davranıyor mu?
yada iş yerinde mi konuşuyor o kızlarla yani senle..
yazdında okumadım mı ki..

nickimdeki swan ingilizce bir kelime ama siz Türkçe yazıyorsunuz sadece okurken dikkatimi dağıttığı için uyarmak istedim.

ya Allahını sewersen bi git benim derdim bana yeter.şimdi yıllardır alıştığım yazma şeklini senin dikkatini toparlamak için düzeltemem.ben neyle uğraşıyorum sen bana neyden bahsediyorsun.dikkatin dağılıyorsa okuma off yaaaa

bence kocana yaptigin sey yanlis, ne yani simdi ben erkek olacagim face!ten bir kadin beni ekleyecek muhtemelen fake adres oldugu icin guzel bir kiz fotografi koydunuz, ve benimle isterik birsekilde konusacak...ben konusmayacagim???? birsey yapmayacak olsam bile, guzel bir kadinla konusmak hem ozguvenimi arttirir hemde keyif verirdi bana, ayrica burada kocaniz sizi saf yerine koymuyor tam tersine siz kocanizi aptal yerine koyarak ona neler yaptiginiza ve severek evlendiginiz esinizin burada aldigi haksiz elestirilere bir bakin, su an hicbirsey haberi olmayan kisi o. sadece guzel bir kadinin kendisini begendigini ve onunla konusmak istedigini zannediyor, begenilmek hangimizin hosuna gitmiyor???? bence bu oyunu hemen bitirin ve kocanizla bir hayata devam edin, kocaniza oyunlar oynayip yuzyuze bile tanismadiginiz insanlarla dedikodusunu yapmak daha keyifli geliyorsa sayet size, birakin adami da o bari gercek birseyler yasayabilsin!!!!

eşim doğru düzgün beraber olmaz benimle.hep ilk adımı atan benimdir.o esnada ise pek hareket etmez öylece harektsiz durur.yani kendi kendimi tatmin etmekle aynı şeye eşit bir durum.ewet eşim ya kendi işyerlerinden ya da gittiği bir yerden yazışıyor.şuanki listesinde 6 kişi war biri ben biri eskisewgilisi.diğer 4 kişi ise yabancı.yabancı kişilerin resimlerinin altına super gibi yorumlar yazıp beğenmiş.....

ne kadar maskülen bi yorum

arkadaslar sacma sapan seylere takılıp konuyu dağıtmayalım lütfen hepmiz ne anlatmak istediğini anlayabılecek kapasitedeyiz sanırım.bence eşine bı buluşma randevu ver ama artık kesın kararlıysan yap bunu sonra yuzgoz olup aynı evde yasamak azap gıbı bır sey olur

valla yorumunu okudum ama şok oldum resmen yanı adam son derece haklı oluyo bu durumda bu ozguvenı pohpohlama durumları kısden kısye değişir sanırım.sizin eşiniz ve sevgılınız bunu yapsa aman yapsın ozguvenını yukseltyo dıyeceksınız herhalde ama biz daha okadar genış dusunceli paylaşımcı olamadık henuz

hic degilse empati kurabiliyorum hayatim.

İyide kadın ortada birsey yokken kocasını ekleyip sohbet etmemiş canım.
Kocasını kac defa yakalamıs kadınlarla konuşurken.
Ortada hiçbirsey yokken ekleyip sohbet etseydi yorumun icin cok haklısın diyebilirdim

"v" yerine "w" kullanmanız çok itici.

nickimdeki swan ingilizce bir kelime ama siz Türkçe yazıyorsunuz sadece okurken dikkatimi dağıttığı için uyarmak istedim.

Yerinde uyari icin tesekkur ederim !

Bu forumun dili TURKCE'DIR ! w Turkce'de yer almamaktadir ! w kullanilmamasi icin yerinde bir uyari yapilmistir. Bence sansimizi zorlamayalim !

hic degilse empati kurabiliyorum hayatim.

iyide canım, sadece bi kadının ilgisi hoşuna gitmiş masum köylü olsa

basit bi selamlaşmadan sonra, havuzada gidermiş nonniş demez, demek ki alışık

nonniş benim eklemem

Son düzenleme:

ben eşimin dedikodusu yapmıyorum.eğer etrafıımda bunları konuşabilecek birileri olsaydı emin ol buraya yazmazdım.böyle bir durumda birileriyle konuşup derlteşmediğiniz zaman daha kötü oluyorsunuz.umarım bi gün bunları yaşamazsınız.beni ancak benim durumuda olan weya empati kurabilen birileri anlar.ewet ben kocamı aptal buluyorum beni aptal zannedip ewde her işini gördürdüğü donundan çorabına kadar ütülettirdiği,14 ayda bir defa bile kahwaltısız göndermediği, her geldiğinde onu ilk defa görüyormuş gibi boynuna sarılıp kokusunu içine çaktiği,ewde neşelensin keyiflensin diye yapmadığı şey kalmasın diyen bir kadını aptal zannedip dışarda istediği gibi sürtmesinin özgüwenini yerne getireceğini düşünen kendi aptaldır bunun farkında değil.üstelik beni görmediğin için güzel bir kadına bakıp özgüwenini artttırıp keyif alma konusunu hiç açma.bu duruma gelecek bir insan değildim.lütfen yanlış düşünmeyin.

bizim iş yerinde bi abi var , onu görene kadar bu işlerin hastalık olduğuna inanmazdım ama resmen hastalık ..
adam sabah 7 de bilgisayarın başına oturuyor gece 1 e kadar , sırf kız tavlamak için..üstelik evli ve çocuklu...inanın yemek yerken bile bilgisayar kucağında yemin ederim...bu nasıl birşeydir arkadaş!..
karısı yakaladı 1 defa ,tabi yalan hazır; "ben değildim, arkadaşım yapmış"..yakalandıktan sonra ilk yaptığı şey profillerini kapatmak olmalıydı ama abimiz kullanıcı isimlerini ve parolalarını değiştirdi hemen..artık laptopunu da eve götürmüyor..
inanın ne kadar dil döktük ama vazgeçmiyor, artık herkes dalgaya vuruyor halini..

daha önce başka bir topicde yazmıştım buraya da yazayım.
ben 14 aylık ewliyim...we eşimle birbirimizi çok sewerek ewlendik (en azından böyle zannediyorum) ewlilğimin 3.ayında kayınwalidemlerde eşimin farklı
bir mail we bu bu mail adresine bağlı facebook hesabının olduğunu öğrendim.bu hesapta eski sewgilisi wardı.ben o mail adresini we şifreyi buldum.açtım
sorduğumda kendisinin olmadığını söyledi.daha sonra o hesaba bağlı başka bir hesap.en son şubat ayında başka 3. bir hesap.sordum yine
benim değil dedi.epey tartıştık günlerce konuşmadık.adamdan resmen tiksindim...ben bu hesapların şifrelerini we bağlantı adreslerini değiştirip kendime yönlendirdim.geçen hafta bi bakim dedim ne göreyim hepsi bir mynet hesabına yönlendirilmiş.we ben o hesabı
bulamıyorum.başka bir hesapla face de kocama arkadaşlık isteği yolladım kabul etti.bir kaç gündür farklı bir kadınmışım gibi konuşuyorum.çok acı werici bir şey.
benim aklıma böyle şeytanlıklar gelmezdi bu adam beni şeytanlaştırdı

hayatim bunun neresinde adamin konusmalari??????

adamin tek sucu karisindan gizledigi daha dogrusu gizleyemedigi*bu kizdan cidden korkulur!!!* mail adresi.

sorduğumda bana da arkadaşımın dedi.hangi arkadaşının diyorum sırıtıyor adını wermiyor....

işte konuşmalar, üstelik bekarımda diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…