eşimin yalanı

ne kadar saçma savunmaya bak ben senın olduğunu biliyodum biliyodu da nasıl sinirlenmedi ozaman benı nasıl denersın güvenmiyomusun bana die konuşurdu kendine güvenen bi erkek böyle cvp verırdı ve sevgilisi eşi olduğunu anlasa dahi anladığı an restı çekip ben evliyım der ama bunu yapmamış çünkü yutmuş numarayı :34 :

bu işin sonunda kesinlikle ayrılık düşünüyorum....beni aptal yerine koymasına nasıl izin weririm.yani siz olsanız ne yapardınız.böyle güwensiz yaşanırmı bi insanla?

cnm seni çok iyi anlıyorum.. yaklaşık 3 yıldır aynı sorunu ablam yaşıyor.. daha doğrusu yaşadı.pcden konuşmalarını buldu onları kaydetti.konuşmalarını hepimiz gördüğümüz halde eniştem inkar etti.neyse aileler araya girdi ortada bi çocuk olduğundan evde interneti iptal etmek şartıyla olay kapatıldı..ama ablam çok etkilendi ve bi daha ona güvenmedi.neyse aradan bi kaç ay geçti. eniştem bu kez telden internete girer telden grşür olmuş başka kadınlarla.ablam bunu da öğrendi.yine inkar etti enişte bey.eskiden klamıştı o mesaj dedi. ama silmiş hemen.bu arada ablam 2. çocuğu doğurmuştu. ama artık psikolojisini sen düşün.çocuklar için bi şans daha ver dendi. ve ablam hala o adamla. aralarında ne sevgi ne de saygı var.öylesine bi evlilik işte..şimdi yine internet bağlatmışlar ve ne haltlar yiyo kim bilir.. bi insan yeisinde neyse yetmişinde de o.. eminim sende aynı şeyi yapsan inkar eder. yada senin olduğunu bildiğim için yazdım der. sen daha yolun başındaın iyi düşün ve karar ver. ama unutma bi evliliğe ihanet girmişse. hiç bi zaman tamamen ondan kurtulamazsınız..

O zaman evde hiç bir şey beli etmeyin.
Onunla devam edin mesajlaşmaya,buluşma ayarlayın.
Gidin ve bitirin.
Muhabbeti çok fazla uzatmayın da sinir sisteminiz iyice bozulmasın.

şuan için belli etmiyorum.ama ne kadar dayanırım onu da bilmiyorum.çok kısa zamanda samimi yazışmalara başlayıp görmeyi teklif edecem bakim nolacak...

geçmiş olsun canım, bu tipler hastamı tedavi olsalar düzelirler mi yoksa sadece karaktersizlermi bilemiyorum

ama kk dan gördüğüm kadarıyla şans vermekle düzelen bişey olmuyo genelde

biliyorum yine kabul etmeyeceğini.hatta diyecek ki o maili kullanan arkadaşımın yerine gelmiştim senin ne işin war diyecek bana topu atacak.olsun ben onu oraya kadar çekeyim yeter bana...

aynen vereceği cvp belli benımkıde arkadaşlarının üstüne atmıştı o hesabı ben kullanmıyordum şu ,bu kullanıyordu die bende bak arar sorarım o nişanlı biliyorsun nişanlısının ne kadar kıskanç bi kız olduğunu eğer o değilse boşuna araları bozulmasın sen bilirsin dedim yani sen bunu ancak bi yerde buluşma ayarlayarak haklı çıkabilirisn yoksa ispatlaman çok zor hep inkar başkalarının üstüne atma olacak zaten buluşma ayarlayıp karşısına çıkarsanda olay kopar yani evliliğini bitirmek istiyorsan buluşma teklif et bence

bu işin sonunda kesinlikle ayrılık düşünüyorum....beni aptal yerine koymasına nasıl izin weririm.yani siz olsanız ne yapardınız.böyle güwensiz yaşanırmı bi insanla?

o yazdıkça sen bunalacaksın.. öğlen seninle telefonda konuşmaya fırsat bulamayıp (!) çatır çatır internette sohbet yapması ne acı..ve bunu biliyorsundüşün taşın karar ver canım, yüzüne vuracak olsan pişkinlik yapıp yine üste çıkmaya yalanlamaya çalışabilir.. haklıyken haksız duruma düşme birde.. misal tutar der ki ;'' o ben değildim,sen hangi erkekle internette konuştun'' der..işini sağlama al.. sonuç şu ki; haberi olmasada artık senin güvenini kaybetti.. bir evliliğin olmazsa olmazını

Of böyle seyler okuyunca evlenmekten korkuyorum
Severek mi evlendiniz canım yoksa görücü fln mi:26::26:

sewerek ewlendik canım hemde çok sewerek.7 ay nişanlı kaldık we bir gün bile aksatmadık görüşmelerimizi.seni görmemeye dayanamıyorum derdi.nişanlanmadan önce yine aynı ramazan da hergün gece saat 2lere kadar cafede otururduk.bi sonraki akşam yine alırdı beni yine aynı şekide....bunları düşününce daha çok canım acıyor.hani yüreğin acıması deyimi wardır ya yüreğimin acıdığını kawrulduğunu hissediyorum....

şuan için belli etmiyorum.ama ne kadar dayanırım onu da bilmiyorum.çok kısa zamanda samimi yazışmalara başlayıp görmeyi teklif edecem bakim nolacak...

canım yazıştıklarıyla buluştuğunu bilmiyosun ki, belki sadece yazışmada kalıyodur, bana öyle geldi, ama yinede aldatma o ayrı

umarım sonunda sende demek ki erkeklerle konuşuyordun.
yada ben senin olduğunu biliyordum demez.
siz onun işin içinden çıkmak için yaptığını bilsenizde sinir olursunuz daha fazla.
bu yüzden işinizi çok iyi ayarlamalısınız..kesinlikle çaktırmayın..
hatta sizin ilişkinizde adı geçmeyen şehirler kullanın.şuraya gidicem tatile v.s
sakın anlamasın.
en sonunda da buluşma ayarlayın.

ama bence kendi başına yapmaktansa ve onun ailesinden birine "oda erkeklerle konuşuyordu "dememesi açısından,(tamam kimsenin fikri önemli dğeil bu saatten sonra ama emin ol çok yıpranırsın böyle olaylar yaşanırsa)
çok çok güvendiğin birine bu yazışmalarıokutup buluşmaya beraber gidebilirsiniz..
böylece senin için rahat olur..oda işin içinden çıkmak için farklı yollara başvurmaz..

konuşmayı ilerletip görüşme ayarlayabilirsin ve yüzüne çarpabilirsin yapğtığı rezilliği.ama erkek bu. yine inkar edip seni suçlu çıkaracaktır.seni başka şeylerle suçlayacaktır.herşeyi enine boyuna düşünüp hareket etmen taraftarıyım.çama ben olsaydım anaaaaammmmmm yakardım çırasını valla((

Of ya cok kötü inan ki tüylerim diken diken oldu...
Allahım sabır versin sana

geçmiş olsun canım, bu tipler hastamı tedavi olsalar düzelirler mi yoksa sadece karaktersizlermi bilemiyorum

ama kk dan gördüğüm kadarıyla şans vermekle düzelen bişey olmuyo genelde

kesinlikle canım.. böyleleri hem karaktersiz hemde hasta ama ne tedaviyi kabul eder ne de şans vermekle düzelir. en güzeli kendini daha fazla yıpratmamak için doğru olanı yapmak...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…