üniversitedeyken arkadaşım erkek arkadaşına bu numarıyı oynamıştı..
face yoktu tabii..maille yazışıyorlardı..
sevgilisi demişti ki ben senin olduğunu biliyorum..
bana güvenmediğin için seni cezalandırmak için bu oyunu oynadım..
asla çapkınlık yaptığını kabul etmemişti...
bu işin sonunda kesinlikle ayrılık düşünüyorum....beni aptal yerine koymasına nasıl izin weririm.yani siz olsanız ne yapardınız.böyle güwensiz yaşanırmı bi insanla?
O zaman evde hiç bir şey beli etmeyin.
Onunla devam edin mesajlaşmaya,buluşma ayarlayın.
Gidin ve bitirin.
Muhabbeti çok fazla uzatmayın da sinir sisteminiz iyice bozulmasın.
fotoğraflarını çekmek aklıma gelmemişti dur bunu da yapayım.iyi akıl ettin...
cnm seni çok iyi anlıyorum.. yaklaşık 3 yıldır aynı sorunu ablam yaşıyor.. daha doğrusu yaşadı.pcden konuşmalarını buldu onları kaydetti.konuşmalarını hepimiz gördüğümüz halde eniştem inkar etti.neyse aileler araya girdi ortada bi çocuk olduğundan evde interneti iptal etmek şartıyla olay kapatıldı..ama ablam çok etkilendi ve bi daha ona güvenmedi.neyse aradan bi kaç ay geçti. eniştem bu kez telden internete girer telden grşür olmuş başka kadınlarla.ablam bunu da öğrendi.yine inkar etti enişte bey.eskiden klamıştı o mesaj dedi. ama silmiş hemen.bu arada ablam 2. çocuğu doğurmuştu. ama artık psikolojisini sen düşün.çocuklar için bi şans daha ver dendi. ve ablam hala o adamla. aralarında ne sevgi ne de saygı var.öylesine bi evlilik işte..şimdi yine internet bağlatmışlar ve ne haltlar yiyo kim bilir..bi insan yeisinde neyse yetmişinde de o.. eminim sende aynı şeyi yapsan inkar eder. yada senin olduğunu bildiğim için yazdım der. sen daha yolun başındaın iyi düşün ve karar ver. ama unutma bi evliliğe ihanet girmişse. hiç bi zaman tamamen ondan kurtulamazsınız..
biliyorum yine kabul etmeyeceğini.hatta diyecek ki o maili kullanan arkadaşımın yerine gelmiştim senin ne işin war diyecek bana topu atacak.olsun ben onu oraya kadar çekeyim yeter bana...
bu işin sonunda kesinlikle ayrılık düşünüyorum....beni aptal yerine koymasına nasıl izin weririm.yani siz olsanız ne yapardınız.böyle güwensiz yaşanırmı bi insanla?
Of böyle seyler okuyunca evlenmekten korkuyorum
Severek mi evlendiniz canım yoksa görücü fln mi:26::26:
şuan için belli etmiyorum.ama ne kadar dayanırım onu da bilmiyorum.çok kısa zamanda samimi yazışmalara başlayıp görmeyi teklif edecem bakim nolacak...
"v" yerine "w" kullanmanız çok itici.
sewerek ewlendik canım hemde çok sewerek.7 ay nişanlı kaldık we bir gün bile aksatmadık görüşmelerimizi.seni görmemeye dayanamıyorum derdi.nişanlanmadan önce yine aynı ramazan da hergün gece saat 2lere kadar cafede otururduk.bi sonraki akşam yine alırdı beni yine aynı şekide....bunları düşününce daha çok canım acıyor.hani yüreğin acıması deyimi wardır ya yüreğimin acıdığını kawrulduğunu hissediyorum....
sewerek ewlendik canım hemde çok sewerek.7 ay nişanlı kaldık we bir gün bile aksatmadık görüşmelerimizi.seni görmemeye dayanamıyorum derdi.nişanlanmadan önce yine aynı ramazan da hergün gece saat 2lere kadar cafede otururduk.bi sonraki akşam yine alırdı beni yine aynı şekide....bunları düşününce daha çok canım acıyor.hani yüreğin acıması deyimi wardır ya yüreğimin acıdığını kawrulduğunu hissediyorum....
geçmiş olsun canım, bu tipler hastamı tedavi olsalar düzelirler mi yoksa sadece karaktersizlermi bilemiyorum
ama kk dan gördüğüm kadarıyla şans vermekle düzelen bişey olmuyo genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?