eşimin yalanı

evli değilim hayatım ve uzunca bir süre planlarım arasında evlilik yok, ama erkekleri tanıdığım kadar evlilik kurumunu bildiğimi iddia edemem...ayrıca sizin yazdığınız şeylere tepkim çok farklı olurdu ama bu kadıncağızın durumu sizin anladığınız ve anlatmaya çalıştığınız şey değil!!

herkesin beni anlamasını beklemiyorum zaten!!!

tatlım gece gece bence uyku tutmadı seni sende saracak birşeyler ararken, bugüne kadar hiç sahip olamadığın açıklık ve netlikte bir kadının fikirleriyle karşılaştın, buna karşılık yapabildiğin tek şey ise; o erkek diyebilmek sonra da kendi kendine espri yapmak suretiyle-umarım gülmüşsündür- bu deep'in kocası diyebilmek..git tatlım son bir bardak su iç vakit geçiyor bak, orucuna konsantre ol!!!

konu sahıbı arkadas naptgı acaba cok sıkıntılı bı surec

nickimdeki swan ingilizce bir kelime ama siz Türkçe yazıyorsunuz sadece okurken dikkatimi dağıttığı için uyarmak istedim.
bende w kullanıyorum sürekli ama o lise yıllarındaki mesajlaşma bağımlılığından kalma bir alışkanlık
T U V üç kez tuşlamak gerekirken
w daha basit geliodu
halada kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…