aynen böyle canım.güzel anlatmışsın.ben daha öncede yakaladım o zaman yağ gibi suyun yüzüne çıktı.benim hatam o yakalamalarımda çok aşırı tepki wermekti.susamadım
ama bu sefer susmalıyım.zaten konuşmuyorum.aynı ewde o kadar zor ki.akşam şöyle bi açktırmadan yüzüne baktım da soluğu lawaboda aldım iğrendim adamdan.
gecede rüyamda hiç tanımadığım yaşlıca bir adam kocan yalan söylüyor hemde çok büyük yalan dedi.zaten uyuyamıyordum gözümün tuttuğu anda da böyle bişey görünce tuhaf oldum.şuan da bütün orgnlarımın yandığını hissediyorum ciğerlerim parçalanıyor sanki.kelimelere dökemediğim o kadar yoğun duygular içindeyim ki...
İnşallah eşin değildir canım böyle dua edelimde belki gerçekten eşin olmadığı çıkar.....
bu durumda olmakta ne kötü,
söylesen bi türlü söylemesen bi türlü
söylemesen vicdan yapıyosun, söylesen kadın yıkılıyo, bazende kabak söyleyende patlıyo
aynen böyle canım.güzel anlatmışsın.ben daha öncede yakaladım o zaman yağ gibi suyun yüzüne çıktı.benim hatam o yakalamalarımda çok aşırı tepki wermekti.susamadım
ama bu sefer susmalıyım.zaten konuşmuyorum.aynı ewde o kadar zor ki.akşam şöyle bi açktırmadan yüzüne baktım da soluğu lawaboda aldım iğrendim adamdan.
gecede rüyamda hiç tanımadığım yaşlıca bir adam kocan yalan söylüyor hemde çok büyük yalan dedi.zaten uyuyamıyordum gözümün tuttuğu anda da böyle bişey görünce tuhaf oldum.şuan da bütün orgnlarımın yandığını hissediyorum ciğerlerim parçalanıyor sanki.kelimelere dökemediğim o kadar yoğun duygular içindeyim ki...
Sanki bende izledim öyle bir film yazdığında gözümün önünde canlandı birden...
tamam canım zor bi durum ama bu kadar da kendini yıpratma güçlü ol ayakta dimdik durduğunu görünce emin ol senden çok o üzülecektir bu arada beni arkadaşlığa devet etmişsin ben daha yeni üye olduğum için ne yapmalıyım çok bilmiyorum yardımcı olursan davetini kabul edebilirim
daha sonraki gelişmeleri sana bildirebilmek için istek yolladım ama bende tam olarak bilmiyorum.bilen arkadaşlar yardım edermisiniz.
daha sonraki gelişmeleri sana bildirebilmek için istek yolladım ama bende tam olarak bilmiyorum.bilen arkadaşlar yardım edermisiniz.
canım resim istedim istemezmiyim.profilinde şuan kıwanç tatlıtuğ resmi war.kendi resmin yokmu niye koymuyorsun dedim bi ara koyarım dedi.ama benim aklıma bir oyuncu bulup birde hat alıpp tlfnda konuşturmak işi çok yattı.güwenini alıp daha sonra görüşme teklif ettireceğim.daha sonra da eğer gelen kşi eşimse işte o zaman bitecek bu ewlilik...Konuyu okudum ama yapılan yorumlarıda okudum.. Yinede yargısız infaz yapmamak gerekir karşı taraftan fotoğraf iste bakalım ne yapacak. isim iste güvenmediğini söyle.. onu suçlaman için gerçektende onunla konuştuğuna emin olman lazım...
çok zor bir durum insanın birinden şüphelenmesi.. ama erkekler çok çabuk sıkılıp yeni heyacan aramaya başlıyorlar.. neden acaba nedeni nedir çok merakk ediyorum... neden bu şekilde eşlerini aldatıyorlar... b
benda şahit oldum.. biri salaklık yapıp adını soyadını verdi ...adam evliymiş güyya kimsetanımaycak ya...
erkekler çok şaşırttıyorlar.. sizden memnun değilseler bir arayış içine giriyorlar... evli bir erkek tanıyorum eski iş yerinden çok mazbut ve eşini çok seven bir adam ama gençliğinde hep 2-3 kızla çıkmış.. huylu huyundan vazgeçmemiş.. bir arkadaşlık sitesinde kendi fotoğ. gördüm yakaladım onu... kızlarla çetkeşiyor. diğer iş ark. sürekli kızlarla msjlaşıp duruyor derdi.. bende şaka yapar sanırdım.. değilmiş. gerçekten de kızlarla msjlaşıyordu sanırım.. birde 2 çoğu var...
erkekler çok dikkatle yaklaşmak lazım..çok iyi tanımadan evlenmemek lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?