kendine saygin olmadigi konusu beni enterese etmez o senin derdin hayatim, ben EGER DUSUNCEN BUYSA BU FIKRINE SAYGI DUYARIM dedim.
ayrica erkeklere kadinlardan daha fazla saygi gostermen gerektigini kimse soylemedi..bu durumda tamamen kisiseldir sadece seni baglar...
istersen kendinle ilgili seyler yazip yorum bekleme daha fazla konuyu saptirma, cunku ilgi cekmeye calistigini dusunecegim.
aynen böyle canım.güzel anlatmışsın.ben daha öncede yakaladım o zaman yağ gibi suyun yüzüne çıktı.benim hatam o yakalamalarımda çok aşırı tepki wermekti.susamadım
ama bu sefer susmalıyım.zaten konuşmuyorum.aynı ewde o kadar zor ki.akşam şöyle bi açktırmadan yüzüne baktım da soluğu lawaboda aldım iğrendim adamdan.
gecede rüyamda hiç tanımadığım yaşlıca bir adam kocan yalan söylüyor hemde çok büyük yalan dedi.zaten uyuyamıyordum gözümün tuttuğu anda da böyle bişey görünce tuhaf oldum.şuan da bütün orgnlarımın yandığını hissediyorum ciğerlerim parçalanıyor sanki.kelimelere dökemediğim o kadar yoğun duygular içindeyim ki...
face de değil ama hotmail hesabı için bu tür bi yaklaşımda bulundu.bir sürü uygunsuz siteden üyelikleri wardı.peki bunlar ne dedim.ilk ewliliğinden olan oğlunun adı ile kayıt olmuş bu yerlere.yani aslında o kadar çok şey war ki konuştukça lafın yeri geliyor...arkadaşım olmuştur diyor.yahu ben niye ewladımın adını arkadaşıma weereyimde oralara üye olsun?
Ben olsaydım : bir görüşme ayarlar , elimde günlerdir konuştuğuna dair ispatladığım delilerle buluşma yerınde bekler bır tokat atar bıtırırdım ... Madem yapıcaksın adam gibi durust ol once evlılıgını bıtır sonra yap ne yapacaksın .. bu ne aşağılık bir durum ya ne ıstyor bu erkekler anlayamıyorum artk ..
Allah yardımcın olsun ..
Ben olsaydım : bir görüşme ayarlar , elimde günlerdir konuştuğuna dair ispatladığım delilerle buluşma yerınde bekler bır tokat atar bıtırırdım ... Madem yapıcaksın adam gibi durust ol once evlılıgını bıtır sonra yap ne yapacaksın .. bu ne aşağılık bir durum ya ne ıstyor bu erkekler anlayamıyorum artk ..
Allah yardımcın olsun ..
Tortellini'ye katılıyorum bir görüşme ayarla ve o görüşmeye gitmeden önce onun pılını pırtını herşeyini topla alabileceği bir yere bırak,boşanma davasını aç ve onun yanına delillerle git ve masanın üzerine koy dava kağıdını vur tokadı tükür suratına ayrıl oradan.Bu adam düzelmez bence...Çalışıyormusun bilmiyorum ama bu dediklerimi yapabilmen için kendi ayakları üzerinde durabilen biri olman gerekiyor.Seviyorum,ayrılmak istemiyorum diyorsan eğer o zamanda Allah'a dua et.
eşim doğru düzgün beraber olmaz benimle.hep ilk adımı atan benimdir.o esnada ise pek hareket etmez öylece harektsiz durur.yani kendi kendimi tatmin etmekle aynı şeye eşit bir durum.
bu cilveli bu konu sahibesinin kocası olmasın sakın
pek bi illegal yorumlar yaziyüüür
iyide canım, sadece bi kadının ilgisi hoşuna gitmiş masum köylü olsa
basit bi selamlaşmadan sonra, havuzada gidermiş nonniş demez, demek ki alışık
nonniş benim eklemem
Ne yazdigini bilmiyorsun sanirim kendimle ilgili yazmadim farkettiysen
SENIN yazdiklarinla ilgili yazdim
beyin hucrelerin bezelye tazeliginde sanirim ayrica
ilgi cekmek istiyormusum pehh
dusuncelerindeki eziiklige tahamul gosterseydim sende havalanip cevap yazma luksune sahip olmasaydin
belki de adamın eski sevgilisiyimdir
ekleye ekleye yatakta bile pasif kekeme adamı profil resmine çevirdiniz zaten nonniş.
valla ben ekleme olduğunu belirtmiş bişey anlatmaya çalışmıştım, bi selamın arkasından bu kadar samimi bi laf, bu konuşmalarda tecrubesiz birinden gelmez mahiyetinde
sanırım herkes anladı, sen farklı anlamak istiyosan anla napıyım, ayrıca neden benden alıntılayıp çoğul konuştuğunada bi anlam veremedim
cevap veremeden duramaycağım, sen evlenince kocana izn ver o zaman senden güzel kadınlarla konuşmasına görelim nasıl bi hal alacaksın. bekara karı boşamak kolaydır. yaşamadan bilemezsin.bu ne saçama bir düşünce. kocası onu aptal yerine koysun,eşinin arayıp sorması, ama internette fink atsın. o adama da anlayış göstersin. yok daha nelerdaha önce başka bir topicde yazmıştım buraya da yazayım.
ben 14 aylık ewliyim...we eşimle birbirimizi çok sewerek ewlendik (en azından böyle zannediyorum) ewlilğimin 3.ayında kayınwalidemlerde eşimin farklı
bir mail we bu bu mail adresine bağlı facebook hesabının olduğunu öğrendim.bu hesapta eski sewgilisi wardı.ben o mail adresini we şifreyi buldum.açtım
sorduğumda kendisinin olmadığını söyledi.daha sonra o hesaba bağlı başka bir hesap.en son şubat ayında başka 3. bir hesap.sordum yine
benim değil dedi.epey tartıştık günlerce konuşmadık.adamdan resmen tiksindim...ben bu hesapların şifrelerini we bağlantı adreslerini değiştirip kendime yönlendirdim.geçen hafta bi bakim dedim ne göreyim hepsi bir mynet hesabına yönlendirilmiş.we ben o hesabı
bulamıyorum.başka bir hesapla face de kocama arkadaşlık isteği yolladım kabul etti.bir kaç gündür farklı bir kadınmışım gibi konuşuyorum.çok acı werici bir şey.
benim aklıma böyle şeytanlıklar gelmezdi bu adam beni şeytanlaştırdı
hayatim bunun neresinde adamin konusmalari??????
adamin tek sucu karisindan gizledigi daha dogrusu gizleyemedigi*bu kizdan cidden korkulur!!!* mail adresi.
bence kocana yaptigin sey yanlis, ne yani simdi ben erkek olacagim face!ten bir kadin beni ekleyecek muhtemelen fake adres oldugu icin guzel bir kiz fotografi koydunuz, ve benimle isterik birsekilde konusacak...ben konusmayacagim???? birsey yapmayacak olsam bile, guzel bir kadinla konusmak hem ozguvenimi arttirir hemde keyif verirdi bana, ayrica burada kocaniz sizi saf yerine koymuyor tam tersine siz kocanizi aptal yerine koyarak ona neler yaptiginiza ve severek evlendiginiz esinizin burada aldigi haksiz elestirilere bir bakin, su an hicbirsey haberi olmayan kisi o. sadece guzel bir kadinin kendisini begendigini ve onunla konusmak istedigini zannediyor, begenilmek hangimizin hosuna gitmiyor???? bence bu oyunu hemen bitirin ve kocanizla bir hayata devam edin, kocaniza oyunlar oynayip yuzyuze bile tanismadiginiz insanlarla dedikodusunu yapmak daha keyifli geliyorsa sayet size, birakin adami da o bari gercek birseyler yasayabilsin!!!!
bak hayatim daha yeni evli sayilirsin ama bence adamina sahip cik daha somut birsey yokken ortaligi ayaga kaldirip evliligini bitirme, mutlu musun mutsuz musun orasini bilemioyorum!! eger mutsuz bir evliligin varsa bir dakika dusunme bosan ama o adami seviyor ve onunla mutluysan onun da seninle mutlu oldugunu hissediyorsan, soyle gozlerine bakinca hisseder insan dimi!!! iste bir bak ve sevgi ve safkat varsa sana karsi..birak bu sacmaliklari ve esinle konus tum bunlari ve mutlu olmaya bak, emin ol burada bosan diye sana yalvaran insanlarin basina fiziksel aldatma gelse bile kocalarini eve geri alacak insanlar vardir!! akilli ol tatlim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?