eşimin yalanı

Zor çok zor bir durum.Eşinize kamera açtırmakta ısrarcı olun.En azından ilk adımda onun olduğuna emin olursunuz.Sonrada buluşma anında resimlerle kanıtlarsınız.

Erkeklerin aklı hep cinsellikte.Onlara göre bu çok çok normal.

Böyle durumlarda aldatmış saymıyorlar kendilerini.HAK OLARAK GÖRÜYORLAR...

Her şeyin hesabı günü gelince sorulacak nasılsa...

Allah yardım etsin size...

Ayrıca buna tam benzemesede böyle bir durum bende yaşadım.O yürek acımasını çok çok iyi bilirim...Ve halada eşime güvenmem.Bitti bir kere o güven çünkü...

Ne yazdigini bilmiyorsun sanirim kendimle ilgili yazmadim farkettiysen
SENIN yazdiklarinla ilgili yazdim
beyin hucrelerin bezelye tazeliginde sanirim ayrica
ilgi cekmek istiyormusum pehh
dusuncelerindeki eziiklige tahamul gosterseydim sende havalanip cevap yazma luksune sahip olmasaydin

canım seni çok iyi anlıyorum cok zor bi durum ne desek boş çünkü senin kararın ,düşüncelerin benm tek sölüycegim şey dua dır ALLAH yar ve yardımcın olsn ama unutma acele karar verip gemileri de yakma derim biraz da konuya sogukkanlı olarak enine boyuna düşün bide sanırım eşinin 2.eşisin ilk eşinden neden ayrılmıs biliyormusun?neyse canm dualarım sennle Rabb im senin yardımcın olsn hayırlı yollar vesile eylesin inş:26:

Ben olsaydım : bir görüşme ayarlar , elimde günlerdir konuştuğuna dair ispatladığım delilerle buluşma yerınde bekler bır tokat atar bıtırırdım ... Madem yapıcaksın adam gibi durust ol once evlılıgını bıtır sonra yap ne yapacaksın .. bu ne aşağılık bir durum ya ne ıstyor bu erkekler anlayamıyorum artk ..

Allah yardımcın olsun ..

Tortellini'ye katılıyorum bir görüşme ayarla ve o görüşmeye gitmeden önce onun pılını pırtını herşeyini topla alabileceği bir yere bırak,boşanma davasını aç ve onun yanına delillerle git ve masanın üzerine koy dava kağıdını vur tokadı tükür suratına ayrıl oradan.Bu adam düzelmez bence...Çalışıyormusun bilmiyorum ama bu dediklerimi yapabilmen için kendi ayakları üzerinde durabilen biri olman gerekiyor.Seviyorum,ayrılmak istemiyorum diyorsan eğer o zamanda Allah'a dua et.

Bende arkadaşların düşüncesindeyim.Kaçacak yeri kalmasın ama yanına aileden birini de al, başkalarıyla görüşüyordu ben yakaladım deme fırsatı kalmasın.Kendini her yerden sağlama al,bunların ne yapacağı belli olmaz.Allah yardımcın olsun

eşim doğru düzgün beraber olmaz benimle.hep ilk adımı atan benimdir.o esnada ise pek hareket etmez öylece harektsiz durur.yani kendi kendimi tatmin etmekle aynı şeye eşit bir durum.

bu durumda ki bir adam nasıl olacak başka birine bir öpücük verebilecek hayretler içindeyim!!!! ben senin iyiliğini istediğim için açık yüreklilikle fikirlemi sakınmadan söylüyorum, bu adamın canı sıkılmış hayatım bende tam bundan bahsediyorum onu oyunun dışına atarsan, işte tam olarak bunlar olur adam da oynayabileceği stres atabileceği farklı mecralar peşinde, tamam birçok erkek gibi yanlış yola girmiş, netten bu tip heyecan arayacağına motosiklet alıp bir motorcu grubuyla da pekala her hafta sonu gezilere YİNE SENSİZ çıkabilirdi. ama sensiz olacağı içinde yine mutsuz olacaktı, bugün boşan bu adamdan yarın başka birini bul emin ol yine aynı sıkıntılarla karşı karşıya kalacaksın!!! onunla birlikte oynayın,oynaşın..kıvanç tatlıtuğu profil resmi yapan adamdan ne beklersin ki!!! o başka bir kadın veya aşk aramıyor, onu bulmuş zaten sende ama farkında değil, o biraz eğlence biraz farklılık arıyor, belki yatakta daha aktif olmak istiyor ama bunu aslında başka biriyle yapmak istemiyor. ayrıca erkekler birazcık salaktır, emin ol senden ayrı olmak aklının ucundan geçmese de sonucunu düşünmeden saçma sapan işlere girişirler..ben senin mutlu olmanı istiyorum, insanlar evlilik hayatları boyunca neler yaşıyorlar, emin ol sizin bu var olup olmadığı bir muamma olan aldatma meselesi ne ilişkinize sürülen bir kara lekedir nede onarılmayacak bir sorundur.üstesinden birlikte çok net söylüyorum OYNAŞARAK,OYNAYARAK FARKLI DENEYIMLERI BIRLIKTE TADARAK VE MONOTONLUKTAN UZAKLASARAK gelebilirsiniz. emin ol dışarda daha akıllısı yok bu erkeklerin...mal cidden bu!!yoğurmak sana kalmış.

iyide canım, sadece bi kadının ilgisi hoşuna gitmiş masum köylü olsa

basit bi selamlaşmadan sonra, havuzada gidermiş nonniş demez, demek ki alışık

nonniş benim eklemem

ekleye ekleye yatakta bile pasif kekeme adamı profil resmine çevirdiniz zaten nonniş.

peki tatlım o zaman üşenmeden sana kalem kalem izah edeyim durumu;

kendime saygim olmadigi icin neden saygi duyuyorsun? :) demişsin birde gülücük kondurmuşsun ben ne demişim tatlım? kendine saygin olmadigi konusu beni enterese etmez o senin derdin hayatim YANİ KENDİNE SAYGIN OLUP OLMAMASI BENİM MEVZU BAHSİM DEĞİL VE SANA KENDİNE SAYGI DUYMADIĞIN İÇİN SAYGI DUYDUĞUM FALAN YOK!!! eğer gerçekten böyle benim zıttım olarak düşünüyorsan yinede ben EGER DUSUNCEN BUYSA BU FIKRINE SAYGI DUYARIM dedim.

erkeklere kadinlardan daha fazla saygi duymuyorum sayet bu yuzden kendime saygim yoksa
boylede yasarim merak etme DEMİŞSİN Kİ ZATEN NEDEN KENDİNE SAYGI DUYMADIĞINI SÖYLEDİĞİMİ DE ANLAMAMIŞSIN BENDE ÜZERİNDE DURMAYA GEREK GÖRMEDİM, PEKİ BEN NE DEMİŞİM HAYATIM?

ayrica erkeklere kadinlardan daha fazla saygi gostermen gerektigini kimse soylemedi..bu durumda tamamen kisiseldir sadece seni baglar...YANİ ERKEKLERE DAHA FAZLA SAYGI DUYULMASI GİBİ GEREKSİZ BİR DÜŞÜNCEDEN Kİ KİMSE BÖYLE BİRŞEY SÖYLEMEDİ AMA SEN YİNEDE BÖYLE DÜŞÜNÜP erkeklere kadinlardan daha fazla saygi duymuyorum sayet bu yuzden kendime saygim yoksa....DEMİŞSİN, BEN YİNE DE BU DÜŞÜNCENE DE bu durumda tamamen kisiseldir sadece seni baglar...DİYEREK TASVİF ETMEDİĞİMİ AMA DÜŞÜNCEN BUYSA SAYGI DUYDUĞUMU İFADE ETMİŞİM.

SON OLARAKTA

istersen kendinle ilgili seyler yazip yorum bekleme daha fazla konuyu saptirma, cunku ilgi cekmeye calistigini dusunecegim. DEMİŞİM Kİ SAYENDE KIZIN DERDİ YERİNE SENİNLE UĞRAĞIYORUM O YÜZDEN KONUYU KİŞİSELLEŞTİRMEYELİM DEMİŞTİM...İLGİ ÇEKME MEVZUSU İSE, BAŞKA BİR ARKADAŞA CEVAP YAZMAYA GEREK GÖRMEDİĞİM İÇİN BİR ATIFTI ancak görüyorum ki onu da anlayamamışsın, şimdi tv karşısında kavak yelleri izleyip bezelye mi ayıtlıyorsun ne yapıyorsun tam anlamadım ama konuyu sağa sola çekip beni çileden çıkartma:81::26:

Son düzenleme:
ekleye ekleye yatakta bile pasif kekeme adamı profil resmine çevirdiniz zaten nonniş.

valla ben ekleme olduğunu belirtmiş bişey anlatmaya çalışmıştım, bi selamın arkasından bu kadar samimi bi laf, bu konuşmalarda tecrubesiz birinden gelmez mahiyetinde
sanırım herkes anladı, sen farklı anlamak istiyosan anla napıyım, ayrıca neden benden alıntılayıp çoğul konuştuğunada bi anlam veremedim

Son düzenleme:
ben bunu 5 sene önce dinlemiştim kadının o konuşması beni çok şaşırtmıştı ......hatta ozanı yemeğe davet etmişti süperdi yaaa

canım tek yapman gereken eşinden ayrılmak.kendini onun seviyesine indirme! göz göre göre canını daha fazla yakma! adamın ne yaptığı belli işte! git bir güzel dava aç ve kurtul! hatasını bile kabullenmeyen bir adamdan heleki evliliğinin ilk yılında bunu yapandan bir adamdan fayda beklemek düzelmesini beklemek zaman kaybı ve kendini yıpratmak olur! senin bunu görmen bile bir mucize! kendini kurtarman için bir şans!

zaten nonnişi eklediğini yazdığın için senin mahiyetinde tüm ek yapanlara cevap vermiş bulundum, ayrıca bak adam hiç değilse selam vermiş, bizim daha bir kuru selamlaşmamız oldu mu? hayır. ama nonniş dememden iğreti olmadın, garipsemedin..yani adam belirli bir muhabbeti olan kişiye dahi benim sana kullandığım samimi ifadeyi veya ona yakın birşeyi kullanmamış..nonniş:)

cevap veremeden duramaycağım, sen evlenince kocana izn ver o zaman senden güzel kadınlarla konuşmasına görelim nasıl bi hal alacaksın. bekara karı boşamak kolaydır. yaşamadan bilemezsin.bu ne saçama bir düşünce. kocası onu aptal yerine koysun,eşinin arayıp sorması, ama internette fink atsın. o adama da anlayış göstersin. yok daha neler

bu yorumu bir kadının yapmış olabileceğine inanamıyorum,
kız bi sürü hesabı var diyor, siz aa kocana çok ayıp yapmışın o masum bir bebecik demediğiniz kalmış yani.
demek siz erkek olsanız (ki bence aslında erkeksiniz) böyle yapıyorsunuz, o zaman yakışıklı bir erkek sizle isterik bir şekilde konuşmaya çalıştığında da cevap veriyorsunuz, sonra aa ben masumum haksız eleştiri. beğenilmek herkesin hoşuna gider, ama bu beğenilmek değil aldatmak. bi yürüyün gidin bence.

yok ben kesin karar verdim bu arkadaş deep'in kocası sanırım. bu ne ya kendi kendine tüm erkekleri tepemize çıkarmamız çıkmıyorlarsa nooolur çık diye yalvarmamızı salık vermiş sadece, üstelik ısrarla yani!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…