eşimin yalanı

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
merhabalar bugün eşimin izin günüydü ve arkadaşının bir iş olduğunu söyleyip dışarı çıkacağını söyledi bende sırf o mutlu olsun diye canım git ama erken gel akşam birlikte vakit geçirelim dedim tamam demişti eşimin gittiği yer iki saat uzaklıktaydı ve saat oniki de gitti akşam dokuzda geldi ben tavır yapmadan önce sordum kaç saattir nerdeydin diye bana dürüm getirmiş ama anlatmadı önce ye sonra konuşuruz dedi yedikten sonra sordum yine anlatmadı küstüm anlattı meğer arkadaşının işi internette sohbet sitelerinden tanıştığı bir kızla tanışmakmış ama bana öyle demedi evrak işleri var demişti yalan söyledi bende salak gibi onu bekledim markete gittim onun için çayın yanına bişeyler aldım sadece ona sordum ben senin yaptığın şeyi yapsam hoşuna gider mi diye gitmez dedi ve sustum hiç ona bakmıyorum konuşmuyorum çünkü çok kırıldım evli barklı adamın böyle şeylerle ne işi olur öyle değil mi:2: ben ona bu kadar sadıkken çok üzüldüm:2: geldiğinden beri gönlümü almaya çalışıyor ama buna müsade etmiyorum:2:

esinin yalan soylemesi ve yalan soyledigi durum hic hos degil...
ama senin yaptigin kiskancliklarla adamin yalan soylemesi gayet normal...boyle devam edersende kaybedersin daha oncede soylemistim...

esinin yalan soylemesi ve yalan soyledigi durum hic hos degil...
ama senin yaptigin kiskancliklarla adamin yalan soylemesi gayet normal...boyle devam edersende kaybedersin daha oncede soylemistim...
ne olursa olsun bence söylememeliydi evet kıskançlık yapıyorum ama işte o bana böyle güvensizlikler vere vere oluşan birşeydi

ne olursa olsun bence söylememeliydi evet kıskançlık yapıyorum ama işte o bana böyle güvensizlikler vere vere oluşan birşeydi

demekki onun yalanlarida senin kiskancliklarin yuzunden olusuyor canim

yorgunluktan beynim durdu sanirim konuyu anlayamadim.
esiniz mi bulusmaya gitmis yoksa arkadasi mi?
kac kere okudum anlayamadim bi!!!

işin acıkcası ben kocanın soyledıklerıne ınanmadım kocanda bısey war tweety kıskanclık yapma dıosun ama napsın sormasınmı nerden geldın naptın dıye cnmcım

eşinin arkadaşı buluşmaya gidecekmiş, eşi de arkadaşının yanında gitmiş. gelirken de dürüm getirmiş :) gönül alma maksatlı...

yazdığınızı okuyunca şaştım kaldım siz olsaydınız kıskanmaz mıydınız sonuçta arkadaşımın diyo ama kendi tanıştığı bir kız olmadığı ne malum.
Bence konu sahibi arkadaşın gösterdiği tepki çok ama çok normal normalinde ötesinde hatta

eşinin arkadaşı buluşmaya gidecekmiş, eşi de arkadaşının yanında gitmiş. gelirken de dürüm getirmiş :) gönül alma maksatlı...

hih simdi oldu tesekkur ederim.
ben pek inanmadim.
amacim kimsenin aklini karistirmak degil ama konu sahibine sozum bundan sonra gozunuzu kulaginizi acin derim.

esi arkadasinin yanina gidecegini soylemis evraklarla ilgili felan gibi birseyler demis gitmis gec gelmis arkadasta sorunca esi yalan soyledigini arkadasinin internetten tanistigi kizla bulusmaya gittigini soylemis oda arkadasnin yaninda gitmis sanirim evli barkli adamin ne isi varsa iste arkadasta bu yuzden tavir almis
işin acıkcası ben kocanın soyledıklerıne ınanmadım kocanda bısey war tweety kıskanclık yapma dıosun ama napsın sormasınmı nerden geldın naptın dıye cnmcım

canim sen arkadasin eski konularini bilmiyorsun kendisi cok kiskanc bir bayan bunuda kabul ediyor daha once actigi konulara bakarsan yani o kadar kiskanclikla adamin yalan soylemeside normal evden uzaklasmasida

bencede normal tepkı vermıs oturup durumu yemıss ben o durumu esım agzına sokardım yaaa ya ben cook kıskancım

belınaycımm katılıorum sana aynen valla olurmu ole bısey yaa
hımmm tamam twettycımmm kıskanc olabılır ama abartmamıs baksana sormamıs bıle ona sormakmı denırrr ben aksam 9 kadar 9 dogurur oda gelınce ona dokuz dogurttururdumm

Hiç hoş bir durum değil insanın aklına o kadar çok şey gelir ki,eşinin arkadaşı erkekken yanında birini götürme gereği duyarsa karşı cinste yanında bir arkadaşını getirme gereği duyar kusura bakma arkadaşım ama iyi sabrediyorsun.

konu sahıbıne sabır versın bole durumda olsam bı durumle kanmam

hih simdi oldu tesekkur ederim.
ben pek inanmadim.
amacim kimsenin aklini karistirmak degil ama konu sahibine sozum bundan sonra gozunuzu kulaginizi acin derim.

valla bende inanmadım.

belki aldatmak değildir ama yalan içinde yalan var. açıklaması bile yalan gibi duruyor.

şöyle sıkmadan alttan alttan takip etmek en güzeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…