eşimin yalanı

ben demedimki abartmissin falan filan yazdigimi iyi okumadiniz herhalde esinin yalan soylemesi ve yalan soyledigi konu hos degil ama boyle olmasina yapmasina sebep senin kiskancliklarin dedim bilmem anlatabildim mi ?

ben demedimki abartmissin falan filan yazdigimi iyi okumadiniz herhalde esinin yalan soylemesi ve yalan soyledigi konu hos degil ama boyle olmasina yapmasina sebep senin kiskancliklarin dedim bilmem anlatabildim mi ?

bence kıskanclıkla alakası yok esım benı nerdeyse balkona cıkarmayacak ama hıc bıkere yalan soylemedımm bende asırı kıskancım 1dk gec kalsa hesabını sorarım bence nsann kanında var yalan soylemekk yada aldatmakkk

aldatamnın birinci basamagına hoşgeldinizz önce yalan sonra işim çıktı sonrada inkarr:) allah kimsenin başına vermesin eşim yapsa allah korusun kıyamett koparrr evdeeeeee heryeri kırarım valaaaaa adam meyili aldtymaya beliiiii bide gönül alma bahanesi dürümmm tıkıverseydin agzınaa

tatlim zaten kocasinin yaptigi yanlis evli barkli adamin ne isi var yani ama bunlara sebep arkadasin kiskanc olmasidir dedim once bi eski konularini okuyun esini ne kadar sktigini sonra yorum yapin gittigi dugunde evde kocasina sakin gelinle tokalasma diye tembih eden bir kiskanclik durumunda konu sahibi

sen yapmassin o yapar herkez farkli dedigin gibi insanin icinde olmasi lazim ama yani erkekler fazla sk bogaz olmayada gelmiyor canim biz kadinlar kiskanilmaktan hoslaniyoruz tamam ama erkeklerde oyle degil fazla oldumu bunalir ve disari yonelir yani yapmicagi varsada yapar...

ay yok artık buda ıyıce sapıtmısss hehehe guzel fıkırmıs kavga cıkarmak ısteyenler ıcın ıse yarar nıye tokalastın dıye hehehehehe :)okurum cnmcm tamam :)sen benım yılbasına yorum yapma bakalım daha bırıncı derken sondan bırıncı oldun yanı

hayyy agzina saglik katiliyorum

tabı oarsı oyle tatlım fazlaya gelınmıyoo bıde gelınle tokalsma demıs anlasılan fazla kıskanc oda bogulmus genede yalan solememesı lazımdı

yaptim ya gec kaldim ama olsun
hayyy agzina saglik katiliyorum

sonunda ne demek istedigimi anlayan biri cikti oh

tabı oarsı oyle tatlım fazlaya gelınmıyoo bıde gelınle tokalsma demıs anlasılan fazla kıskanc oda bogulmus genede yalan solememesı lazımdı

canim konu sahibinin eski konularini okumanizi tavsiye ederim tabiki esinin yalan soylemesi normal degil soyledigi durum hic normal degil ama adam bunalmis yani gecenlerdede bir konu acti esi ek is olarak dolmus soforlugu yapmak istiyormus arkadas yine kavga cikarmis nedeni dolmusculuk yapacagi yerin sosyetik bir yer olmasi ve acik sacik giyinen kizlarin dolmusa binip esini elinden alacagindan korkmasi varmi boyle birsey adam artik bunalmis ki nereye gidecegini sasirmis galiba...

evet ya bı goz attımda hepp kıskanclıkla bence ılk basda kendıne cekı duzen verın bu kadar ustune duserse kaybeder ve hıcc eve gelmezz

evet ya bı goz attımda hepp kıskanclıkla bence ılk basda kendıne cekı duzen verın bu kadar ustune duserse kaybeder ve hıcc eve gelmezz

benimde anlatmak istedigim bu o kadar sk bogaz ederse adam evede gelmez artik yani ilk basta sucu kendinde aramali sonra adamda...

Ben de kiskancimdir ama benim esim de çekinir benden. Onu da arkadasinı da kafa kafaya vururum. Değil gitmek aklından bile geçiremez, ne demekmiş bunalıp kaçmak, yalan söyleyip copcatanliga gitmek. Hem de huyunuzu bile bile..

sakın inanma : ben olsam bu saate kadar nerde kaldığını sorar cevap yalan olsada dürümümü yer ve hiç bişi yokmuş gibi devam ederdim
ama bu cevabada asla inanmazdım ,çaktırmadan gözlem altında tutardım ,başka başka bahanelerle arar nerde ne yapıyor kontrol ederdim bir yapar iki yapar üçüncüde yakayı ele verir

ama şu kıskançlığıda içime atardım erkek milleti sıkmaya gelmez ,uzaktan uzağa çaktırmadan kıskan be güzelim

yorumlarin geneli mantikli ama anlamadigim bisey var.. bende supheli buldum bu durumu ama diyelimki kendi bulusmaya gitti veya o kiz yaninda baska bi kiz getirdi vs ..bu adam onca yalan dururken niye boyle bi yalana basvursunki..araba bozuldu der..baska biri aradi acil gitmem gerekti..arkadasin baska isleride vardi..atarda atar..normal bi kisiye soylenmez boyle yalan..kabul edilir bisey degil evli adamin copcatanlik yapmasi kaldi ki konu sahibi kiskancmis eside biliyor..e niye kendini acik etsinki yani suphe arttiracak bi bahaneyle gelsinki..kaldiki oyle aniden cevap vermesi gereken bi durum olmamiski Allah soyletti desek..konu sahibi oturmus durum yemis o arada adam dusunmustur tabi..
benim fikrim adam ya arkadasin kiskancligindan korkarak takip edilme endisesi yasadi ve goruntuye uygun bi yalan buldu..yada adam gercekten sucsuz ve ici rahat etmedi doguruyu soyledi arkadasin kizacagini goze alarak..
bu yanina gittigi arkadasla irtibata gecip agzini bi yoklayin derim ben..eger samimiyet varsa biraz tebrik ederim gelin adayi varmis gibilerinden belki bi acik verir yada rahatlarsiniz kotu bi durum yoksa..kiz la muhabbet edelim tanisalim filan diye mail adresini ver gibi bi agiz yoklamasi yap derim ben..

yaptığı bence çok saçma birşey ben olsam derdim işin gücün yok kaç yaşına geldin millete kız tavlamada yardımcımı oluyosun çöpçatanlıkmı yapıosun iyi o zaman bende kız arkadaşlarım erkeklerde tanışcakları zaman gidiiiim hayret verici bişey insan böyle bişey yapsa bile karısına nasıl söyler anlamadım

akşam konuyu açtıktan sonra çıkmak zorunda kaldım eşim yine yanıma gönlümü almak için geldi ben izin vermedim ben sana aynı şeyi yapsam hoşuna gider mi dedim gitmez dedi neden dedim kadınsın bir kadına yakışmaz dedi ben de kadın yapınca namussuz erkek yapınca normal mi dedim kavga ettik sonra benim boğazımı sıktı sen bu lafı ağzına nasıl alırsın dedi sana son kez söylüyorum bir daha ben yapsam ben olsam demeyeceksin dedi hiç özür de dilemedi ben sana bişey anlatıyorum inanmıyorsun dedi trafik vardı trafiğe takıldık geç kaldım dedi bende hem yaptığın yanlış birşey hemde şiddete başvurarak haklı olmaya çalışıyorsun dedim evet kızlar ben aşırı kıskancım bi arkadaşımız sürekli beni açtığım konuları öne çıkarmaya çalışıyor ama ne yazık ki bir türlü anlamıyor eşim evlendiğimiz günden beri bana güven verecek şeyler yapmadığı için ben artık gelinin elini sıkmasından bile kıskanacak hale geldim keyfimden değil yani

canım böyle birşeyi yapamam arkadaşını aradım ona inanmadım diye yine bana el kaldırabilir çok kızar arkadaşının da sonra karşılaştığımızda benim hakkımda yanlış düşünmesini istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…