yazdığınızı okuyunca şaştım kaldım siz olsaydınız kıskanmaz mıydınız sonuçta arkadaşımın diyo ama kendi tanıştığı bir kız olmadığı ne malum.
Bence konu sahibi arkadaşın gösterdiği tepki çok ama çok normal normalinde ötesinde hatta
ben demedimki abartmissin falan filan yazdigimi iyi okumadiniz herhalde esinin yalan soylemesi ve yalan soyledigi konu hos degil ama boyle olmasina yapmasina sebep senin kiskancliklarin dedim bilmem anlatabildim mi ?
belınaycımm katılıorum sana aynen valla olurmu ole bısey yaa
hımmm tamam twettycımmm kıskanc olabılır ama abartmamıs baksana sormamıs bıle ona sormakmı denırrr ben aksam 9 kadar 9 dogurur oda gelınce ona dokuz dogurttururdumm
sen yapmassin o yapar herkez farkli dedigin gibi insanin icinde olmasi lazim ama yani erkekler fazla sk bogaz olmayada gelmiyor canim biz kadinlar kiskanilmaktan hoslaniyoruz tamam ama erkeklerde oyle degil fazla oldumu bunalir ve disari yonelir yani yapmicagi varsada yapar...bence kıskanclıkla alakası yok esım benı nerdeyse balkona cıkarmayacak ama hıc bıkere yalan soylemedımm bende asırı kıskancım 1dk gec kalsa hesabını sorarım bence nsann kanında var yalan soylemekk yada aldatmakkk
tatlim zaten kocasinin yaptigi yanlis evli barkli adamin ne isi var yani ama bunlara sebep arkadasin kiskanc olmasidir dedim once bi eski konularini okuyun esini ne kadar sktigini sonra yorum yapin gittigi dugunde evde kocasina sakin gelinle tokalasma diye tembih eden bir kiskanclik durumunda konu sahibi
sen yapmassin o yapar herkez farkli dedigin gibi insanin icinde olmasi lazim ama yani erkekler fazla sk bogaz olmayada gelmiyor canim biz kadinlar kiskanilmaktan hoslaniyoruz tamam ama erkeklerde oyle degil fazla oldumu bunalir ve disari yonelir yani yapmicagi varsada yapar...
yaptim ya gec kaldim ama olsunay yok artık buda ıyıce sapıtmısss hehehe guzel fıkırmıs kavga cıkarmak ısteyenler ıcın ıse yarar nıye tokalastın dıye hehehehehe :)okurum cnmcm tamam :)sen benım yılbasına yorum yapma bakalım daha bırıncı derken sondan bırıncı oldun yanı
hayyy agzina saglik katiliyorum
tabı oarsı oyle tatlım fazlaya gelınmıyoo bıde gelınle tokalsma demıs anlasılan fazla kıskanc oda bogulmus genede yalan solememesı lazımdı
canim konu sahibinin eski konularini okumanizi tavsiye ederim tabiki esinin yalan soylemesi normal degil soyledigi durum hic normal degil ama adam bunalmis yani gecenlerdede bir konu acti esi ek is olarak dolmus soforlugu yapmak istiyormus arkadas yine kavga cikarmis nedeni dolmusculuk yapacagi yerin sosyetik bir yer olmasi ve acik sacik giyinen kizlarin dolmusa binip esini elinden alacagindan korkmasi varmi boyle birsey adam artik bunalmis ki nereye gidecegini sasirmis galiba...
evet ya bı goz attımda hepp kıskanclıkla bence ılk basda kendıne cekı duzen verın bu kadar ustune duserse kaybeder ve hıcc eve gelmezz
yaptığı bence çok saçma birşey ben olsam derdim işin gücün yok kaç yaşına geldin millete kız tavlamada yardımcımı oluyosun çöpçatanlıkmı yapıosun iyi o zaman bende kız arkadaşlarım erkeklerde tanışcakları zaman gidiiiim hayret verici bişey insan böyle bişey yapsa bile karısına nasıl söyler anlamadım
yorumlarin geneli mantikli ama anlamadigim bisey var.. bende supheli buldum bu durumu ama diyelimki kendi bulusmaya gitti veya o kiz yaninda baska bi kiz getirdi vs ..bu adam onca yalan dururken niye boyle bi yalana basvursunki..araba bozuldu der..baska biri aradi acil gitmem gerekti..arkadasin baska isleride vardi..atarda atar..normal bi kisiye soylenmez boyle yalan..kabul edilir bisey degil evli adamin copcatanlik yapmasi kaldi ki konu sahibi kiskancmis eside biliyor..e niye kendini acik etsinki yani suphe arttiracak bi bahaneyle gelsinki..kaldiki oyle aniden cevap vermesi gereken bi durum olmamiski Allah soyletti desek..konu sahibi oturmus durum yemis o arada adam dusunmustur tabi..
benim fikrim adam ya arkadasin kiskancligindan korkarak takip edilme endisesi yasadi ve goruntuye uygun bi yalan buldu..yada adam gercekten sucsuz ve ici rahat etmedi doguruyu soyledi arkadasin kizacagini goze alarak..
bu yanina gittigi arkadasla irtibata gecip agzini bi yoklayin derim ben..eger samimiyet varsa biraz tebrik ederim gelin adayi varmis gibilerinden belki bi acik verir yada rahatlarsiniz kotu bi durum yoksa..kiz la muhabbet edelim tanisalim filan diye mail adresini ver gibi bi agiz yoklamasi yap derim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?