Eşimin yalanları,sanırım boşanıyorum.

Şimdi geçmişte olan şeyler geçişte kalır tamam da, seninle beraberken yaşanmış. Ne biliyorsun şimdi de yapmadığını ve seni yine uyutmadığını? Aşırı güvensiz biri,cinsel hayat yok denecek kadar az, sana sevgiyle bakmıyor...Boşanmayı düşünmekte haklısın
Çok teşekkürler, sosyal medya hesaplarını telefonunun falan takip ediyorum ama yapan her şekilde yapar.Zaten bu güvensizlikle nereye kadar?

Nedense çabalamayacağını düşünüyorum, gitmek istiyorum ama gidersem de, olur da dönersem diye laçkalaşmaktan korkuyorum. Hoş böyle bir ilişkinin daha ne kadarı laçkalaşacaksa?
O yuzden biraz zaman verin ona bu zaman zarfinda ya iyice soguyacaksiniz ya da iliskinizi siz de kurtarmaya çalışacaksınız. Fevri karar verirseniz dönüşü düşünmeniz daha olasi. Yalniz o suan yaptigi hatayi bastirabilmek icin sizin ustunuze oynuyor isin ciddiyetini kendisine bildirin.

eğer tek gecelik ilişkiler, genelev olayı vs senle beraber olmadan önce olsa bırak kurcalama derdim ama sevgiliyken yapmış olması çok mide bulandırıcı...erkeklerin bu iki yüzlülüğü beni çileden çıkarıyor. sen de de bakalım ben de erkeklerle flört ettim yattım ama senle sevgiliydik sadece geçmişte kaldı...bakalım aynı anlayışı sana gösterebilecek mi? erkek olunca aldatma meşrulaşıyor ya kan beynime sıçrıyor. güvenememekte son derece haklısın. sinek küçük dahi olsa mide bulandırır ve bence senin durumunda hiç de küçük değil. kaldı ki benle ilişkisi sürerken tek gecelik habersiz kaçamaklar yapan ben uyuyor sanırken tatillere giden adamın o genelevin kapısında beklediğine de asla inanmam.

Genel ev olayi senden once bile olmus olsa asla kabul edilebilecek bir sey degil. Bir de gecmis gecmiste kalmis diyor. Sen nisanliyken sevgiliyken boyle bir sey yapmis olsan simdiye coktan bosanmistiniz haberin olsun.

Herkesin fikrini acikca beyan edebilecegi özgür bi platform degilmi burasi?
Özgürsünüz de yani ufak pürüz dediğiniz aldatılmak hatta sevgiliyken yani.Ne malum şimdi de kandırılmadığı ya da kandırılmasa bile kandırılmayacağı? Sizin gibiler yüzünden bu erkekler bu kadar yüz buluyor kusura bakmayın.

Sizin evlilikten çok flortunuz olmuş yıllarca ve bu dönemlerde aldatmış sizi. Evlendikten sonra rahatça söyleyebildigine göre aldatmaya girmiyor sanmış. İyi de o işler öyle değil işte..

Tanıdığınız birine selam vermeyi siz yanlış olarak mı görüyorsunuz? Çıkın bu kafakardan. Sonra neden böyle oldu diye soruyorsunuz. Yanlış olur diye selam vermedim nedir ya

Back
X