BEN 1.5 YILLIK EVLİYİM...
eşimle görücü usulü evlendik....herşey çok güzeldi..hala güzel....
nişan evresinden evlenene kadar hergün evimize gelirdi....konuşurduk dertleşirdk öpüşürdük sarılırdık felan filan....
neyse evlendik.....evim 4+4 lük..
hepsini eşim yapmış camları dolapları kapılıarı kartonpiyeri parkeleri kalebodurları boyası
buzdolabı salonu yatak odası yani kısaca herşeyi eşim almış yapmışşşş..
ailesinin durumu pek iyi değil....neyse evlendik.....ve 1 yıldır borç ödüyoruz geçen ailesinden para istemiş 5 milyar....
bana demedi...neyse bende annesiyle telefonda konuştum kayınvalidem ağzından kaçırdı...
eşimede dedim neden bana sylemedin dedim... telefonu açıp annesine neden söyledin demiş...
anneside bana kızdı kızım neden dedi söyledin...
akşam eve geldi......
BANA SEN BORCUMUZUN OLDUĞUNU BİLİP ÜZÜLME DİYE SÖYLEMEDİM DEDİ:1shok::1shok:
KAFANA TAKARSIN ÜZÜLÜRSÜN DİYE SÖYLEMEDİM DEDİ......
bende o zaman bir daha bana yalan söyleme ve bende birşey saklama ben senin tüm dertlerini öğrenmeliyim ve destek olmalıyım sana dedim......
neyse dün yine arkadaşından 2 milyar almış yine bana demedi.....telefonda konuşurken anladım sordum......
ve hatta artık bitti dedim neden benden gizliyorsun dedim hani söz vermiştin dedim.....
ANLA BİTANEM NE OLUR DEDİ..
SENİN YANINDA PARASIZ OLDUĞUMU BELLİ ETMEK İSTEMİYORUM DEDİ....
ÜZÜLÜRSÜN BELKİ DEDİ....
BENDE HALLEDİYORUM DEDİ....:uhm::uhm:
SEN KAFANA TAKARSIN ÜZÜLÜRSÜN BENİMLE EVLENDİĞİN İÇİN PİŞMAN OLMA DİYE SÖYLEMİYORUM DEDİ.....
AĞLADI...:gitme::gitme:
BENMİ SARILDIM ÖPTÜM KOKLADIM TAMAM DEDİM AMA BEN SENİNLE EVLENDİM DİYE PİŞMAN OLMAM DEDİM...BEN SENİN DERTLERİNİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM DEDİM.....
KIZLAR SİZCE NE YAPAYIM SÖYLEMİYOR DERDİNİ BANA ???
eşimle görücü usulü evlendik....herşey çok güzeldi..hala güzel....
nişan evresinden evlenene kadar hergün evimize gelirdi....konuşurduk dertleşirdk öpüşürdük sarılırdık felan filan....
neyse evlendik.....evim 4+4 lük..
hepsini eşim yapmış camları dolapları kapılıarı kartonpiyeri parkeleri kalebodurları boyası
buzdolabı salonu yatak odası yani kısaca herşeyi eşim almış yapmışşşş..
ailesinin durumu pek iyi değil....neyse evlendik.....ve 1 yıldır borç ödüyoruz geçen ailesinden para istemiş 5 milyar....
bana demedi...neyse bende annesiyle telefonda konuştum kayınvalidem ağzından kaçırdı...
eşimede dedim neden bana sylemedin dedim... telefonu açıp annesine neden söyledin demiş...
anneside bana kızdı kızım neden dedi söyledin...
akşam eve geldi......
BANA SEN BORCUMUZUN OLDUĞUNU BİLİP ÜZÜLME DİYE SÖYLEMEDİM DEDİ:1shok::1shok:
KAFANA TAKARSIN ÜZÜLÜRSÜN DİYE SÖYLEMEDİM DEDİ......
bende o zaman bir daha bana yalan söyleme ve bende birşey saklama ben senin tüm dertlerini öğrenmeliyim ve destek olmalıyım sana dedim......
neyse dün yine arkadaşından 2 milyar almış yine bana demedi.....telefonda konuşurken anladım sordum......
ve hatta artık bitti dedim neden benden gizliyorsun dedim hani söz vermiştin dedim.....
ANLA BİTANEM NE OLUR DEDİ..
SENİN YANINDA PARASIZ OLDUĞUMU BELLİ ETMEK İSTEMİYORUM DEDİ....
ÜZÜLÜRSÜN BELKİ DEDİ....
BENDE HALLEDİYORUM DEDİ....:uhm::uhm:
SEN KAFANA TAKARSIN ÜZÜLÜRSÜN BENİMLE EVLENDİĞİN İÇİN PİŞMAN OLMA DİYE SÖYLEMİYORUM DEDİ.....
AĞLADI...:gitme::gitme:
BENMİ SARILDIM ÖPTÜM KOKLADIM TAMAM DEDİM AMA BEN SENİNLE EVLENDİM DİYE PİŞMAN OLMAM DEDİM...BEN SENİN DERTLERİNİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM DEDİM.....
KIZLAR SİZCE NE YAPAYIM SÖYLEMİYOR DERDİNİ BANA ???