• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin yalanlarıı

bebegem

BEBEĞİMİ VER RABBİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
900
6
96
İstanbul
BEN 1.5 YILLIK EVLİYİM...

eşimle görücü usulü evlendik....herşey çok güzeldi..hala güzel....

nişan evresinden evlenene kadar hergün evimize gelirdi....konuşurduk dertleşirdk öpüşürdük sarılırdık felan filan....

neyse evlendik.....evim 4+4 lük..

hepsini eşim yapmış camları dolapları kapılıarı kartonpiyeri parkeleri kalebodurları boyası

buzdolabı salonu yatak odası yani kısaca herşeyi eşim almış yapmışşşş..

ailesinin durumu pek iyi değil....neyse evlendik.....ve 1 yıldır borç ödüyoruz geçen ailesinden para istemiş 5 milyar....

bana demedi...neyse bende annesiyle telefonda konuştum kayınvalidem ağzından kaçırdı...

eşimede dedim neden bana sylemedin dedim... telefonu açıp annesine neden söyledin demiş...

anneside bana kızdı kızım neden dedi söyledin...

akşam eve geldi......

BANA SEN BORCUMUZUN OLDUĞUNU BİLİP ÜZÜLME DİYE SÖYLEMEDİM DEDİ:1shok::1shok:
KAFANA TAKARSIN ÜZÜLÜRSÜN DİYE SÖYLEMEDİM DEDİ......

bende o zaman bir daha bana yalan söyleme ve bende birşey saklama ben senin tüm dertlerini öğrenmeliyim ve destek olmalıyım sana dedim......

neyse dün yine arkadaşından 2 milyar almış yine bana demedi.....telefonda konuşurken anladım sordum......

ve hatta artık bitti dedim neden benden gizliyorsun dedim hani söz vermiştin dedim.....

ANLA BİTANEM NE OLUR DEDİ..
SENİN YANINDA PARASIZ OLDUĞUMU BELLİ ETMEK İSTEMİYORUM DEDİ....
ÜZÜLÜRSÜN BELKİ DEDİ....
BENDE HALLEDİYORUM DEDİ....:uhm::uhm:
SEN KAFANA TAKARSIN ÜZÜLÜRSÜN BENİMLE EVLENDİĞİN İÇİN PİŞMAN OLMA DİYE SÖYLEMİYORUM DEDİ.....

AĞLADI...:gitme::gitme:

BENMİ SARILDIM ÖPTÜM KOKLADIM TAMAM DEDİM AMA BEN SENİNLE EVLENDİM DİYE PİŞMAN OLMAM DEDİM...BEN SENİN DERTLERİNİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM DEDİM.....

KIZLAR SİZCE NE YAPAYIM SÖYLEMİYOR DERDİNİ BANA ???

Benim ailemin durumu çok çok iyi....aslında bu önemli değil benim için....

çünkü artık ailem eşim.....

eşimin mesleğide iyi ......ama işte yeni evlilik hali...... borcumuz var ödeniyor çok şükür....

araba aldık evimiz çok iyi....

ama eşim sıkışınca arkadaşlarından para alıyor bana söylemeden ödemeye çalışıyor buda beni çok üzüyor...

kendimi yabancı gibi hisediyorummm

canım üzülmemen için söylemiyormuş sana ...seni düşündüğü için ,kendince fedakarlık yapıyor..bunu YALAN oalrak değilde beyaz bir yalan olarak değerlendir...madem bundan rahatsızsın eşine, düzgün bir dille bunu beraber aşmanız ve paylaşmanız gerektiği konusunda ,ve ne olursa olsun deteğinim ,senin sıkıntın bizim sıkıntımız diyerek anlat ...üzülecek birşey yok bunda ,dert edinme...allah mutluluğunuzu bozmasın ... (geçen konundan hatırlıyorum seni ve eşine hissetiğin sevgini )

Eşiniz size söylediklerinde samimi gözüküyor. Bazı erkekler parasızlık çektiklerini eşlerine belli etmemeye çalışırlar.
Bunun yalan söylemekle alakası yok. Bence katı davranmayın.
Eşiniz kısa zamanda sizinle paylaşmasını öğrenecektir. Çünkü bu yaşa kadar kendi başına bir şeyler yapmış şimdi sizinle paylaşmak zor geliyordur ona.
Ben olsam olayı büyütmem, eşinizin iyiniyeti sözcüklerinden belli oluyor zaten.
Size mutluluklar dilerim.

bence borç alması kötü, bunu sana utandığı için söylemıyor olabılır ama o borçları alıp bı de gerı odeyecek. aılesınden almasına bışey demıyorum ama arkadaş çevresınden borç alması sızı daha sıkıntıya sokabılır bence.

canım erkekler böyle durumları kafalarına takabiliyor. çünkü hepsi cocukluktan itibaren sen evin reisi
olacaksın sen para kazanacaksın, sen evi koruyacaksın kollayacaksın diye büyütülüyor. omuzlarına
bu yük yükleniyor. bazı erkeklere eşlerinin çalışması bile utanç olarak geliyor.
çok şükürki eğitim seviyesi arttıkça bu eski düşünceler artık geride kalıyor. müşterek hayatı yaşamayı
bilen bireyler yetişiyor.
okuduklarından anladığım kadarıyla seni seven bir eşin var üzülmeni istemiyor. borçlarınız çok mu fazla
kredi çekip ödeyemez misiniz. böylece nereye nekadar vereceğinizde belli olur. daha planlı bir ödeme
takvimi olur.

eşiniz yalan söylememişki sadece saklamış.

ikisi arasında çok fark var ve bunu sizi düşündüğü için yaptığını söylemiş.
siz her koşulda yanında olduğunuzu ve aile bütünlüğünüzü ona hissettirin.

bencede bu anlamda eşinizin yanında olun,desteğinizi her ne olursa olsun saklamaması gerektiğini ilerde bir yerde tıkanabilme ihtimalinin olduğunu söyleyin..
erkeklerin bir kısmı böyledir parasızlığı kötü bir şey olarak görürler.benim eşimde parasız kalmaktan çok korkar mesela.

sen neden çalışmıosun madem o kadar borcunuz var
eşine yardım etmiş olursun
bide neden o kadar lükse sıkıntıya girdiniz araba ev
bekleseydiniz zamanla alırdınız
ama sanırım sen ailende sıkıntı görmedin o yüsden de eşin sana daha kaliteli bi yaşam sunmak istemiş
umarım herşey düzelir

bebek ısını kafana cok tkıyordun sen dımı ..

bır de bunları duyup üzülme istemiştir.

canım üzülme bi tek senin eşim böle değil benim eşimde sölemez ben azından zorla
alırım aynı sözleri banada sölüyor sen kafaya çok takarsın rahatsız olursun
aslında haklı ben borcumu çok kafaya takarım huzursuz olurum uykularım kaçar
ödeyebileceğimi bilsem bile bu durum değişmez takarımda takarım
şimdi bide hamileyim hiç bişiy anlatmıyor çıldırtıyor beni
ama biliyorumki beni düşündüğünden sölemiyor canım kocam ben yinede zorla öğrenmeye devam
ediyorum napim o sıkılınca ben rahat olmuşum bi anlamı yokki.

Canım bu yalan sayılmaz..Ben de entrikalar falan çeviriyor sandım..
Eşin seni düşünüyor kendince..
Saklaması tabi ki doğru değil..
Uslubunca konuşmuşsun zaten..
Eşine destek vermen güzel bir davranış..

canım üzülmemen için söylemiyormuş sana ...seni düşündüğü için ,kendince fedakarlık yapıyor..bunu YALAN oalrak değilde beyaz bir yalan olarak değerlendir...madem bundan rahatsızsın eşine, düzgün bir dille bunu beraber aşmanız ve paylaşmanız gerektiği konusunda ,ve ne olursa olsun deteğinim ,senin sıkıntın bizim sıkıntımız diyerek anlat ...üzülecek birşey yok bunda ,dert edinme...allah mutluluğunuzu bozmasın ... (geçen konundan hatırlıyorum seni ve eşine hissetiğin sevgini )

Eşiniz size söylediklerinde samimi gözüküyor. Bazı erkekler parasızlık çektiklerini eşlerine belli etmemeye çalışırlar.
Bunun yalan söylemekle alakası yok. Bence katı davranmayın.
Eşiniz kısa zamanda sizinle paylaşmasını öğrenecektir. Çünkü bu yaşa kadar kendi başına bir şeyler yapmış şimdi sizinle paylaşmak zor geliyordur ona.
Ben olsam olayı büyütmem, eşinizin iyiniyeti sözcüklerinden belli oluyor zaten.
Size mutluluklar dilerim.

bence borç alması kötü, bunu sana utandığı için söylemıyor olabılır ama o borçları alıp bı de gerı odeyecek. aılesınden almasına bışey demıyorum ama arkadaş çevresınden borç alması sızı daha sıkıntıya sokabılır bence.

canım erkekler böyle durumları kafalarına takabiliyor. çünkü hepsi cocukluktan itibaren sen evin reisi
olacaksın sen para kazanacaksın, sen evi koruyacaksın kollayacaksın diye büyütülüyor. omuzlarına
bu yük yükleniyor. bazı erkeklere eşlerinin çalışması bile utanç olarak geliyor.
çok şükürki eğitim seviyesi arttıkça bu eski düşünceler artık geride kalıyor. müşterek hayatı yaşamayı
bilen bireyler yetişiyor.
okuduklarından anladığım kadarıyla seni seven bir eşin var üzülmeni istemiyor. borçlarınız çok mu fazla
kredi çekip ödeyemez misiniz. böylece nereye nekadar vereceğinizde belli olur. daha planlı bir ödeme
takvimi olur.

eşiniz yalan söylememişki sadece saklamış.

ikisi arasında çok fark var ve bunu sizi düşündüğü için yaptığını söylemiş.
siz her koşulda yanında olduğunuzu ve aile bütünlüğünüzü ona hissettirin.

bencede bu anlamda eşinizin yanında olun,desteğinizi her ne olursa olsun saklamaması gerektiğini ilerde bir yerde tıkanabilme ihtimalinin olduğunu söyleyin..
erkeklerin bir kısmı böyledir parasızlığı kötü bir şey olarak görürler.benim eşimde parasız kalmaktan çok korkar mesela.

sen neden çalışmıosun madem o kadar borcunuz var
eşine yardım etmiş olursun
bide neden o kadar lükse sıkıntıya girdiniz araba ev
bekleseydiniz zamanla alırdınız
ama sanırım sen ailende sıkıntı görmedin o yüsden de eşin sana daha kaliteli bi yaşam sunmak istemiş
umarım herşey düzelir

bebek ısını kafana cok tkıyordun sen dımı ..

bır de bunları duyup üzülme istemiştir.

canım üzülme bi tek senin eşim böle değil benim eşimde sölemez ben azından zorla
alırım aynı sözleri banada sölüyor sen kafaya çok takarsın rahatsız olursun
aslında haklı ben borcumu çok kafaya takarım huzursuz olurum uykularım kaçar
ödeyebileceğimi bilsem bile bu durum değişmez takarımda takarım
şimdi bide hamileyim hiç bişiy anlatmıyor çıldırtıyor beni
ama biliyorumki beni düşündüğünden sölemiyor canım kocam ben yinede zorla öğrenmeye devam
ediyorum napim o sıkılınca ben rahat olmuşum bi anlamı yokki.

Canım bu yalan sayılmaz..Ben de entrikalar falan çeviriyor sandım..
Eşin seni düşünüyor kendince..
Saklaması tabi ki doğru değil..
Uslubunca konuşmuşsun zaten..
Eşine destek vermen güzel bir davranış..

a.s.a.s.a.s.

hepinize verdiğiniz cevaplardan ötürü çok teşekkür ederim....

eşim ii niyetli evet...elinde parası olsa bir sürü hayır işi yapar...cebinde az bir parada olsa
onu hemen yardıma muhtaç birine verir...:asigim::asigim:

ben kocamın bu huyuna aşığım:asigim::asigim:

doğru bekarken ailemin durumu çok iyiydi..:kahve::kahve:

biz para hesabı yapmazdık hiç....bankaya toplanırdı paralar bizde kredi kartından tüm ihtiyaçlarımızı giderirdik....

her yaz tatile giderdik... eşimde beni balayına götüremedi diye çok içerlemişti....

ben ona sonuna dek desteğim ama ...o zamanda dahil olmak üzere olsun biz paramızın hesabını bilelim ....

benim ailemde zamanında çok para sıkıntısı çekmiş..bugünlere kolay gelmedi derdim....

aslında ben ona her zaman arka çıkıyorum destek oluyorum....ÇOK SEVİYORUM..

sanırım haklısınız oda üzülmeyeyim diye para sıkıntısını gizliyor.....

bende çalışırım doğru...ama ben şuan öğrenciyim en büyük hatam öğrenciyken evlenmek oldu sanırım...

HEM HUKUK FAKÜLTESİNDE ÖĞRENCİYİM HEMDE AÖF SİNDE...

MEZUN OLMAYA AZ KALDI.....

işte konu bundan ibaret....canım eşim istiyorumki üzülsemde sevinsemde bana söylesin...

bebek içinde uğraşıyorum doğru....
çünkü bunu doktorum dedi...çok çabuk evlen ve çok çabuk bebeğin olsun....

çünkü çok yorucu tedavilerim var...

eşin seni çok seviyo bence o yüzdende senden gizlemiş ama bu yalan deil
tedavi oluyomuşsun bide üstüne maddi sıkıntıları düşünme dert etme diye gizlemiş

bunlar yaşandığına göre aranızda ciddi bir iletişim problemi olduğunu düşünüyorum. evlenmeden imkanlarınızı gercekçi bir şekilde oturup konuşmadınız mı ya da konusulduysa da yalan mı söylendi? ...mış gibi göstermeler, saklamalar dahası farklı gözükme çabası mevcut bu evlilikte. sorunun ekonomik boyutundan çok neden bu gizemin olduğunu araştırmalısınız derim, siz üzülmeyesiniz diye hayatınızda olup olabilecek herhangi bir başka zorluğu paylaşamayacak mısınız? kararları beraber almayacak mısınız?dilerim saklanılanlar ve beyaz yalanlar sadece bu kadarıyla kalır.başkasından borç almanın ve size söylemeyerek bu gizeme başvurmanın sebebi elbette sizi üzmemek gibi iyi niyetli bir gerekçeyle açıklanabilir. ama ya sonra?

bunlar yaşandığına göre aranızda ciddi bir iletişim problemi olduğunu düşünüyorum. evlenmeden imkanlarınızı gercekçi bir şekilde oturup konuşmadınız mı ya da konusulduysa da yalan mı söylendi? ...mış gibi göstermeler, saklamalar dahası farklı gözükme çabası mevcut bu evlilikte. sorunun ekonomik boyutundan çok neden bu gizemin olduğunu araştırmalısınız derim, siz üzülmeyesiniz diye hayatınızda olup olabilecek herhangi bir başka zorluğu paylaşamayacak mısınız? kararları beraber almayacak mısınız?dilerim saklanılanlar ve beyaz yalanlar sadece bu kadarıyla kalır.başkasından borç almanın ve size söylemeyerek bu gizeme başvurmanın sebebi elbette sizi üzmemek gibi iyi niyetli bir gerekçeyle açıklanabilir. ama ya sonra?

ALLAH huzur versin yuvanıza, inşallah tek sorununuz bu olmuş olur ömrünüz boyunca

ne diyeyim inşallah tek bu olurr

böyle yalana can kurban hayatım sn yalan duymamışın
bak adam bide güzl anlatmış neyin ne olduğunu valla
ben eşimin çok yalanını yakaladım yüzüne vurdum ama gene kötü ben oldum allem edip kallm edip iki arada kendi suçlu iken hep bni uçlu çıkard üzüp kırması da çabası bak seninki özür bile diliyo seni düşünüyo benimki nerdeeeee ben düşünecek valla eşine haksızlık tme bene çünkü benim gibi daha kötü durumda olanlar var

benimki bişey olduğu zaman hep yükü suçu bana atar ama bilir kendinin suçlu olduunu ama serde erkeklik varya b***k sürdürmezler erkekliklerine tabi onlar hiç hata yapmaz ya
neys konuyu saptırmayayyım bence eşine yüklenme derim maddi onuda snin gözünde zaıf görünmek istemiy belliki sende ona göre davran canım

Back
X