- Konu Sahibi emosemos33
-
peki nasıl affettin eşini, affettin aranız düzeldi ki 2. ye karar vermiş olmalısın
2sene boyunca istedigim her şeye okledi özürler hiç bitmedi sürekli üstüme titredi kızımın üstüne de öle çocuklarına çok baglı olması en sevdigim huyu çene yapan biri diilim bu baglamda hiç şikayeti olmadı sadece gittigim bi kahve var der onada her halukarda giderim ihtiyacım var çünki der eşim yaklaşık 300tl civarı kredi çevirio haliyle zorlanıo ama yetirio bu baglamda tek derdim parasal senden yana bi sıkıntım yok der gel gelelim ufak tefek şelerde bile yalanına rastlamam hep geçmişe götürüo beni sorun bu onuda yapmasın istiorum olay bu
kesinlikle okadar dogru tarif etmişsinkiiiiii evt dilde affettim ama gönülden hiç olmicak bişe busanırım sen onu gerçekten affetmedin, affetseydin arkana bakmazdın, yanlış anlama seni yargılamak için yazmadım sonuçta böyle bişeyi affetmek kolay olmasa gerek...
sanırım senin derdin seni yanlız bırakması, biri bebek biri küçük çocuk tüm gün evde hiç kolay değil, akşamdan akşama bi tatlı muhabbet aradığını düşünüyorum, haklı olarak.. onuda bulamayınca kurmaya başlıyosun diye tahmin ediyorum
ama eşin sana ayırması gereken kısacık vakti arkadaşlarıyla kahvede yemekte harcıyor, arkadaşları bekarlıktan arkadaşlarıysa bi de bekarlarsa işin iyice zor
sanırım kendi ihtiyaçlarını düşünmekten senin manevi ihtiyaçlarına sıra gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?