- Konu Sahibi emosemos33
slmlar herkese 5senelik bi evliligim var 4yaşında bir kızım ve 3aylık bir kız bebegim var özetle elşimle evlendigimiz ilk yıl çok sorun yaşadım eski kız arkadaşı(oda evliydi)aldatıldım ögrendim çıldırdım yalanların inkarların ardı arkası kesilmedi 2.sene bu travmayı atlatmakla geçti ki o dönem ilk kızıma hamileydim kayınvalide ile beraberdim hapis hayatım vardı vss vss eşime herşeyini eksizsiz yapmaya çalıştım hep bakımımdan ev hanımlıgıma sölicek tek kelime bulamaz eşimde dahil tüm arkadaşları parmakla gösterirler hem görüntü hem de hanımlıgıma gel geleim eşime bi türlü yaranamıyorum her yolu denedim iyilikle kötülükle hanımlıkla çirkeflikle boşanmakla vs sorun şu ki güvensizlik onca yaşadıgım şeyden sonra özür mahiyetinde ilk olarak evi degişmek istedim degişti şuan özgür bagımsız bi hayat verdi bana ama bunun mükafatı olarakta kendini her fırsatta arkadaşlarıyla dışarı atar sordugumda kahvedeyiz bilardodayız ..zaten eskiden gelen mevcut bi güvensizligim var ona karşı attıgı her adımda hep acaba var ama nerdeyse paranoyak oldum her her şüphede karşıma bişeyle çıktı küçük önemsiz bile olsa çıg gibi geldi hep gözüme son olarak geçen yine kahveye gitcez die çıktı evden arıorum oyundayız vs inanmadım bagırdı vs güven artık yalan borcummu var die dün gittigimiz bi arkadaşta arkadaşı agzından kaçırdı megersem taa pozantıya yemege gitmişler bunda ne var demeyin çünki milyon kere kahveye die çıktı belkide dogru ölüordu ama yalancının evi yanmış kimse inanmamış hesabı yine bir yıgın şüphe oluştu kafamda üstelik döndü arkadaşına dediki çok afedersiniz bi halt yedin madem ne die açık veriosun ya o haltı yeme yada adam gibi sürüdr yalanını ikinci şoku yaşadım tek kelime etmedim şimdi akşam saglam bi konuşma yapmak istiyorum ama laf cambazlıgını iyi yapar en basit savunmasıda neyin eksik karıya kıza gitsem dahamı iyi vs vs dicek biliorum yoruldum artık ne demeliyim kendimi nasıl tarif edeyim suçunu nasıl kabul ettireyim bilmiorumyardımcı olurmusunuz artık ona kelime bulamıorum aynı şeler aynı cümlelerden ben bile sölemekten sıkıldım o duymaktan usanmadı bişey sölermisiniz ne yapmalıyım özet diorum ama yine uzatıorum özetle kendisini evi beni çocuklarının eksigini dört dörtlük yapar bunların karşılıgındada her şeyi hak görüyor kendine benide sıkan kıskanan biri zaten diildir ama tabi iki çocukla ne kadar sosyalitem olabilir siz düşünün off karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdirr...