- 24 Eylül 2010
- 6.125
- 19.946
- 448
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
Adam resmen eşim değil kapatmam ol demiş. Sizin hiçbir suçunuz yok, eşinizin zerre kadar haklılığı yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim en buyuk.sorunum ailemin olmamasi hepsi oldu.ben tekim.Cnm erkekler çok ama çok bencil olabiliyor maalesef, özellikle de bizim ülkemizde!
Türk erkekleri için kendine bakan ( yatakta o..pu), her işine kendi koşan, hastalanmayan, çocuk bakımında yardım istemeyen, mümkünse parasını kendi kazanan ya da tutumlu harcayan, kendi ailesinin gönlünü hoş tutan, gezip tozmalarına ses çıkarmayan hanım makbul oluyor. Tabi böyle kadına da yaşıyor diyemeyiz sadece nefes alıyor diyebiliriz. Eşin kim bilir hangi saçma sebeplerden ilk eşinden boşandı? Ama sonuçta boşanmış ve sizinle yuva kurmuş e bir de evladınız olmuş yürütmeye çalışmak lazım. Ama ben anlattıklarınıza bakarak eşinizde o ışığı göremedim. Önerim duygusal değil mantıklı analiz edin süreci. Çocuğunuzla kendi ayaklarınız üstünde durabilir misiniz? Boşanırsanız bu 1 yıl içinde maddi olarak ortak neler aldınız ve bu ayrılık sürecinde çocuklu boşanmış bir annenin işini kolaylaştırır mı? Anlaşmalı ayrılıkta eşiniz imam nikahı dışında size ne vaadediyor? ( İmam nikahı yapıp sürdürmeniz aptallık olur: o başka kadınlarla olacak ve sizin hiçbir yasal hakkınız yok, fiziksel olarak sizi kullanacak üç kuruş bakımınıza ödeyecek ya da ödemeyecek ve belki iyi bir hayat arkadaşı bulacaksınız onun yerine böyle bir öküzle ( özür diliyorum dayanamadım) ömrünüzü heba edeceksiniz. Ki o size ve çocuğunuza bakmaz boşadıktan sonra emin olun.Bi kadın olarak niye eş statüsünden saçma bir birliktelik yaşayan kadın pozisyonuna düşesiniz. Hiçbir kadın bu muameleyi hat etmiyor. Ki boşanıp birlikte yaşayalım çok saçma o zaman evlisiniz boşanmadan birlikte güzel güzel yaşayın. Onun derdi o değil bu saçmalıklarla belki kandırır başımdar atarım bu kadını da diyor.)
Peki ne yapabilirsiniz?: Anlaşmalı boşanmaya yanaşmanızı öneririm size vadettiği olumlu şartlara göre düşünülebilir çünkü çekişmeli boşanmadan kadınlar daha bütük zarar görüyor birde bu zamanda 15-20 bin vereceksiniz ki avukata boşanabilesiniz. Alacaksınız üç kuruş nafaka ( eşinizin kazancını bilmeden genel konuştum ama inanın 10 bin aylık geri olana bile 500₺ nafaka bağlatıyorlar) Yani boşanma kısmında daha doğru kararlar alın diye söylüyorum. Ya da hastalıktan kıvransanızda aile üyelerinden yardım alıp kocanıza söylenmeyecek ve evliliğinizi germeyeceksiniz. O ne istiyorsa yapsın bırakın kendi haline. Siz kendinize yatırım yapın bu arada babasının çatısı altında çocuğunuzu büyütün. Eşiniz ve ailesinin gözünde mızmız sürekli hastalık hastası kadın moduna düşürmeyin kendinizi. Çok hasta olsanızda böyle algılanır. Ailenizden destek alın.
tesekkur eddrimEşinin hareketleri doğru,seni uyarıyorum dikkat et biraz
Hay Allahım inşallah ironi yaptığımı anlamışsınızdır!tesekkur eddrim
Hay Allahım inşallah ironi yaptığımı anlamışsınızdır!
ben zaten hep kendimi sucluyorum.ailemxe de oyleydim her zaman her olayda suclu bendimHay Allahım inşallah ironi yaptığımı anlamışsınızdır!
Allah rahmet eylesin ama siz yaşıyorsunuz. Bu şekilde yaşayan bir ölüye dönmeyin. Eski eşle görüşüyor muhtemelen, sizi boşayıp onunla evlenecek ama sizi de hazırda bekletecek.canim en buyuk.sorunum ailemin olmamasi hepsi oldu.ben tekim.
cidden abartili mi davranmisim.İlk iki olayda abartılı tepki vermissiniz.
Yazılanlar ortadayken başlığın abesliğine istinaden ironi yaptım!ben zaten hep kendimi sucluyorum.ailemxe de oyleydim her zaman her olayda suclu bendim
canim meslegim de var calisiyorum.su an mesela.ayni evin icinde konusmuyoruz.hic donup de bakmiyor yuzume sen.nasilsin nasil oldun demiyor.cok.zoruma gidiyor.istiyorum ki bana saygi duysun yeri geldiginde cekinsin benden.bana saygisi.olsun.Yazılanlar ortadayken başlığın abesliğine istinaden ironi yaptım!
Delirdiniz mi acaba?adamın size dediklerinden bazıları (bize aktardığınız);
-çok çirkinsin nasıl evlendim senle
-eski karımın tırnağı olamazsın
-dini nikahımız kalsın resmi nikah bitsin (meali;seninle evli kalmak istemiyorum.ama zina da etmek istemiyorum hem pastam dursun hem karnım doysun)
.
.
.
.
Bunlar duygusal şiddettir ve boşanma sebebidir.
Kendinizi suçlayacaksanız hala evli kaldığınız için suçlayın.aileniz yokmuş,en azından gercekten yoklar,burada ailesi olup da, buradan çıktın geri dönemezsin kocan o senin deyip sırtını dönen ailelere sahip nice kadının hikayesine hiç denk gelmediniz mi?
Ben de neler neler istiyorum ah bi bilseniz..canim meslegim de var calisiyorum.su an mesela.ayni evin icinde konusmuyoruz.hic donup de bakmiyor yuzume sen.nasilsin nasil oldun demiyor.cok.zoruma gidiyor.istiyorum ki bana saygi duysun yeri geldiginde cekinsin benden.bana saygisi.olsun.