- 14 Ekim 2016
- 7.141
- 48.189
- 548
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
Ciddiyetle demiyor tabiki arkadaş.tesekkur eddrim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddiyetle demiyor tabiki arkadaş.tesekkur eddrim
tabiki tirnak meselesini durup dururken soylemedi kavga aninda soyledi.cirkinsin lafini saka yaptim diyor ama ben inanmiyoruk normal zamanda da erkeksi bir tipin var.popon kucuk sexi degilsin falan surekli.disari ciktigimizda benden utandigini hissediyorumİşin aslı griptim nezleydim kısmına fazla takılmadım. Ama bir kaç soru soracağım.
Eski eşimin tırnağı olamazsın sözü senin bir sözüne karşılık mı söylendi.? Durduk yere birden söylenir bir laf değil.
Sen kocanı iyi tanırsın çok çirkinsin nasıl evlendim senle derken gerçekten kendince şaka mı yaptı bunu ciddi ciddi mi söyledi.
Resmi nikahı bitirip imam nikahıyla devam etmeye bir yorum yapamıyorum
Kendisi heralde Brad Pitt.Bana çirkin diyecek adamın ciğerini sökerim ki çirkin ya da güzel olmam fark etmez.Siz güzel değilmişsiniz ne halt etmeye evlenmiş sizinle.Erkek değil soytarı bunlar ya.Deli ederler insanı.Sizi öyle sindirmiş ki hatalı mıyım diye konu açmışsınız.tabiki tirnak meselesini durup dururken soylemedi kavga aninda soyledi.cirkinsin lafini saka yaptim diyor ama ben inanmiyoruk normal zamanda da erkeksi bir tipin var.popon kucuk sexi degilsin falan surekli.disari ciktigimizda benden utandigini hissediyorum
Şimdi iki taraf adinada tarafsız bakıp yorum yapıyorum esin basının döndüğünü belki tam kavrayamamış ve gorumceni götürmek istemiş olabilir bunda bı sorun göremedim cocugun nezle olmasida kv ve gorumceni almasına engel bı durum değil bence bu iki konuda abartmissiniz gelelim diğer konuya eşinin hasta oldugun halde halini hatrini sormamasi çok kabaca eski eşiyle kıyaslaması bosanalim çok çirkinsin demesi kabul edilebilir şeyler değil seni başta elestirdigim konuların devede kulak kalio eşinin yaptıklarının karşısında.Esin çok saygısız terbiyesiz biri bilmiorum düzelir mi hep mi bu tavır icindeydiarkadaslar merhaba.1 yillik evliyim bir oglum var.esim ailesine duskun biri sorun yok bunda tabi ama bazi hareketleri bana cok batiyor.gidisatimiz kotu.bosanma olabilir.
2 ay kadar once aksam gorumcem bizdeydi.kizi da vardi kizi uni mezunu.ben dogum.yapali da olmis 2 ay bebegimi emziriyorum basim cok.dondu bebegi birkaiverdim kanepeye yardim istedim bunlardan.esim de geldi sordu falan neyse.aradan 1 saat gecti ablasi esimden kendisini komsu sehire birakmasini istedi aramiz 1 bucuk saat komsu sehir ile.bu da kabul etti.halbukinben kotu durumdaydim.ve ablasini istese tren garina birakirdi karsi taraf onlari gardan alabilirdi.benim durumum umrunda olmadi basim donmistu ve kendimi iyi hissetmiyordum.birinci durum bu.
gectigimiz hafta sonu.bebegim nezle oldu.bunun da plani vardi ablasini ve annesini alip yasadigimiz ilin uzak bir ilcesine goyurecekti.onceden verilmis bir sozdu.ama bebegik.nezle oldu.evde bakicim yardimcim yok.bu bana dedi ki neyse ben götüreyim bublati gecenin ilerleyen saatlerinde gelirim dedi.ben dayanamadim.hir kavga baslattim.madem gotureceksin o zaman birak gel ne diye gece yarilarina kalacaksin dedim.bu da ablasini aradi.karim izin vermiyor bana neler cektiriyor bir suur sey dedi.karsi taraf da beni sucladi tamam biz otobusle gideriz dedi.ikinci duurm.bu.
2 gundur cok hastayim grip oldum.iftardan once eve geldi suratima bakmiyor nasil oldun bile demedi.dedim insan hayvani bile merak eder yanina gelir ilgilenir sen sormadin bile nasil oldugumu dedim.e goruyorim iste kotusun dedi.
bir kavga aninda eski esimin tirnagi olmazsin dedi.soguk ilgisiz sevgisini gostermez.beni surekli elestirir ev isleri vs konularda.ven de cok.iyi degilim ne yalan soyleyeyim ev islerinde.
neyse son olarak ayri evlerde yasayalim resmi nikahtan bosanalim dini nikahimiz dursun ben her turlu senin yaninda olurum diyor.ha bir de su var.
gecende giyinme odasindaydik.aynada sacimi duzrnliyordum bana bakti cok cirkinsin nasil evlendim ben seninle dedi.saonra da saka yaptigini soyledi.
olaylarin icinde oldugum icin algilarim.beni yaniltiyor tarafsiz bakamiyorum ve surekli esimi sucluyorum.sizden.istedigim yukarida yazdiklarimda benim hatam varda yavrum.surda hatalisin demeniz ve olaylar hakkinda yorumlarda bulunmaniz.merakla yazacaklatinizi bekliyorum hepinize hayirli.ramazanlar.
Çok ağır laflar bunlar.Esin üzgünüm bence değişmez yer bitirir seni bu psikolojik siddetletabiki tirnak meselesini durup dururken soylemedi kavga aninda soyledi.cirkinsin lafini saka yaptim diyor ama ben inanmiyoruk normal zamanda da erkeksi bir tipin var.popon kucuk sexi degilsin falan surekli.disari ciktigimizda benden utandigini hissediyorum
Eski eşinii size karşı taraf tuttuysa o sizinle evli olduğu için pişmandır gözü eski eşini arıyordur.arkadaslar merhaba.1 yillik evliyim bir oglum var.esim ailesine duskun biri sorun yok bunda tabi ama bazi hareketleri bana cok batiyor.gidisatimiz kotu.bosanma olabilir.
2 ay kadar once aksam gorumcem bizdeydi.kizi da vardi kizi uni mezunu.ben dogum.yapali da olmis 2 ay bebegimi emziriyorum basim cok.dondu bebegi birkaiverdim kanepeye yardim istedim bunlardan.esim de geldi sordu falan neyse.aradan 1 saat gecti ablasi esimden kendisini komsu sehire birakmasini istedi aramiz 1 bucuk saat komsu sehir ile.bu da kabul etti.halbukinben kotu durumdaydim.ve ablasini istese tren garina birakirdi karsi taraf onlari gardan alabilirdi.benim durumum umrunda olmadi basim donmistu ve kendimi iyi hissetmiyordum.birinci durum bu.
gectigimiz hafta sonu.bebegim nezle oldu.bunun da plani vardi ablasini ve annesini alip yasadigimiz ilin uzak bir ilcesine goyurecekti.onceden verilmis bir sozdu.ama bebegik.nezle oldu.evde bakicim yardimcim yok.bu bana dedi ki neyse ben götüreyim bublati gecenin ilerleyen saatlerinde gelirim dedi.ben dayanamadim.hir kavga baslattim.madem gotureceksin o zaman birak gel ne diye gece yarilarina kalacaksin dedim.bu da ablasini aradi.karim izin vermiyor bana neler cektiriyor bir suur sey dedi.karsi taraf da beni sucladi tamam biz otobusle gideriz dedi.ikinci duurm.bu.
2 gundur cok hastayim grip oldum.iftardan once eve geldi suratima bakmiyor nasil oldun bile demedi.dedim insan hayvani bile merak eder yanina gelir ilgilenir sen sormadin bile nasil oldugumu dedim.e goruyorim iste kotusun dedi.
bir kavga aninda eski esimin tirnagi olmazsin dedi.soguk ilgisiz sevgisini gostermez.beni surekli elestirir ev isleri vs konularda.ven de cok.iyi degilim ne yalan soyleyeyim ev islerinde.
neyse son olarak ayri evlerde yasayalim resmi nikahtan bosanalim dini nikahimiz dursun ben her turlu senin yaninda olurum diyor.ha bir de su var.
gecende giyinme odasindaydik.aynada sacimi duzrnliyordum bana bakti cok cirkinsin nasil evlendim ben seninle dedi.saonra da saka yaptigini soyledi.
olaylarin icinde oldugum icin algilarim.beni yaniltiyor tarafsiz bakamiyorum ve surekli esimi sucluyorum.sizden.istedigim yukarida yazdiklarimda benim hatam varda yavrum.surda hatalisin demeniz ve olaylar hakkinda yorumlarda bulunmaniz.merakla yazacaklatinizi bekliyorum hepinize hayirli.ramazanlar.